Enes Batur'un Sinema Film'i Çekmesi (Fragman)

Diğer konuda ödül almaması gerektiğinden bahsettim. Bu hala daha geçerli. Ama başarısı yadsınamaz. Enes ne olursa olsun bir emek sonucu buralara gelmiştir. Herkesin hayal ettiği bir serüven ve bu serüven de size eşlik etmesini istediğiniz kişiler vardır. Bu yüzden her ne kadar videolarını izlemiyor olsak bile bu başarının hakkı olduğunu düşünüyorum.

Doğruyu söylemek gerekirse ben kötü olucağını beklerken fragman baya beni kendine çekti hoş güzel kaliteli olmuş bir kaç tane de tanığım tarz da oyunculard da oynamış valla çocuğu pek sevmem ama filmi merak ettim gidebilirim :D

fragman güzel olmuş umarım filmide bu seviyede olur.
baya izlenir bu film yani kitlesi gitse orayı yıkarlar :D

B*ktan komediler yerine bir başarı hikayesi çekmesi bence gayet kabuledilebilir olmuş halil söyletmezin b*ktan filmi 500 bin izlendiyse bu 1 milyon izlenir gibi geliyor

Başarılı dediginiz adam kardeşlerimizi oyun bagımlısı yaptı hangimizin kardeşi sokakta top oynuyor saklambac oynuyor kendisi gibi bilgisayara hapsetti herkesi mesela benim kardeşim bu saatte oyundan kalkmıyor yan odada :)

Başarılı dediginiz adam kardeşlerimizi oyun bagımlısı yaptı hangimizin kardeşi sokakta top oynuyor saklambac oynuyor kendisi gibi bilgisayara hapsetti herkesi mesela benim kardeşim bu saatte oyundan kalkmıyor yan odada :)

yalnız o enes baturla alakalı degil sizin aile yapısı ile alakali. eneside hiç sevmem .d

Cumali Ceber denen filmin ikincisi çekilcekmiş.
Bu baturda seneye 2. filmini çeker.
İzleyen kitle bulunur 8-15 yaş arası çocuk ve ergen tayfa.
Her malın alıcısı vardır.

Çocukluğunda dışlanmış ama yılmamış video çekerek ün kazanmış birisi.Senaryo ya gel. Sinema kültürü diye bişey kalmadı. Herşey herkes kendi cebine parasına çalışıyor arkadaş. Bunların topluma bir gram faydası yok. Aksine saçma videolar çekerek te insanları daha da körertiyorlar. Birazcık Barış Özcan'ı örnek alın. Biraz.

Bunlar birde arada para kazanamıyoruz diye video çekimi yapıyorlar ya. Bilmeyenlere aslında çok bi gelirimiz yok biz fakiriz havası yaratma videoları.Yermiyiz lan spamcıyız biz.

yalnız o enes baturla alakalı degil sizin aile yapısı ile alakali. eneside hiç sevmem .d

aile yapısıyla alakası ne dostum bunun ? teknoloji çağındayız çocuklar kurda kuşa yem oluyor. ondan sonra bekleyin siz çocuğum iyi bir üniversiteye gidip iyi bir bölüm kazansın diye sizde onu yutubur yaparsınız.

Döv valla ben dövüyorum enes batur izlediğini görünce

Fragman ironi amaçlı çekilmiş sanırım.
Karşılayanlar ve alkışlayanlar 6-15 yaş grubu olmalıydı. :)
Öyle ya da böyle Halil Söyletmez'den iyi olduğu kesin...

aile yapısıyla alakası ne dostum bunun ? teknoloji çağındayız çocuklar kurda kuşa yem oluyor. ondan sonra bekleyin siz çocuğum iyi bir üniversiteye gidip iyi bir bölüm kazansın diye sizde onu yutubur yaparsınız.

eğitimini düzgün vermezsen kurda kuşa yem olur benim yiğenlerim de var hiçbiri bunları yapmıyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri