Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 adet freedom kanal teslim alınmıştır. sorunsuz ve hızlı teslimat.
Freedom stoklarına el konmuştur
50 tane freedom alındı, teşekkürler, hayırlı satışlar.
5 adet freedoom kanal alınmıştır.Hızlı ve güvenilir hizmet için teşekkürler
daha ucuzunu satıyorlar dostum
En Ucuz Fiyat Garantili Music Nation network Kanal Adet 4.50 TL Freedom Kanallar Adet 6 TL
► Kanallarımızın Hepsi Temiz IP ve Çerezler Temizlenerek açılmıştır.
► Kanallarımızın Tümü Manuel Olarak Açılmıştır Herhangi Bir Program Kullanımı Söz Konusu Değildir !
► Bir Ip'den 2 Hesap Asla Açılmamıştır.
► Hesapların Yanında Kullanılan Onay Numaraları Verilecektir.
►Kanallarımızın Tümü Ömür Boyu GARANTİLİDİR ! Sorun Sizden Kaynaklanmadığı Sürece Anında Değişim Garantilidir !
►Kanallar İle İlgili Skypeden Günün Her Saati Teknik Destek Verilecektir. Soru Ve Sorunlarınızı Anında Çözüyoruz.
►Toplu Siparişleriniz Stok Durumuna Göre 12-48 Saat İçerisinde Tamamı Teslim Edilir.
Hesap Bilgilerimize Buradan Ulaşabilirsiniz.
HER ZAMAN EN UCUZ FİYAT GARANTİSİNİ VERİYORUM.
ÖNEMLİ ! Arkadaşlar bizim olayımız sattım işim bitti değil ! tekrar tekrar söylüyorum kanallarınızla ilgili hertürlü 7-24 skype üzerinden destek veriyorum , Partnerden atılma kesinlikle ve kesinlikle söz konusu değildir önlem alıp teslim ediyorum. Benden yana hiçbir şekilde madur olmayacağınızın garantisini veriyorum.
Sevgili kardeşim.
Bıkmadan usanmadan skype üzerinden verdiğin destek için teşekkürler.
beyler yeni üyelerin saçma sapan sorularına ifrit oluyorsunuz biliyorum ama sormadan geçemeyeceğim![]()
partnerli kanallarda ünlem riski daha mı düşük ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.