Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fiverden mi aldın
katip hocam satışına falan mı başlıycan hayırdır?
Abi bi kıyak geçersin banahocam satışını yapacam da öyle mail satıcısı gibi değil.. yani günlük 20-30 tane tedarik edebilecem anlaşmama göre fazlası olmuyor yani hem kendim kullanacam hem de elimde stok olursa arkadaşlara verecem.. gerçek onaylı ve hiç görülmemiş bir şekilde oluşturulduğu için fiyatı pahalı ama verdiğim 5 kişinin 5 ide full video yükledi hiç birinde sorun yok.. videoyap,ytkazan,yutup,ytpro maneul vs.. ben herkesten çok merak ediyordum sonucu çok şaşırttı benide.. ben tanesini 2.5 tlden alıyorum tabi bu satıcıyı bulana kadar kaç tane dolandırıcıya para kaptırdım (tabi küçük meblağlar) kaç yüz kişiyle görüştüm
bunların emeğine karşılıkda +0,50 kuruşluk bir kar ile 3 TL'ye ben satacağım.. zaten 5-10 kişilik sabit kişiler alsa yeter zaten fazlası yok az ve öz mailler
![]()
Abi bi kıyak geçersin bana![]()
hocam elimden geldiğince stok oldukça verecem çevremdekilere zaten.. başka kıyaklık bir durum nasıl olur bilemedim vallazaten yüksek karla satmıyorum amaç herkes faydalansın.. gerçekten bu gmaillerin ref sonucu beni de çok sevindirdi çok emek verdim bulmak için
ref olabilirimvideoyap kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok
![]()
sıkıntı olmadığına ref olabilir dedim zaten Hocamhocam sana geçende verdiklerim zaten endonezya gmailleriydi yani bunlarla aynı![]()
pardon![]()
hocam 1 saat önce 40 tane almıştım ancak bekleyen 2 arkadaş vardı onlara verdim yeni stok yarın gelicek ama sırada bekleyen çokbir deneyelim istersen videoyap kullanıyorum
Manuel kullanıyorum hocam deniyebilir sonucu buraya yazabilirim. Teşekkurler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.