Enpara Maliyeye mi şikayet ediyor?

Evet arkadaşlar herkes aramımı söylediği için enpara aradım ama bu seferde kendileri tarafından aranmadığımı söylenti sonra beni tekrar bekletip güvenlik birimi tarafından istediğini söylediler bizde ne için istediklerini bilmiyoruz diye geri dönüş yaptılar.Bende ne sebeple istediklerini söylemediğiniz takdirde belgeleri göndermeyeceğimi söyledim.Belgeleri göndermemi istedikleri mail adres [email protected] sitede teyit ettim doğru mail.

Son düzenleme:
zaten enparadan hesap açarken kimlik bilgilerini alıyorlar,neden tekrar istesinler ??

Düpedüz dolandırıcılar tarafından aranmışsınız

Belki eskiden eşimin dolandırılma konusunu görenler olmuştur. Dolandırıcılar istanbul bakırköy emniyet müdürlüğü numarasından aradılar. ve eşim inanmayınca da benim numaramdan eşimi de aradılar. Yani bu devirde istenilen numaralardan aramak çok kolay.

Ben olsam belgeleri göndermezdim. Heleki imzanın geçtiği hiç birşeyi gönderme. Kimlik fotokopin ve imza taklidin ile finansbank tan para cekme yapabilirler. Hatta adına sahte bir cok fatura şu bu görebilirsin.

Hocam sizin dava ne oldu bulundular mı?

Hocam sebepsiz zenginlesme diye bisey var ama anladığım kadari ile sizin durumunuz böyle birşey değil. Enparayi arayıp konuyu iletmeniz ve teyit almaniz gerekiyor bir sorun varsa bu sorunun neyden kaynaklandığını sormalisiniz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sebepsiz zenginlesme diye bisey var ama anladığım kadari ile sizin durumunuz böyle birşey değil. Enparayi arayıp konuyu iletmeniz ve teyit almaniz gerekiyor bir sorun varsa bu sorunun neyden kaynaklandığını sormalisiniz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sebepsiz zenginleşme iyimiş,

Şu konumu bir inceleyin.
https://www.ytpara.com/konu-disi/111329-90-850-220-0000-sahte-ziraat-numarasi-aman-dikkat.html

İçimden bir ses dolandırılıyorsunuz dedi.
Sebebi ise benim konum :) Ückağatçılıkta öyle bir usta olumuşki dolandırıcılar, bizzat bankaların kendi numaranı kullanarak müşterileri arayabiliyorlar.
Sistem açıkları var büyük ihtimal

Edit:
Banka aranmış teyit edilmiş. Arayıp öğrendiğiniz için bilgileri göndermenizde sakınca yok

Son düzenleme:
Şu konumu bir inceleyin.
https://www.ytpara.com/konu-disi/111329-90-850-220-0000-sahte-ziraat-numarasi-aman-dikkat.html

İçimden bir ses dolandırılıyorsunuz dedi.
Sebebi ise benim konum :) Ückağatçılıkta öyle bir usta olumuşki dolandırıcılar, bizzat bankaların kendi numaranı kullanarak müşterileri arayabiliyorlar.
Sistem açıkları var büyük ihtimal

biz sanalda açık bulmaya çalışıyoruz, adamlar reelde buluyor, aşmışlar kendilerini :)

banka hesabı açmak istediğin zaman zaten kimlik fotokopisi alıyorlar. sonrasında neden istesinler ki? maliye olayına gelince. zaten yeni yasalara göre devlet anlık olarak tüm bankalarda ne kadar paran var biliyor. maliyeye şikayet etmesi diye birşey sözkonusu bile değil.

enparanın bu tip bir uygulaması var. Yani müşteri hesabında şüpheli hareketler farkettiklerinde [email protected] mailine kimlik fotokopiniz ve kendi el yazınızla örneğin işlemleri kendiniz tarafından yaptığınıza dair bir yazı istiyebiliyorlar.
Sizin durumunuzda da dolandırılma olayı olduğunu sanmıyorum. Çünkü bilgileri istedikleri mail adresi enparanın gerçek mail adresi.
Böyle bir durumda her ihtimale karşı önce müşteri hizmetleri numarasını kendiniz arayarak durum hakkında bilgi alınabilir.

İnanmayın arkadaşlar. Maliye ise maliye sizlere davet gönderir. Öyle telefonla, maille bişe paylaşmayın. Siz arayın öğrenin bankanızdan durumunuzu. Yasal bir bildirim ve yasal bir istek sizden olmadığı mühdetçe siz bilgi paylaşmamakda haklısınız. Maliye görüşme mektubu birakır,sizlere randevu verir. Öyle onu gönder, bunu gönder, şunu yap vb. yasal işlem değildir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri