Enpara İçin Önemli Taktikler

Captain Price

Kayıtlı Üye
Geçenlerde bu konuyu açmayı düşünüyordum, iş güç birazda üşengeçlik derken konu bugüne kısmet oldu,

Enpara Kullanan Arkadaşların bu ayarları yapmaları önemle rica olunur, Enpara dışı banka kullanan arkadaşlarda internet şubesine girerek buna benzer ayarlar yapıp, dolandırıcılık gibi sorunlarla uğraşmaktan kurtulabilirler

İnternet Şubesine giriş yaptıktan sonra

1)

2)

3) LİMİT AYARLARI'nda günlük ATM'den para çekme limitimizi 150 TL yapıyoruz, en düşük limit bu, hesabınızdan hackerlar para çekmeye çalışırlarsa atm lerden vs en fazla 150 lira çekerler, ama her halükarda paranızı vadesiz TL hesabınızda bırakmadığınız sürece yine birşey yapamazlar

4) Enpara kart ayarlarınızıda böyle yapın yine, vadesiz hesabınızda para olsa dahi, kart bilgileriniz üçüncü taraf kişilerin eline geçtiğinde yine kartınızla alış veriş yapıp para çekemezler, tabi her halükarda vadesiz hesabınızda para bırakmazsanız yine kartınızla internetten alışveriş yapılmaz,

seçeneklerde kartı internet alışverişine kapatma seçeneği var, yine onu seçerseniz kartınızla hiçbir şekilde internetten alışveriş yapılamaz

Son Olarak Paranızı kesinlikle normal vadesiz TL Hesapta bırakmayın, tüm enpara bilgileriniz verileriniz enpara kartı vs herşey ana vadesiz TL hesaba bağlıdır, burda paranız olmadığında eft havale cepşube havale eft, enpara kartıyla internetten alışveriş falan hiçbirşey yapılamaz,
Tüm paranızı birikim hesabınıza atın, faiz hassasiyetiniz varsa her ay biriken faizleri ihtiyaç sahiplerine veririsiniz ben 6 aydır böyle yapıyorum,

Son düzenleme:
valla cok sagol uyguluyorum simdi diger bankalarda da bu özellik var mı biliyormusun
2-3 hafta önce vodafon faturası ödemişler akbank hesabımdan bunlar cok iyi özellikler

Ellerine sağlık hocam iyi olmuş. fikir edindim :)

Arkadaşlar limitlerle oynamanıza gerek yok, ben şimdi eft transfer limitini yükseltmek istedim hata verdi, müşteri hizmetlerini arayın dedi şimdi arayıp tekrar limitleri eski haline getirecem, burdan limitleri düşürtünce tekrar kendimiz yükseltemiyoruz, kaş yaparken göz çıkartma oldu biraz, k.bakmayın :)
siz sadece encardı alışveriş yapmadığınız zamanlarda kullanıma kapatın okadar, kim sizin hesaba girebilirki başka türlü:)

Geçenlerde bu konuyu açmayı düşünüyordum, iş güç birazda üşengeçlik derken konu bugüne kısmet oldu,

Enpara Kullanan Arkadaşların bu ayarları yapmaları önemle rica olunur, Enpara dışı banka kullanan arkadaşlarda internet şubesine girerek buna benzer ayarlar yapıp, dolandırıcılık gibi sorunlarla uğraşmaktan kurtulabilirler

İnternet Şubesine giriş yaptıktan sonra

diğer maddeler kaldırıldı, yanlış anlaşılma oldu biraz

6 Burası Çok Önemli (Enkart ile Alışveriş yapmıyorsanız kartı internet kullanımına kapatın, İstediğiniz Zaman Yine Açtırabilirsiniz)

7

EDİT

Arkadaşlar limitlerle oynamanıza gerek yok, ben şimdi eft transfer limitini yükseltmek istedim hata verdi, müşteri hizmetlerini arayın dedi şimdi arayıp tekrar limitleri eski haline getirecem, burdan limitleri düşürtünce tekrar kendimiz yükseltemiyoruz, kaş yaparken göz çıkartma oldu biraz, k.bakmayın :)
siz sadece encardı alışveriş yapmadığınız zamanlarda kullanıma kapatın okadar, kim sizin hesaba girebilirki:)

Enpara birikim hesabı ile bilginiz var mı?

Enpara birikim hesabı ile bilginiz var mı?

evet, sormak istediğiniz bişey varsa yazabilirsin

birikim hesabı ile alakalı tavsiyelerim

Paranızı kesinlikle normal vadesiz TL Hesapta bırakmayın, tüm enpara bilgileriniz verileriniz enpara kartı vs herşey ana vadesiz TL hesaba bağlıdır, burda paranız olmadığında eft havale cepşube havale eft, enpara kartıyla internetten alışveriş falan hiçbirşey yapılamaz,
Tüm paranızı birikim hesabınıza atın, faiz hassasiyetiniz varsa her ay biriken faizleri ihtiyaç sahiplerine veririsiniz ben 6 aydır böyle yapıyorum, aylık 500 600 lira civarı faiz birikiyor, hepsini ihtiyaç sahiplerine veriyorum, kendim için kullanmıyorum

mesajım bulunsun ilk fırsatta kontrol etmekte fayda var teşekkürler.

evet, sormak istediğiniz bişey varsa yazabilirsin

birikim hesabı ile alakalı tavsiyelerim

Paranızı kesinlikle normal vadesiz TL Hesapta bırakmayın, tüm enpara bilgileriniz verileriniz enpara kartı vs herşey ana vadesiz TL hesaba bağlıdır, burda paranız olmadığında eft havale cepşube havale eft, enpara kartıyla internetten alışveriş falan hiçbirşey yapılamaz,
Tüm paranızı birikim hesabınıza atın, faiz hassasiyetiniz varsa her ay biriken faizleri ihtiyaç sahiplerine veririsiniz ben 6 aydır böyle yapıyorum, aylık 500 600 lira civarı faiz birikiyor, hepsini ihtiyaç sahiplerine veriyorum, kendim için kullanmıyorum

Bu hesabi nasil -ye düşürebiliriz yani ek limt nasil açabiliriz?

Benim Ayarlarım Nasıl Hocam :)

3vqBl9.jpg

Benim Ayarlarım Nasıl Hocam :)

3vqBl9.jpg

size tavsiyem konuda gösterdiğim şekilde yapın, zira örnek veriyorum aliexpress gibi yerlerden alışveriş yaparsanız ve ilerleyen zamanlarda vadesiz hesabınızda para bırakmanız durumunda birileri kartınızın bilgileri ile 3D sistemi olmayan sitelerden alışveriş yapabilir, bu durumu forumdaki birkaç arkadaş yaşamıştı

size tavsiyem konuda gösterdiğim şekilde yapın, zira örnek veriyorum aliexpress gibi yerlerden alışveriş yaparsanız ve ilerleyen zamanlarda vadesiz hesabınızda para bırakmanız durumunda birileri kartınızın bilgileri ile 3D sistemi olmayan sitelerden alışveriş yapabilir, bu durumu forumdaki birkaç arkadaş yaşamıştı

öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkürler. çok haklısınız hocam şu sıralar zaten bir çok banka kullanıcılarının bilgileri çalınıyor heleki mobil banka şubesi kullanıyorsanız. cep telefonunuza virüs bulaştırıp oradan data dosyalarını ele geçirip mail order yöntemi ile şifresiz çekim yapıyorlar. ticaretle uğraştım için ve günlük devamlı enparadan para alışverişi yaptığım ve internet üzerinden alışverişler yaptım için mecbur sizin gösterdiğiniz kısımları en maximuma çıkarmam lazım yoksa bir iki para transferinden sonra banka direk engel koyuyor bugunlük limitiniz doldu diye :( ama büyük bir riskle gidiyorum bakalım inşallah o hacklendiğimiz günleri görmeyiz ocağıma incir ağaçı dikerler valla :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri