Enbiya Network Yeni Şartlar %90 Ödeme

• Kullanıcı Enbiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
kapanana ödeme varmı?

Bu konuya hiç değinmek istemiyorum hocam. Karışık biraz. Ne siz sormuş olun ne ben bir şey demiş olayım. Bence kapananları artık kimsenin para kaynağı olarak hesaba katmaması lazım.

Keşke sorunsuz ödeniyor diyebilsek. Kapanan ödenirse biz de kesintimizi alırız. İstemez miyiz hiç. Ama bunun sözünü verip tutamayanlar oldu. Şükür biz kapananı ödüyoruz dedik ödedik ama sadece bir kanalımız kapandı şimdiye değin. Bir kanal ile de kapananı ödüyoruz demek doğru değil.

kanal 1 aylık ve eskimi olmalı ?
baska sartlar var mı ?

Bir kaç kanal var bir yere başvurdum kabul görmezse burayada başvuralım. :)

Bir kaç kanal var bir yere başvurdum kabul görmezse burayada başvuralım. :)

Bence hiç vakit kaybetmeyin. Bir kanala birden çok roll-up gönderilebiliyor. Başvurunuzu yapın davet edenler arasında ondan sonra bir değerlendirmeye gidersiniz. Bu benim networkçü olarak değil şahsi fikrim.

Bence hiç vakit kaybetmeyin. Bir kanala birden çok roll-up gönderilebiliyor. Başvurunuzu yapın davet edenler arasında ondan sonra bir değerlendirmeye gidersiniz. Bu benim networkçü olarak değil şahsi fikrim.

zaten network çü olarak pek etik olmazdı bu yazdığınız ..
bu da benim şahsi görüşüm...

Son düzenleme:
zaten network çü olarak pek etik olmazdı bu yazdığınız ..
bu da benim şahsi görüşüm...

Ben bütün Skype görüşmelerimde bize başvurmayı düşünen kişileri sürekli farklı networklere yönlendiren, kendimize sonuna kadar güvenmekle birlikte onlara riski dağıtmalarını öneren biriyim.

Doğru dürüst sistem bile kuramadan bize networkçülük etiği öğretmeye kalkışmayın.

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

Maalesef Webmoney ödememiz mevcut değil.

network yapınızı incelediğimde hocam sizin Sub-sub-network ya da refli recruiter oldugunuzu anlıyorum ama buna ragmen ödeme yapmanız ve birşeyler için uğraşmanız sevindirici forum adına başarılar

network yapınızı incelediğimde hocam sizin Sub-sub-network ya da refli recruiter oldugunuzu anlıyorum ama buna ragmen ödeme yapmanız ve birşeyler için uğraşmanız sevindirici forum adına başarılar

Biz networküz hocam. Ötesi-berisi teknik mevzuat. Bizim yaptığımız online anlaşma TÜM network kanallarının -alım hariç- yönetiminde tek yetki ve karar mercii bizim olduğumuza işaret eder.

Bu teknik mevzular partneri (bizim tabirimizle bu sıfat kanal sahibini işaret eder) hiç ilgilendirmiyor. Partnerimiz yüzdesine bakar ve kazancının ödenip ödenmediğine bakar.

Roll-up yetkisi (CMS erişimi ve kanal bağlamada tek yetkili) olmadıktan sonra subnetwork, recruiter, hub hepsi aynı yetkilere sahiptir.

hocam bikaç kanalla başvuru yaptım her seferinde farklı maillemi kayıt olmamız lazım.

hocam siz tartışmak için birilerini mi arıyorsunuz bana mı öyle geliyor anlamadım ki?
Ben sizin açınızdan ya da partnerler açısından söylemedim kötü birşey zaten...
MCN sizi değil trecton'ı bilir zaten kanal baglayanlar da MCN'yi ya da Trexton'ı değil sizi bilir.Bi sıkıntı olursa kimse mcnye laf etmez siz kötü olursunuz zaten..
Farkındayım forumda " çok güven" vermeyen network olarak görünüyorsunuz ama rica ederim bunu her sizinle ilgili post yazanlara savunma modunda postla-atarlı şekilde cevap vererek dışa vurmazsanız sizin gelişiminiz ve forumda güven saglamanız acısından iyi olur.
Tekrardan hayırlı olsun umarım Siz de bir Multicolor olabilirsiniz ileride...

hocam siz tartışmak için birilerini mi arıyorsunuz bana mı öyle geliyor anlamadım ki?
Ben sizin açınızdan ya da partnerler açısından söylemedim kötü birşey zaten...
MCN sizi değil trecton'ı bilir zaten kanal baglayanlar da MCN'yi ya da Trexton'ı değil sizi bilir.Bi sıkıntı olursa kimse mcnye laf etmez siz kötü olursunuz zaten..
Farkındayım forumda " çok güven" vermeyen network olarak görünüyorsunuz ama rica ederim bunu her sizinle ilgili post yazanlara savunma modunda postla-atarlı şekilde cevap vererek dışa vurmazsanız sizin gelişiminiz ve forumda güven saglamanız acısından iyi olur.
Tekrardan hayırlı olsun umarım Siz de bir Multicolor olabilirsiniz ileride...

Valla bizim o "çok güven" vermeyen bir halimiz falan yok. Kötü bir şey de yazmadım. İzahtı yaptığım. Sisteme dönük eleştiriniz varsa hemen dinleyip cevap vermeye hazırım. Başlığı boş yere kendim bile işgal ettiğimde rahatsız oluyorum. Önceki başlıklarımı gün oldu 15 gün up yapmadım.

Rica ediyorum sisteme dönük eleştiriniz veya kanal başvurunuz ve sonucuyla ilgili merakınız varsa iletiniz. Aksi takdirde şu "çok güven" falan gibi lafları doğrudan ticari itibarı zedelemeye dönük görüyorum.

---------- Spam Engelliyici 19:39 ---------- Önceki Mesaj 19:38 ----------

hocam bikaç kanalla başvuru yaptım her seferinde farklı maillemi kayıt olmamız lazım.

Öyle bir zorunluluk yok hocam. İstediğiniz kadar aynı iletişim maili ile başvuru yapabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri