En İyi telefon?

LG G2 alalı 3 gün oluyor. Valla ne diyim gercektende piyasadaki en iyi telefonmuş. Test sonuclarına pek inanmamıştım ama artık eminim.

Dünyada iki tip telefon vardır. iPhone ve diğerleri. Kaliteli güvenli hızlı ve şık bir telefon istiyorsan iPhone alacaksın başka çaren yok. Eski bir apple çalışanı olarak söylüyorum dünyadaki hiçbir telefon iPhonenin yanindan bile geçemez. Bu arada ;
Birileri demiş iphone 4s 1700 felan ne yapiyorsunuz abi kafayımı yediniz ? 5S yurtdışında 1300 lira ? iphone 4se 1100 5e 1400 5S ede 1700 liradan fazla para vermeyin

5s e 1700 liradan fazla vermeyin mi =) 64gb 5s 1200 dolar civarı. bunun kuru var vergisi var varda var.. 16gb daha düşük fiyatı tabi ama o da yine 2300-2400 den aşağı olmaz.. beklerseniz 1.5 yıl falan 1700 e düşer doğrudur.

---------- Mesaj saat 16:02:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:01:18 civarında gönderildi. ----------

LG G2 alalı 3 gün oluyor. Valla ne diyim gercektende piyasadaki en iyi telefonmuş. Test sonuclarına pek inanmamıştım ama artık eminim.

Bende de optimus g var, bence lg g2, samsung s4, iphone 5 arasında tercih yap.

Samsung ve iphone 5 den üstün bir telefon LG G2 üstad. İşlemcisi inanılmaz hızlı. Fotograf desen 13 mp ile çok iyi kalitede. HD videoların kalitesi desen yine öyle.

İyiki bu telefonu almışım. Az kalsın herkes alıyor diye samsung s4 alacaktım.

Oyun, web ve film izlemek istiyorum dersen Samsung S4 veya G2, geri kalan şeyler için iphone5 ve ya 5S, tabi ne kaldı ki diyeceksiniz doğru :)

Genel olarak büyük ekranlı telefona sahip kullanıcılar bende dahil iphone yi eline aldığı zaman oyuncak hissi uyandırıyor. tabi en doğru kararı büyük şehirlerde yaşıyorsan mağazalara giderek kendin incelemen daha doğru olur.

Adsense gelirim artar artmaz iphone 5s alıcam apple gerisi hikaye

iphonede kullanılan işletim sistemi suan piyasada en stabil ve hızlı çalışan sistemdir.Android de hızlı ama daha ios seviyesine ulaşamadı.eğer telefona kurcalıyacam rom kernel felan atıcam derseniz iphone almanzı tavsiye etmem çunki kapalı devredir.androidde oyle bir sorun yok istediğini yapabilirsin.

Anroid in arayüzü 5 para etmez. Apple arayüzüyü çok kullanışlı. Androıde bir türlü alışamadım ama bunuda küçük bir eklentiyle çözdüm. Artık LG G2 mi iphone 5 miş gibi kullnıyorum:-)

iphone 4s kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum. Yani şu saatten sonra tavsiye etmiyorum. Çünkü piyasaya çıkalı sanırım 2 yıl oldu ve bu 2 yıl içinde akıllı telefon alanında çok hızlı gelişmeler var. Ayrıca pil konusuda sıkıntılı internete bağlı kalacaksan şarj makinen ile dolaşmak zorundasın diyebilirim. ( Gerçi genel bir sorun bu pil sorunu marka model pek farketmiyor)

5s e 1700 liradan fazla vermeyin mi =) 64gb 5s 1200 dolar civarı. bunun kuru var vergisi var varda var.. 16gb daha düşük fiyatı tabi ama o da yine 2300-2400 den aşağı olmaz.. beklerseniz 1.5 yıl falan 1700 e düşer doğrudur.

---------- Mesaj saat 16:02:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:01:18 civarında gönderildi. ----------

Bende de optimus g var, bence lg g2, samsung s4, iphone 5 arasında tercih yap.

İşte sırf bu vergisi var cartı var curtu var dediğiniz için sömürülüyorsunuz! Ulan ne vergisi yurtdışından alıyorsun. ABD'de şu an 630 dolara bulabiliyorsunuz. Vergi iladesi almasanız bile 1400TL yapiyor. 115 lirada koyun vergisi var 115 lira pasaporta işletmek. Taş çatlasın 1550 Lira gibi bir fiyata sahip olabiliyorsun. 64 GB özel bir durum yoksa gereksiz. he 64lüğünde fiyatı şu anda 1050 $ divarında.

Bence Galaxy Note 3

• 8 Çekirdekli İşlemci (1,9 GHz Dört + 1,3 GHz Dört)
  • 3 GB RAM
  • Tam HD Super AMOLED 5,7 inç ve 1920×1080 piksel (Full HD) ekran
  • 13 mega piksel kamera
  • Full HD 30fps video kaydı
  • ve diğerlerinden ayıran en önemli özelliği S PEN

Bence Galaxy Note 3

• 8 Çekirdekli İşlemci (1,9 GHz Dört + 1,3 GHz Dört)
  • 3 GB RAM
  • Tam HD Super AMOLED 5,7 inç ve 1920×1080 piksel (Full HD) ekran
  • 13 mega piksel kamera
  • Full HD 30fps video kaydı
  • ve diğerlerinden ayıran en önemli özelliği S PEN

Bu mudur yani ? 8 çekirdeği varmış remi 3 müş FULL HEYÇTİYMİŞ ?
Arkadaşlar kağıt üzerinde hep üstünler. Uygulamaya gelince rezalet ötesi. 10 KG kaslı insan gibi. Kaslı ama beyin önemli zeka yok. İşletim sistemi rezalet.

Bu mudur yani ? 8 çekirdeği varmış remi 3 müş FULL HEYÇTİYMİŞ ?
Arkadaşlar kağıt üzerinde hep üstünler. Uygulamaya gelince rezalet ötesi. 10 KG kaslı insan gibi. Kaslı ama beyin önemli zeka yok. İşletim sistemi rezalet.

Hocam ben suan note 2 kullanıyorum hiçbir rezaleti gormedim cok memnunum yazılanın aksinde hicbir şeyle karşılaşmadım. Benim icin note serisinin en öenmli ozelliği s pen. birde ne rezaletini gordunuz androidin?

Hocam ben suan note 2 kullanıyorum hiçbir rezaleti gormedim cok memnunum yazılanın aksinde hicbir şeyle karşılaşmadım. Benim icin note serisinin en öenmli ozelliği s pen. birde ne rezaletini gordunuz androidin?

Androidin en büyük sorunu takılması. Stabilite sıfır hızlı olabilir ama takiliyor ve kasıyor. Tabi bu note serisinde haklısın minimal takilma var. Ekran boyutuna gerçekten ihtiyaç duyduğu için alanlara lafım yok. O ayrı bi kategori.
ikinci rezalet güvenlik. Çok ciddi verilerin varsa risk altında. Benim tüm youtube hesaplarım mobile bağlı. Bir gitse kim verecek bunların hesabını ? Applede sıfır virüs.
3. Rezalet ise store. 4 tane acaip acaip farklı storesi var hem karışık hemde uygulama yazılımcıları çok cüzzi bir miktara 1000000lerce uygulama yaziyor. Haliyle market çöplüğe dönüyor kalite sıfır.

IPHONE diyenler olmus, arkadasin dedigi ozelliklerin hic birini karsilamiyor.

sarji 1 gun gidiyor oda oynamaz isen, yaninda sarj cihazi ile gezersin... ekran kucuk oldugu icin mesaj ayzmalarda skinti yasarsin kameasi 8 MP ama o kaliteyi nedense vermiyor, dogru durust uygulamasi yok olanlarda ucretli vs. vs.

aradigin ozellikler Samsung Galaxy S3 Tavsiyem ise S4 dur.

12 MP kamerasi nerdeyse pc hizina islemci si :) ya o telefon anlatilmaz alinir kullanilir :)

Pisman olmazsin aradigin hersey onda,

Bende sony xperia sl lt26i kamerasi bile harika. Tavsiye ederim xperia z

LT26i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri