En Uygun Fiyattan Awe Partner Kanallar

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stok sayımız 90 olmustur
Ayrıca CNation-Life Network-Freedoom Stoklarımızda mevcuttur.

satış günceldir.
Awesomeness=120 adet
Cnation=3 adet
Freedom=3 adet
Life network=9 adet
Stoklarımız.

hocam 100 tane gmail adresi lazımdı bana sızın eskı skype danda ulasabılırım ıstersenız

acıl cevap beklıyorum

merhaba hocam gmail satısı yapmıyoruz yandex tabanlı elimizdeki partner kanallarda normal kanallarda

awesomeness 3 tl ise hala 5 adet alabilirim.Paypal ödemesi ve 1 hafta garentisi var değilmi hocam.Alır alamz patlarsa zararlı çıkmayalım

awesomeness 3 tl ise hala 5 adet alabilirim.Paypal ödemesi ve 1 hafta garentisi var değilmi hocam.Alır alamz patlarsa zararlı çıkmayalım
Merhaba telif topluluktan kapanmadıgı sürece ömür boyu da garanti verebiliriz :) hala 3 tl ve pp var pm atarsanız yardımcı olayım

5 kanal almak istiyorum. Ziraat hesabınızı pm alabilir miyim?

5 kanal almak istiyorum. Ziraat hesabınızı pm alabilir miyim?
Dönüş yapılmıştır.

Stoklarımız güncellenmiştir Freedom da eklenmiştir.

Edit:
Ayrıca malum kanal satısı yapanların sayısı her geçen artıyor haliyle fiyat düşüyor başlıgın hakkını vermek adına Awesomeness kanal fiyatını 3 TL ye çekiyoruz herkese iyi forumlar bol kazançlar :)

Awesomeness satısımız kısa bir süreliğine durdurulmustur.Sorun kesinlikle bizden değil Awesomeness Tv den kaynaklıdır ya geçici birşey yada yeni kuralları bekleyip görcez :) bu süreçte kimsenin madur olmaması adına awesomeness tv siparişi almıyoruz :)
Cnation ve freedom satıslarımız devam ediyor.
Çok yakında Zoomin TV satısıylada karsınızda olcaz herkese iyi forumlar bol kazançlar.

DUYURU
Merhaba arkadaşlar
Awesomeness tv de bir sorun var su anda partner onayı geliyor kabul ediyoruz ama 12 saat içinde hiç bir uyarı gelmeden kanalların partnerden atıldıgını görüyorum bu nedenle karsılıklı madur olmamak adına sorun çözülene kadar awesomeness tv satısı tamamen iptaldir.

Freedom dan da bu konuda bazı sikayetler geldi ondada bazı kanallarda aynı sorunun oldugu bildirildi dolayısıyla Freedom satıslarıda kısmen kapalıdır.

Creative Nation da henüz böyle bir şikayet olmadı o yüzden şimdilik Creative Nation satısı devam etmekle beraber almak isteyenler arkadasların temkinli olmasını tavsiye ederim biraz beklersek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar bol kazançlar.

Haftasonu şehir dısında olacagımız için pm lere ve skypeye bakamıycaz bilginize :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri