Enes Batur ifşalandı büyük linç yiyor

aydinlii

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yabancı bir YouTuber Enes baturu ifşa etti PewDiePie ve mr.beastten içerik çaldığı için sonra Enes bu videoya telif atmış ve konu redditte dünya gündemi oldu şuan tüm YouTube piyasası bunu konuşuyor yabancı youtuberler bile çalıntı içerikle nasıl bu kadar buyuyup kanalın kapanmadigina dair tepki gösteriyor. Sizce işin sonu nereye varır? Berkcan jahrein delim'i ne gibi bir çok YouTuber be yayıncı destek vermiş konuya Salih reis gibi uçar mi kanali? Hirsizenesbatur Twitter'da gündeme girdi.

Abone sayısı daha da artar. Üstüne bi de global takipçide gelir. Olacağı bu sadece.

enes baturun bi noktadan sonra patlıcağı belliydi zaten deli mi ne kanalı ile arası baya kötü onlar için büyük fırsat kanalı kapanabilir büyük bir flag saldırısı olacak gibime geliyor hatta başlamışlardır bile

Son düzenleme:
İyi de zaten trde özgün 3-5 kişi var, eğlence kategorisi bizde full kopyalama üzerine.Deli mi ne sanırım özgün

Son düzenleme:
Büyük kanalların bir çoğu aynı yöntemi yapıyor zaten. Sermayeleri olduğu için yabancı kanallardaki şeyleri izleyip aynılarını çakıyorlar kendi kanallarına.

Bunda ne var ki, içerik kopyalamaya girmez bu esinlenme olur sanki bi enes baturmuymuş fikir hırsızı, şarkıcısından sanatçısına iş adamından politikacısına yurtdışını kopyalamayan mı var allah aşkına.
Lan biz adamların videolarını birebir indirip yüklüyoruz ya spamin dibini yapmışız fikir çalsak ne olacak.
Bizde de iyi olanı onlar kopyalıyor zaten dünya artık çok küçük sınırlar ülkeler yok her şey google dan bi tık uzakta

Hiçbir şey olmaz isterse donalt trumpın aynı konusma metnini okur aynı taklidini yapar yinede telif olmaz çünki kişi farklı ve kendisi. Burda çıkıp yom vejery taklidini yapsa kendisi özgün olur ve telif sahibi olur. O yüzden obonesi neyse yarına %30 artar zekice hazırlanmıs bir proje daha tuttugu bu konudan belli.

ya konsept çalımını anlarım da, aynı başlık, aynı thumbnail de kullanmazsın ya.

yıllardır bu tür haberler sayesinde adam milyoner oldu hala anlamadınız :)

Bunda ne var ki, içerik kopyalamaya girmez bu esinlenme olur sanki bi enes baturmuymuş fikir hırsızı, şarkıcısından sanatçısına iş adamından politikacısına yurtdışını kopyalamayan mı var allah aşkına.
Lan biz adamların videolarını birebir indirip yüklüyoruz ya spamin dibini yapmışız fikir çalsak ne olacak.
Bizde de iyi olanı onlar kopyalıyor zaten dünya artık çok küçük sınırlar ülkeler yok her şey google dan bi tık uzakta

Adam içeriği uyarlamiyor hocam video küçük resimlerine kadar çalıyor kendini montajliyor olay bu tek video içeriği değilmiş konu video içindeki diyaloglara kadar çalıyormuş ve video kapak resmine.

Niye gömdünüz anlamadım bilmiyorum bilen varmı aradanızdan ama youtube zaten her dönem belli bir konsepti öne çıkartır bunda garip bişey yok.

Bir dönem çocuk kanalları trend-önerilen-ana sayfa heryer de vardı alakalı alakasız.O dönem açanlar şarkı açıp yumurta videoları çekti alayı tuttu.

Bir dönem vineydi vine çekenlerin hepsi tuttu.

hiç kimse özgün değil enes baturu savunduğum için demiyorum ama bana çok gereksiz muhabbet gibi geldi.

Yabancı bir kanalın bire bir kopyası buraya 10 tane büyük kanal atarım hiç bir farkı olmadan :D Eğer linç ediliyorsa tüm kopya kanallar linç edilsin derim.

Anlamayanlar için örnek;

buzzfeed diyeilm bir içeriği var ucuz vs pahalı yemek

1 tl dürüm 50 tl dürüm içeriğini çekmeyen youtuber kaldı mı ? :D

Son düzenleme:
Adama helal olsun. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Başarılı adam. Youtube fikir alma yüzünden telif hakkı işine girerse bırak Türkiye'yi dünyada kanal kalmaz. Milyonlarca bu tarz özgün kanal var. 1-2 hafta içerisinde Türkiyedeki çoğu ünlü youtuber "Türkiye'nin en çılgın su parkında bir gün geçirdik" diye video attı. Bunu delimine de yaptı eneste yaptı kafalar ve diğerleride yaptı. Hepsi birbirinden fikir mi çaldı şimdi?

Bu eleman çocuk ve Ergenlerin yeni idolü.
Tr'de hiçbirşey olmaz bu elemana.
Adam 3 senedir yazın saçma-sapan bir film çekip çoluk çocuğa izletiyor.
Üstüne birde sinemadan ekmek yiyor.

Açıkca yazayım Benim çocuğum olsa bu Tipi izlese sağlam bir döverdim.

Bu eleman çocuk ve Ergenlerin yeni idolü.
Tr'de hiçbirşey olmaz bu elemana.
Adam 3 senedir yazın saçma-sapan bir film çekip çoluk çocuğa izletiyor.
Üstüne birde sinemadan ekmek yiyor.

Açıkca yazayım Benim çocuğum olsa bu Tipi izlese sağlam bir döverdim.

Bilgisayarda video block uygulamasını chrome kurdum bu tip kanalları direk engelledim çocuk izleyemiyorum her kese tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri