enesen4'ü Tanıyan?

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Forumdaki intro & kanal tasarım işi yapan [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] adlı üyeyi tanıyan var mı ?

Skype+özel mesaj+konusuna yazıyorum 1 haftadır ulaşamadım

Ulaşmak istememin sebebi bir videoya küçük resim yaptırılacak

Varsa telefon nunu filan bilen bi mesaj filan atsın 2 dk skype bakması için lütfen

çok komplex değilse yardımcı olurum

thumbnail yapmakta ne var :D kendinde yapabilirsin

Forumdaki intro & kanal tasarım işi yapan [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] adlı üyeyi tanıyan var mı ?

Skype+özel mesaj+konusuna yazıyorum 1 haftadır ulaşamadım

Ulaşmak istememin sebebi bir videoya küçük resim yaptırılacak

Varsa telefon nunu filan bilen bi mesaj filan atsın 2 dk skype bakması için lütfen

Hocam youtube da kaynak çok, youtube thumbnail yazarsan güzel bir thumbnail hazırlayabilirsin 10 dakikada. enese ben de ulaşamadım el mahkum kendim yaptım, şehir dışına çıkmış olabilir.

Hocam youtube da kaynak çok, youtube thumbnail yazarsan güzel bir thumbnail hazırlayabilirsin 10 dakikada. enese ben de ulaşamadım el mahkum kendim yaptım, şehir dışına çıkmış olabilir.

hocam video 20-30 bin izlenicek bi video değil yüksek izlenim alcak çok yüksek ihtimal bunun içinde herşeyin iyi olmasını istiyorum... dedinizi denicem

hocam video 20-30 bin izlenicek bi video değil yüksek izlenim alcak çok yüksek ihtimal bunun içinde herşeyin iyi olmasını istiyorum... dedinizi denicem

Anladım hocam, son çare olarak söyledim. Fiverr.com ' dan bakabilirsiniz orada da iyi iş çıkaranlar oluyor. Thumbnail yazın 5 dolar civarına yapıyorlar referanslarından beğendiklerinize yaptırabilirsiniz.

Enes iyidir, bence de az bekle hocam genelde okulu vs yoğun olunca bakamıyordu. Benim tasarımı da enes yapmıştı :)

merhaba hocam
ne yazık ki okul yaz tatiline geçti ve ailemin yanına tasındım interneti taşıdım yalnız daha hala 1.5 hafta oldu ne gelen var ne giden
ve ekstradan bilgisayarımın bios güncellemesini yaparken pc dondu acılmadı servise gidicek muhtemelen
şimdi ablamın pcdeyim skype yükleyip ulaşayım size
kusura bakmayın yeniden
ekstradan yarım kalan işler olmuştu bana ulaşırlarsa sevinirim
hayırlı geceler

En son konuştuğumda finalleri vardı bekleyin size dönüş yapacaktır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri