ENPARA.com ne kadar güvenli?

simbus

Kayıtlı Üye
Arkadaslar bu bankayla calisan, yuklu parasini orada tutan var mı? Finansbanka bağlı ama Finansbank icerisinden enparayla ilgili hicbir isleminizi yapmiyorlar. Yani adamlar hesaplara bloke koyup gitse basvuracagim surada su kadar param vardi diye itiraz edebilecegim bi guvence goremeyince aklımı iyice kurcaladi. Bu internet bankaciligiyla yuklu miktar calisan var mi? Veya tavsiye ettiğiniz baska kesinti yapmayan hesap usletim ucreti ve yillik kullanim ucreti gibi sacma sapan kesintiler yapmayan calisip paranizi tuttugunuz banka tavsiyeleriniz var mı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence tamamen güvenilir. İnternet bankacılığı bu yüzden şubeniz yok şube olmadığından hesap işletim ücreti vb ücretler yok. Finansbank atmden para yatırılıyor. Bende kullanıyorum gayet güzel bir hizmet

Bence tamamen güvenilir. İnternet bankacılığı bu yüzden şubeniz yok şube olmadığından hesap işletim ücreti vb ücretler yok. Finansbank atmden para yatırılıyor. Bende kullanıyorum gayet güzel bir hizmet

Küçük meblağlarda problem olmaz ama yani dedigim gibi yüksek miktarlarini orada tutanlari soruyorum ben. Tutan var mi

r10 da bir ara konusu açılmıştı yüksek meblağ da alışveriş yapınca arıyorlarmış merkezden bu bireysel hesap alıveriş için kullanamazsınız şeklinde uyarı yapılmış konusunu bulabilirsem editlerim konumu linkini koyarım

Güvenli kardeşim ben kullanıyorum ve artık internet bankacılığı ile ilgili geri görüşlülüğün yıkılmasından yanayım. Güvensiz olsa tüm dünya kullanmazdı internet bankacılığını. Yeniliklere ve gelişmeye açık olmak lazım. Ayrıca istenilsin yada istenilmesin internet bankacılığı kapitalist dünyada gelişmek zorundadır çünkü daha az işçi masrafı kira ve daha kolay kontrol sağlanıyor. Aslına bakarsan normal bankadanda daha güvenli neden diye sorarsan hiçbir banka yada program insanları dolandırmaz işin içine bir başka insan girer ve öyle dolandırır yani ne pislik varsa yine insan evladından çıkar. Ha birde tabi internet bankacılığı için ''abi ya hackerin birisi gelirde alırsa paramızı'' diye cümleler var, artık bu gibi durumlar olamaz cünkü artık yazılımlar çok gelişti eskiden basit sistemlerde at koşturmak kolaydı fakat yeni sistemlerde özellikle bankacılık sistemlerinde imkansız.

Adsense blokelerinden sonra bankalarada aynı gözle bakmaya başladık :D

Keşke koysada bloke falan açıversem bi dava :) Fazlasıyla paramı alırım geri. Bu arada yüksek meblada sıkıntı olmaz istersen milyonlar koy.

Öyle kafasına göre hesap kapatamaz babalarının parası değil onlar ;)

Öyle saçma şey olurmu al enparanın sözleşmesini oku bakalım ne diyor orda?

enpara birikimde 5 haneli param 3-4 aydır sorunsuz duruyor ilk başladığıkları zamanlarda enparaya başvurmuştum hiç sorun yaşamadım gayette memunun hesap işletim havala eft herşey ücretsiz diledğin atmden ayda 3 kere ücret ödemeden para çekebiliyorsun benim için diğerlerinden çok iyi

Yüksek miktarda İNCELEME Yapıyorlar.

Ben Kuveytturk kullanıyorum ve cok memenunum incelem filanda yok

10487386_840766102607860_176286128765303909_n.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri