enes batur izdihami

Bizde çocuk olduk. Hayranı olduğumuz insanlar sanatçılar futbolcular oldu. Ama bir insanı sadece görmek için hiç bu kadar çıldırmadık.

Yeni nesil çok kötü geliyor. Kendisine hiç saygı kalmamış. Bu insanlar büyüyünce 20 lira daha az para vermek için açılış izdihamlarına da katılır.

Yazık. Ailelerin öncelikle çocuklarına kendilerine saygı duymayı öğretmeli.

Şaka gibi tabikide. Enes batur örnek alınabilecek bir insan mı? İnsanların heleki çocukların çok daha yararlı bilgiler sunabilen ve öğretebilen insanları örnek almaları çok daha iyi olurdu. Gerçekten kötü bir nesil yetişiyor. Saçma sapan küfürlü vb. kötü örnek olabilecek videolar ile çocukların ilgisini çeken bir insana bu kadar kişinin toplanmasına şaşırdım. Gerçi çoğu cocuk da bu daha kötü aslında.

Malesefki yeni nesil bu sekilde büyüyor benim yigenim 12 yasında bunların oyun video larını felan izlemek icin annesi ile kavga ediyor dayak yiyor ama ginede izlemek istiyor bu ve bunun gibi bir cok bos adam icin derslerini birakıyor cocuklar bazılarına bakıyorum yemin ederim salakca yaptıgı hareketlerden baska birsey yok ama ginede izlenip seviliyor insani en cokta cıldırtan sey bu olsa gerek :D

Malesefki yeni nesil bu sekilde büyüyor benim yigenim 12 yasında bunların oyun video larını felan izlemek icin annesi ile kavga ediyor dayak yiyor ama ginede izlemek istiyor bu ve bunun gibi bir cok bos adam icin derslerini birakıyor cocuklar bazılarına bakıyorum yemin ederim salakca yaptıgı hareketlerden baska birsey yok ama ginede izlenip seviliyor insani en cokta cıldırtan sey bu olsa gerek :D

ınternet uydu artık ıyı bısey degıl,
erken ogrenıyorsun erken doyuyorsun herseye
cocuk cocuklugunu yasayamıyor,artık hersey goz onunde,

O değilde o avm'ye gelmek için ne para almıştır be :D 60 bin kişi felan geldi diyorlar internette :D

Bayramda kuzenim geldi youtube konusu açıldı , sordum en çok kimi seviyorsun diye Enes Batur dedi neyini seviyorsun dedim çocuk kafası başladı tüm videoları anlatmaya.Bize saçma sapan biri gibi geliyor ama küçük çocukların ilgisini çekiyor.Bizim göremediğimizi görüyorlar burdan baktığımızda sorun bizde mi acaba :)

Çıldırıyorum bune Qew:DewQeweqwe :D:D:D

çocuklara ve ergenlere yönelik kanal yaparsanız parayı çuval çuval götürürsünüz bu kanalda bunun bir örneğidir

Youtube ile uğraşan birisi olarak bu arkadaşın ismini bile yeni duyduğuma emin olabilirsiniz. :) Oyun ve benzeri kanallar bana çok uzak kanallar. Hakkında hiç bir fikrim yok ama ben böyle adamları sevsemde sevmesemde takdir ediyorum. Eğer bu kadar insanı bir yere çekebiliyorsa, bu adam bu işi biliyor demektir. Kıskanmayı bırakmak lazım. Sevmiyorum bu herifi diyebilirsiniz ama yaptığını kıskanmak olmaz. :) Yerden yere vurmak yerine böyle adamların prim yaptığı zamanda sizlerde farklı bir şeyler yapmayı deneyin.

Burada o adamın arkasından konuşuyorsak emin olabilirsinizki o adam bişeyleri başarmıştır. Kimse 4 4 lük değik buradan herhangi biri yapsaydı onunda elbet bi kusuru olacaktı

Sevmeyebilirsiniz ama bırakın artık şu çekememezlik huyunuzu bir kenarıya. Ben ne yapabilirim diye bi düşünün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisinin hareketlerinden gıcık alıyorum fakat çok başarılı, 10-16 yaş kitlesi olsa da her videosu 1 milyonu geçiyor . Pewdiepie Türkiye şubesi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri