En iyi Secenek tekrardan Adsense'dir

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Ben bugune kadar sürekli karışık çalıştım Adsense + Partner .. Ama bugunun şartları ve ilerisi için bundan sonra en iyi Tercih Adsense olacaktır. Bazı arkadaşlar çok uçuk düşünüyor Önce partnerler konusunda yaşadıklarımı yazayım.. En son quiz ve Life çizgi film kanalarını almıyor demiştim 4-5 ay sonra da quiz ve life tüm içerikleri almaya başlayıncada bazı arkadaşlar üstü kapalı " bazı kişiler insanları kendi menfaatleri için kandırıyor. kimsenin o partnerden faydalanmasını istemiyor " benzeri yakıştırmalarda bulundular öyle bir şey yok .. ( Tekrar aynı anlaşılmaması için bunu açıkladım )

Şimdi geçmişte ki partnerlerin ilk zamanları ve son zamanlarını göz önünde bulundurursak hepside ilk zamanlar ödemeleri yapıyordu bloke koymuyordu ta ki istedikleri seviyeye geldikleri güne kadar .. Freedom , Avesomes , Music Nation , Folera bu partnerler geçmişte kapanan kanaların ödemesini yaptılar. Istedikleri seviyeye geldiklerinde taninan network olduklarında hepside en kolay kazanç yolu yani bloke yolunu seçtiler , ve hepside kazanıyor halende en iyi partnerler arasında isimleri geçtikleri için ve bloke olayını bilmedikleri için baya insan onların tuzağına düşüyor ..

MN Kapanan kanalın ödemesini yapıyordu. 3000$ kül oldu en son yapmadılar ..

Freedom kapanan kanalın ödemesini yapıyordu 7000$ kül oldu .. ( [MENTION=12033]daralll[/MENTION] in yorumunuda referans alarak girmiştim :) belki kızacaktır öyle bir şey yok diye ama kendisi kapanan kanaların ödemesini aliyorum demesiyle çıkmıştım yola .. ha onun sucu var mı yok .. 150k da olsa daralllık bişey yok çünkü o zamanlar ödüyorlardı ..

Quizteki kanalım malesef dün kapandı her ikiside bu 2 partnerin kazancını nerdeyse 2 ye katlıyor yani 1 aylık emeğim çöpe gidecek onada bloke gelecek .. Hangi partnere fazla yoğunlaştıysak o partnerler bloke koydu ..

Quiz ve Life bu ay olmazsada önümüzde ki ay %99 artık blokeye başlayacak. Google verir mi vermez mi adamlar bize yamuk mu yapıyor onu bilemeyiz ama ödemeyecekler.

Adsensede işleme girmeme olayı bununla ilgili çoğu arkadaşımızın canı yandı. Benimde basit günlük 1-2 tl kazandıran adsensem işleme girmedi ve geçersiz etkinlikten kapatıldı. halbuki zaten 1 kanal bağlıydı ve telif engel olayı yoktu. 3 Adsensemede aynı pc den giriş yapıyordum .. Benim düşüncem adsensem kapandığı güne kadar sık sık telif ve engel yemekten dolayı olduğuydu ama benim adsensemin banlanması tezimi boşa çıkardı. Kimsede adsense neden kapandı bilemicek ..

Adsense çalışma şekli önemli adsenseyi doğru çalıştığınızda partnerlerden bin kat iyidir. 3 adsense hesabı açarsınız 3 adsense hesabnıza farklı bilgisayarlardan 20 kanal bağlarsınız. her 1 adsensenin kanaları için butcenize uygun yada işinizi göreccek Vds yada Sunucu alıp 20 kanala video yükledikten sonra 1 gmaile yönlendirirsiniz. Para kazanması gidecek yada dünya engeli gelmiş hesabınız olduğunda o hesaba girip hesabınızı siler yolunuza devam edersiniz. Ünlem geçmekte artık çok basit olmuş durumda Güncel video yükleyenler zaten ünleme takılmıyor YT YT yapan arkadaşlarda zaten botu kullandıkları için kolayca ünlemi geçiyorlar.

Bu konuda sizlerin görüşlerini bekliyorum arkadaşlar. İzliyeceğim yol budur ama birlikten güzel fikirler ve yönlendirmeler çıkar. Bu arada mesajımda herhangi bir yanlışlık anormalik varsa şimdiden kusura bakmayın yazarken sanki anlatım bozukluğu vardı ama çok sigara içmekten başıma ağrılar girmiş :D

Gövde gösterisi olayı kesinlikle yoktur. Burada kazanılan değil kaybedilmiş paradan bahsettim ..

Partnerde bloke olacağına adsense'de işleme girmesin diyorum bende :)
Eğer gerçekten Quiz bloke olayına başlarsa bende tekrar adsense'e dönmeyi düşünüyorum.

google amcanın paraya çökmesi koymuyorda partnerlerin parayı hiç etmesi çok koyuyor :D

babuş ne güzel adsense çalışan azalmıştı oldumu bu konu şimdi :D

İşte bu partnerler yüzünden premium satışları durdu. Adsens varken ne güzeldi :D

ben çözdüm sayılır adsens ödemelerini bakalım anlıcaz ödeyip ödememe nedenini %95 ödeme gelecek @вαттυѕαу . şimdi onlar düşünsün :D

partlerler en azından açık kanalları ödüyor adsense açık kanalları da ödemez :)

Abartmayacaksınız Partnerlerde yaptığınızı Adsense'de yapın ikisindede aynı şartlarda çalışın ondan sonra hangisi iyiymiş karar verin :)

O değil de, şu Quiz kapanan kanal sıkıntıları başladığından beri 15dk da bir kanal takip programını güncelliyorum. Manyak oldum lan :D

Bana adsense çok ip üstü geliyor abi ya :D

adsenseye bidaha ne zaman yaklasırım bilemem baya bi darbeyii yedimm adsense kelimesini söylerken bile tırsıyom :D

Ben adsense + partner çalışıyorum çift taraflı güvence bence daha iyi birinden gelmeyen illaki diğerinden geliyor hiç yoktan iyidir.

Adsense kapanan kanaları ödemiyor mu? Kapanan kanalı olmayıp ödemesini alamayanlar var .. ve onlarca kanalı kapandığı halde ödemesini adsensede alanlar var

bundan böyle ++çok yönlü bir çalışma yapacam
1 aylık planım:
50 kanal cnye bağla
50 kanal atgye bağla
50 kanal fredooma bağla
50 kanal rece bağla
200 kanal quize bağla

bu saatten sonra ne kadar alamadığıma üzülmeyecem
ne kadar aldım ona sevinecem

At gözlüklerini bir kenara bırakıp , herşeyi olduğu gibi yorumlayarak realist şekilde bakan kişileri görmek gerçekten güzel. Partnerlerle alakalı her kısım noktası virgülüne kadar doğrudur. Herkes zaten içten içe birgün bunun yaşanacağını biliyordu.O gün geldi çattı.

adsense çalışacaksanız 3.taraf dünya geneli ve çok izlenebilecek şeylerden uzak durmalısınız yoksa kazanamazsınız.

nerde o eski bayramlar pardon adsensler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri