Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dünyada iki tip telefon vardır. iPhone ve diğerleri. Kaliteli güvenli hızlı ve şık bir telefon istiyorsan iPhone alacaksın başka çaren yok. Eski bir apple çalışanı olarak söylüyorum dünyadaki hiçbir telefon iPhonenin yanindan bile geçemez. Bu arada ;
Birileri demiş iphone 4s 1700 felan ne yapiyorsunuz abi kafayımı yediniz ? 5S yurtdışında 1300 lira ? iphone 4se 1100 5e 1400 5S ede 1700 liradan fazla para vermeyin
LG G2 alalı 3 gün oluyor. Valla ne diyim gercektende piyasadaki en iyi telefonmuş. Test sonuclarına pek inanmamıştım ama artık eminim.
5s e 1700 liradan fazla vermeyin mi =) 64gb 5s 1200 dolar civarı. bunun kuru var vergisi var varda var.. 16gb daha düşük fiyatı tabi ama o da yine 2300-2400 den aşağı olmaz.. beklerseniz 1.5 yıl falan 1700 e düşer doğrudur.
---------- Mesaj saat 16:02:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:01:18 civarında gönderildi. ----------
Bende de optimus g var, bence lg g2, samsung s4, iphone 5 arasında tercih yap.
Bence Galaxy Note 3
- 8 Çekirdekli İşlemci (1,9 GHz Dört + 1,3 GHz Dört)
- 3 GB RAM
- Tam HD Super AMOLED 5,7 inç ve 1920×1080 piksel (Full HD) ekran
- 13 mega piksel kamera
- Full HD 30fps video kaydı
- ve diğerlerinden ayıran en önemli özelliği S PEN
Bu mudur yani ? 8 çekirdeği varmış remi 3 müş FULL HEYÇTİYMİŞ ?
Arkadaşlar kağıt üzerinde hep üstünler. Uygulamaya gelince rezalet ötesi. 10 KG kaslı insan gibi. Kaslı ama beyin önemli zeka yok. İşletim sistemi rezalet.
Hocam ben suan note 2 kullanıyorum hiçbir rezaleti gormedim cok memnunum yazılanın aksinde hicbir şeyle karşılaşmadım. Benim icin note serisinin en öenmli ozelliği s pen. birde ne rezaletini gordunuz androidin?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.