Teşekkürler yorumunuz için sizde girin hocam ne olacak![]()
Giricem hocam ya ögrenciyiz ne işe girsek olmuyor inşallah bu olur - bu arada dün kanalları başvuru yaptım awesomeness hafta sonu bakmıyormu davetlere bilginiz varmı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler yorumunuz için sizde girin hocam ne olacak![]()
Giricem hocam ya ögrenciyiz ne işe girsek olmuyor inşallah bu olur - bu arada dün kanalları başvuru yaptım awesomeness hafta sonu bakmıyormu davetlere bilginiz varmı?
Hayırlı satışlar,daha önce alışverişimiz oldu,kendisi işini ciddi ve özveriyle yapan bir arkadaşımız![]()
Ref vermiyoruz10 adet ref olabilirm, seri bozulmasınHayırlı satışlar
![]()
Teşekkürler hayırlı olsun bol kazançlar.Yine titizlikle çalışmış kendisinden teslim aldım kanalları, teşekkürler tekrar...
hocam 1 tane kalanl alma sansımız varmı onay sız ave partnerli olması yeterli tel onayı ve +15 dk istemiyorum ben yaparım onu
elif hanım zorla bizi awe ci yapacaksın, sırf seninle çalışmak için adsense i bırakıcamşaka bir yana 10 numara satıcı, işini layığıyla yapan bir arkadaş.
20 adet kendisinden kanal alinmiştir , hayirli olsun iki taraf için.
Sonunda hocam. Hayirli satislar. En kisa surede alicam insallah
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.