Enpara hesaba bloke gelmesi

uploudpro39

Kayıtlı Üye
Bu sabah yurtdışına fatura vb kanıt göstererek para gönderdim ve şimdi hesabıma bloke geldi. 2016dan beri kullanıyorum ama iyice bıktırdı. yabancı para transferlerinde sıkıntı çıkartıyor. kafasına göre bloke koyuyor. bu bloke kalkar mı? Enpara gibi eft havale ücreti almayan başka banka var mı?
(kartı aktif şekilde alışveriş için kullanıyorum + düzenli olarak payoneerden para alıyorum)
enpara-bloke-hesap.jpg

bu enparayla alakalı değil malesef. çoğu bankada var bu sıkıntı, farklı birçok hesaptan sizin hesabınıza para akışı gelince ticari amaçlı kullanıyorsunuz diye bloke koyuyolar.
yani bence bloke sebebi payonerden gelen düzenli para .

Geçen ay ilk kez minik miktar işin yapıkredi bloke koymuştu banada afalladım tutuştum bi an ama neyse güvenlik içinmii bikaç saatte düzelttiler

Geçen ay ilk kez minik miktar işin yapıkredi bloke koymuştu banada afalladım tutuştum bi an ama neyse güvenlik içinmii bikaç saatte düzelttiler

daha önce iş bankasıydı galiba,benimde hesaba girişim böyle engellenmişti.bankayı aradım noluyor arkadaş diye,sorun yok biz kitledik güvenlik için dediler.1 saat sürmedi tekrar açmışlardı.mesai saati içindede degildi aradıgım saat,cumartesi akşamı bu saatlerdeydi.

Bazen güvenlik amaçlı oluyor. Siz arayıp ben işlemi yaptım derseniz büyük olasılık sıkıntı kalmaz

Pazartesiye neden kalsın 7/24 çalışıyor çağrı merkezi
Müşteri hizmetleri çalışıyorda bu soruna yetkileri yok sanırım başka departmana bildirdiler büyük ihtimal sadece mesai saatlerinde çalışıyorlar

daha önce iş bankasıydı galiba,benimde hesaba girişim böyle engellenmişti.bankayı aradım noluyor arkadaş diye,sorun yok biz kitledik güvenlik için dediler.1 saat sürmedi tekrar açmışlardı.mesai saati içindede degildi aradıgım saat,cumartesi akşamı bu saatlerdeydi.
Ben bu akşam aradım başka departmana bildirdiler haber beklicez. bu süre zarfındada para falan çekemiyeceğim :(

Hesabın ticari olarak kullanılmasından kaynaklı hesabına bloke koymuşlar.

Bankaya gideceksin hasabında para varsa bankadan çekeceksin ve hesabını kapatacaklar.

Geçmiş olsun. Aynısını ben yaşadım. Paynoeer ile sürekli para çektiğim için ticari olarak kullanamazsınız dediler ve bloke koydular. Bankaya gittim içerdeki paramı çektim ve hesabı kapattılar.

BOL KAZANÇLAR...
bende bundan korkuyorum yurtdışına para transferi yapıyorum 3 haftada 1 payoneerden para çekiyorum falan onu sıkıntı etmiş olabilirler. siz şu an hangi bankayı kullanıyorsunuz acaba

Hesabın ticari olarak kullanılmasından kaynaklı hesabına bloke koymuşlar.

Bankaya gideceksin hasabında para varsa bankadan çekeceksin ve hesabını kapatacaklar.

Geçmiş olsun. Aynısını ben yaşadım. Paynoeer ile sürekli para çektiğim için ticari olarak kullanamazsınız dediler ve bloke koydular. Bankaya gittim içerdeki paramı çektim ve hesabı kapattılar.

BOL KAZANÇLAR...

Şaka mı bu payonerden gelen düzenli para gelse hesap bloke mi oluyor :D canım ülkem. Peki hocam siz şuan bilgilendirme açısından payoner için kullandığınız kartı söyler misiniz bize önereceğiniz bir kart var mı banka ismi .

bence çekim yapmak için en iyi yol payonerden türkiyede bir kripto para borsasına paranı aktar ordan banka hesabına çek. türkiyedeki borsalara aktaramıyosan yurt dışında bir borsaya aktar ordan tether yada btc olarak türk borsasına gönder öyle çek.

3-4 sene önce yüklü ödeme aldığım dönemlerde alakasız bir şekilde enparadan arayıp ne iş yapıyorsunuz diye soruyorlardı.2-3 kere yaptılar bunu sana ne kardeşim benim yaptığım işten diyerek ters yaptım, bir daha aramamışlardı. Muhtemelen web'den kazanıyorum desem hesabı bloke edeceklerdi ama paranın %90'ı paypal'dan geldiği için ellerinde net veri yoktu bloke edemediler sanırım.

banka hesabını ticari amaçla kullanmak için bir şey mi bildirmek lazım? ne demek ticari amaçla kullanılmaz o kısmı anlamadım bilen varsa aydınlatsın lütfen.

Saçmalık her gün farklı bir saçmalık görüyoruz para kazanmak da suç ülkede

banka hesabını ticari amaçla kullanmak için bir şey mi bildirmek lazım? ne demek ticari amaçla kullanılmaz o kısmı anlamadım bilen varsa aydınlatsın lütfen.

bankanın sitesini açtıgında,internet şubesine girmek istediginde ticari mi bireysel mi diye seçenek var.demekki bu tür sorunlar yaşamamak için ticari olan hesaptan açmak gerekiyor.ama onunda masrafı,şartları filan nedir tabi araştırmak gerek.bireysel hesabı ticari olarak kullanmanız her bankanın istemeyecegi bişey.sonuçda hepsi bi gün çelme takar bu işe.

bankanın sitesini açtıgında,internet şubesine girmek istediginde ticari mi bireysel mi diye seçenek var.demekki bu tür sorunlar yaşamamak için ticari olan hesaptan açmak gerekiyor.ama onunda masrafı,şartları filan nedir tabi araştırmak gerek.bireysel hesabı ticari olarak kullanmanız her bankanın istemeyecegi bişey.sonuçda hepsi bi gün çelme takar bu işe.

2 ödeme geliyor diye ticari de olunmaz ki maaş hesabı olduğunu düşünelim x firmadan her ay maaş gelince sen ticarisin demiyorlar ya yine bireysel oluyor bunların derdi farklı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri