Enpara bilgi dışı harcama

Benim 1 tl üzerinde hesabımdan harcama yapılırsa bildirim geliyor bilmeyenler ayarlardan aktifleştirsinler. :)

gece aynısını benimde başıma geldi.Benim tutar çok ufak ama eğer vadesizde para bırakmış olsaydım tüm para gitmişti malesef.Hiçbir yerde kullanmadığım encardı aliexpresste kullandım kayıt ettim 1 gün geçmeden yabancı legoshoptan ve bir yabancı otel sitesinden ufak meblalar çekilmişti.Şu 3d'siz alışveriş artık bir son bulmalı milleti salak yerine koyuyorlar resmen bugün yanınızdaki adamın bile kartınızın ön arka foto çekmesi 2 saniye alışveriş yapması 1 dk anca sürüyor.İş bu kadar basit günümüzde hala 3d siz alışveriş yapma olanağı sağlanıyorsa bundan büyük aptallık olamaz.Sizin son durum ne hocam inş. alırsınız paranızı

---------- Spam Engelliyici 12:11 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

Benim 1 tl üzerinde hesabımdan harcama yapılırsa bildirim geliyor bilmeyenler ayarlardan aktifleştirsinler. :)

benimde öyle gece 02.11'de ve 02.14'de harcama yapılmış bana sabah 9'da ulaştı.Harcama yapıldıktan sonra bilgi mesajının gelmesinin hiçbir anlamı yok.Şu 3d siz alışverişe olanak sağlayan siteler yüzünden bu kart dolandırıcılığı ayyuka çıktı.Neden kapanmaz bu ? anlamıyorumç

benim kartı geçen ay internet alışverişine kapadım sürekli mesaj geliyor alışverişiniz internet e kapalı olduğu için yapılmamıştır diye ama benim yaptığım bir şey yok :D beni de mi hacklediler acaba

benim kartı geçen ay internet alışverişine kapadım sürekli mesaj geliyor alışverişiniz internet e kapalı olduğu için yapılmamıştır diye ama benim yaptığım bir şey yok :D beni de mi hacklediler acaba
Evet enparadan yeni kart talep et durumu anlat

Mobil Mesaj

Arkadaşlar 7 saat önce hesabımdan parça parça 900 TL lik bilgim dışında bir harcama yapılmış. Bankayı aradım talep formu oluşturuyoruz 45 günlük bir süreç var süreç sonunda ne olur bilemiyoruz dediler. Şaka gibi...

Başına gelen var mı parayı kısa sürede nasıl geri alabilirim? Bu arada hesaplarınızı kontrol edin bi

Dun okumustum aynisi akbantta olmus arkadas nereye bi yere başvurmuş 1 hafta icinde alms parayı bi bak derim eski kinulara dun yada dunden onceki gundu

Dun okumustum aynisi akbantta olmus arkadas nereye bi yere başvurmuş 1 hafta icinde alms parayı bi bak derim eski kinulara dun yada dunden onceki gundu

Baktım da bulamadım hocam tekrar denk gelirsen link atar mısın bana

---------- Spam Engelliyici 02:08 ---------- Önceki Mesaj 01:59 ----------

gece aynısını benimde başıma geldi.Benim tutar çok ufak ama eğer vadesizde para bırakmış olsaydım tüm para gitmişti malesef.Hiçbir yerde kullanmadığım encardı aliexpresste kullandım kayıt ettim 1 gün geçmeden yabancı legoshoptan ve bir yabancı otel sitesinden ufak meblalar çekilmişti.Şu 3d'siz alışveriş artık bir son bulmalı milleti salak yerine koyuyorlar resmen bugün yanınızdaki adamın bile kartınızın ön arka foto çekmesi 2 saniye alışveriş yapması 1 dk anca sürüyor.İş bu kadar basit günümüzde hala 3d siz alışveriş yapma olanağı sağlanıyorsa bundan büyük aptallık olamaz.Sizin son durum ne hocam inş. alırsınız paranızı

---------- Spam Engelliyici 12:11 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

benimde öyle gece 02.11'de ve 02.14'de harcama yapılmış bana sabah 9'da ulaştı.Harcama yapıldıktan sonra bilgi mesajının gelmesinin hiçbir anlamı yok.Şu 3d siz alışverişe olanak sağlayan siteler yüzünden bu kart dolandırıcılığı ayyuka çıktı.Neden kapanmaz bu ? anlamıyorumç

Banka mailime harcama itiraz formu gönderdi doldurup geri gönderdim hocam. Formu doldurmadan önce 2 adet doldurduktan sonra 1 adet ödeme iade oldu. Şuan beklediğim bi 465 TL daha iade var 20 günü geçti hala bekliyorum...

Baktım da bulamadım hocam tekrar denk gelirsen link atar mısın bana

---------- Spam Engelliyici 02:08 ---------- Önceki Mesaj 01:59 ----------

Banka mailime harcama itiraz formu gönderdi doldurup geri gönderdim hocam. Formu doldurmadan önce 2 adet doldurduktan sonra 1 adet ödeme iade oldu. Şuan beklediğim bi 465 TL daha iade var 20 günü geçti hala bekliyorum...

kartı yabancı sitelerde kullandınız mı ? ben aliexpressden alışveriş yaptım 24 saat geçmeden kartımdan alışveriş yapıldığı bilgisi geldi.İşin kötü tarafı vadeliye parayı koymasam hepsi gitmişti.

Forum'da bir arkadaş minumum alış veriş tutarını nasıl ayarıcağını anlatan bi konu açmıştı

ben 4 işlem için harcama itirazı yapmıştım su an için 1 işlem tutarı iade edildi hesabıma.Beklemedeyim bakalım ne zaman iadeler devam edecek.

müşteri hizmetlerini arayıp kartı 3d olmayan işlemlere kapatın

sanıyorum enpara kartınızla alışveriş yapılmış, siz siz olun enpara kartınızın bağlı olduğu vadesiz hesabınızda para bırakmayın, paralarınızı birikim hesaplarına atın, faiz hassasiyeti olan arkadaşlar, her ay biriken faizleri ihtiyaç sahiplerine verebilir, ben böyle yapıyorum 6 aydır

haram parayla yardım yapılmaz.işine karışmak gibi olmasın hocam ama Kuran' da net bir şekilde belirtilmitir.

haram parayla yardım yapılmaz.işine karışmak gibi olmasın hocam ama Kuran' da net bir şekilde belirtilmitir.

yaparım ben hocam sıkıntı yok, yardımdan hayır sevap beklemiyorum zaten, kendim yemediğim sürece sıkıntı yok, ister ateşe atıp yakarım istersede ihtiyacı olan birine veririm, dini açıdan ikisinin arasında bi fark yok

hocam sitelerin veritabanlarına sızıp internetten 3d ile yaptığınız kredi kartı alışverişlerinizin bilgileirni çekiyrlar cvv ye kadar ellerine düşüyor güvenlik açıkları ile uğraştığım için bilgim var bu konuda. alışveriş yapacağınız siteleri dikkatli seçin paravan site üzerinden bile olsa büyük sitelerden alışveriş yapmayın yani bi kutu açılır hepsiburadaya göndermiş gibi yapar bilgilerinizi girersiniz felan sıkıntılı yani.
adres çubuğunu kontrol edin istediğiniz sitede olduğunuzdan emin ol.
Geçmiş olsun o parayı geri alırsınız diye tahmin ediyorum.

45 günlük süreç aşılmasına rağmen bugün itibari ile tüm ödemeler geri alınmıştır. Tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim.
Başına gelen varsa veya olursa tavsiyem; hemen harcama itiraz formu doldurup 10 -15 günlük aralıklarla bankayı arayıp aciliyetini tekrar bildirsinler.

Son düzenleme:
45 günlük süreç aşılmasına rağmen bugün itibari ile tüm ödemeler geri alınmıştır. Tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim.
Başına gelen varsa veya olursa tavsiyem; hemen harcama itiraz formu doldurup 10 -15 günlük aralıklarla bankayı arayıp aciliyetini tekrar bildirsinler.
Gözünüz aydın.

arkadaşlar sadece harcama yapacağınız zaman vadesiz hesabınızda para tutun. ayriyetten sadece harcama yapacağınız zaman internetten alışveriş'i açın. bu 2'sini yaparsanız hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.

Arkadaşlar 7 saat önce hesabımdan parça parça 900 TL lik bilgim dışında bir harcama yapılmış. Bankayı aradım talep formu oluşturuyoruz 45 günlük bir süreç var süreç sonunda ne olur bilemiyoruz dediler. Şaka gibi...

Başına gelen var mı parayı kısa sürede nasıl geri alabilirim? Bu arada hesaplarınızı kontrol edin bi

Not: 17 Ocak 2017 | tüm harcamalar iade edildi nihayet...

Merhabalar

1 Ay önce iş bankası ile aynı sıkıntıyı yaşadık kartımız kopyalanmış ve farklı bir şehirden alışveriş yapılmıştı. Harcama itirazı gönderip 1 ay bekledikten sonra cevap olumsuz olmuş ve gerekli yasal süreç avukatımız aracılığı ile başlatıldı fakat halen net bir sonuç yok.

Benimde amazon 99 dolar paramı çekmişti 40 günü geçti ama hala para gelmedi bakalım bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri