En İyi Laptop Markı

En İyi Laptop Markası Sizce Hangisi ?

• ACER

Oy: 0 0,0%
  • APPLE

• ASUS

• CASPER

• DELL

• EXPER

• HP

• LENOVA

• SAMSUNG

• SONY

• TOSHIBA

• Kullanılan toplam oy
    0
Bir bilgisayarcı olarak söylüyorum marka takıntısı yapma. oyun oynamıyorsan çift çekirdekli bir bilgisayar her ihtiyacını görür tutupta laptoba çok para bayılma kardeş . 300-400 tl arası çift çekirdekli temiz laptoplar işini görür. Ayrıca gösterdiğin laptobun özellikleri güzel fakat bana kalırsa tipsiz görüntüsü olmayan bir bilgisayar.

Abicim ben 2014 oyunlarını kaldırabılecek tarz'da bir laptop alıyorum yanı son cıkan oyunları kaldırabılecek tarzda bir pc.

Oyun için msi ge60-ge70 ssd li modellerini öneriyorum bende alıcam inş.

lenovo y550... çift çekirdek ama kullandığım bir çok i7 den daha iyi performans alıyorum

Dell güzel dayanıklıdır fakat ben lenovo y580 modelini kullanıyorum gtx660m ekran kartı 8 gb ram i7 ve ssd var cok harika win 7 kullanıyorum cok oyun oynamam aldıgımdan berı 9 10 aydır 5 6 oyun bitirdim ama sogutucu kullanmadan sadece ıyı hava alsın dıye altına bı sıgara paketi koydum :) oyun oynarken hıc asırı bı ısınma vs bişe yapmadı ısıdan dolayı cok memnunum
suan yaz ayındayız ondan ı sogutucu var altında ama o olmasada sorun yok . bu model yok yalnız piyasada lenovo nun bı kac modelide arkadaslarımda var onlardada sorun olmadı lenovo onerırrım sana ben cok memnunum

Desktop ve Notebookların arasında uzun süredir kıdem almış bir satış temsilcisi & teknik servis elemanı olarak yazıyorum :) . Aslında yapacağın işlemlere göre herşey değişir markada tabi. Aşırı oyun oynuyorsundur en sağlamı Toshiba x870 üzeri derim öyleki 3d film tak izle 3d oyun keyfi ayrı bişi :D ama parası işte :). samsungun chronos 7seriside olabılır biraz takoz görüntüsü var ama sağlam ses sistemi ve ve fiyatı dıgerlerıne gore çok uygun sayılır. Yada Y560 serisi lenovo olabilir. Asusu zaten anlatmaya gerek yok kendi ürünlerini kullandığı için hem fiyat olarak çoğu markanın önünde hemde artık bir kalıp oldu yani herkesin aklında :D ama istediğin özellikleri bi gözden geçir ona göre seçimini yap derim.

Sağlamlılık konusunda : Toshiba
Performans konusunda: Asus
Standart kullanımda: Lenovo-Acer-PB-Samsung
Sağlığa zarar verenler: Casper-Exper

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri