Enparanın yaptıgı olaya bakın

Reina

Yasaklanmış
Demin enparadan aradılar hesabımı ticari amaçla kullandıgınızı tespit ettik dediler. Babamdan 50 tl almışım onu bana soruyo neden aldınız diye. Zatem nem haftada bir biyere para ya gönderirim ya göndermem. Gelmiş bana 15 lira ödemişsiniz bi yere diyo. Sigarada almıyak dedim. Bütün paramı çektim enparadan. Dikkat edin. Hesaba blocke koyucaklarmış aksi taktirde.

Ben 3 senedir kullanıyorum hergün aktif bir şekilde para geliyor gidiyor böyle bir problemle karşılaşmadım.Geçen hafta baya bir aradılar müsait değildim açamadım belki de aynı sebeple aradılar

Hocam arayanın enpara olduğuna eminmisiniz :)
Dolandırıcı olmasın. Onlarca kişi YT den enparaya ödeme alıyor. Sizin 50 milyonamı takılmışlar :D

Hocam arayanın enpara olduğuna eminmisiniz :)
Dolandırıcı olmasın. Onlarca kişi YT den enparaya ödeme alıyor. Sizin 50 milyonamı takılmışlar :D

Banka gönderdigim yerleri ve miktarı söyledi hocam şirket isimleri kişi isimleri miktarlar doğruydu.+90 (850) 222 36 63 numara bu

Yoksa sen enpara aleyhine çalışan bir ajan mısın :D (Şaka bir yana dolandırıcı olabilir hocam bu adamlar hesap hareketlerine ulaşıyorlar bir şekilde.)

Demin enparadan aradılar hesabımı ticari amaçla kullandıgınızı tespit ettik dediler. Babamdan 50 tl almışım onu bana soruyo neden aldınız diye. Zatem nem haftada bir biyere para ya gönderirim ya göndermem. Gelmiş bana 15 lira ödemişsiniz bi yere diyo. Sigarada almıyak dedim. Bütün paramı çektim enparadan. Dikkat edin. Hesaba blocke koyucaklarmış aksi taktirde.

Bloke olmaması için senden yapmanı istedikleri birşey oldu mu?

Daha Öncede Forumdan Bir Arkadaşı Arayıp Senin Olayına Benzer Bir Şekilde Ticari Kullandığını İdda Etmişler ve Yine Sana Söyledikleri Gibi Bloke Koyabileceklerini Belirttiklerini Okumuştum...

Herhalde eleman fazlalığı var bunlarda.Öyle birşey var ise eğer bugüne kadar beni çoktan aramaları lazımdı.Yapacak iş bulamadılar ellamm :D

Ticari amaçla kullanmayın dedi. Ama babamın bana yolladıgı 50 lirayıda ticari sanıyolar. Anlmadım

Yani sizden bir şey bir çıkar talep etmedilerse dolandırıcı da değillerdir herhalde. Onu merak ettim de.

Böyle bir şey de ilk kez duydum. Sanane ister günde 10 kere yakınlarıma para gönderir alırım böyle bir şey var mı yaa? :)

Banka gönderdigim yerleri ve miktarı söyledi hocam şirket isimleri kişi isimleri miktarlar doğruydu.+90 (850) 222 36 63 numara bu

Başında 90 veya +90 ile gelen bütün kurumsal aramalar sahte. Bunun konusunu açmıştım daha önce.

https://www.ytpara.com/konu-disi/111329-90-850-220-0000-sahte-ziraat-numarasi-aman-dikkat.html

Bir şekilde sizin en para bilgilerinize ulaşılmış. Hemen gerçek en para numarayı arayıp. Yeni kart isteminizi öneririm. Kartınız klonlanmış olabilir. Durumu izah edin. Beni sizmi aradınız bu konuda diye sorun Sistemlerinde görürler. Ama sakın başında +90 veya 90 ile başlayan numarayı aramayın :)
0850 222 3663 burayı arayın

Son düzenleme:
Valla 3 senedir Enpara kullanıyorum, babam arkadaşım sevgilim herkes her ay defalarca para yollar, Youtube'tan partnerlerden adsense'den sayısız ödeme aldım daha bir kere bile aranmadım. Saçmalık. Bir iş var sizin olayda dikkatli olun.

benide bir adam aradı, kuryeden aradığını söyledi, memleketime benim adıma tebden kart gitmiş, işin garip yanı ben memlekette oturmuyorum, ev adresimi verdim istanbulun, eve kartı yollayacak,

ben hiç tebden kredi kartı istememiştim, 1 hafta oldu hala kart gelmedi

sizce budada bir çapanoğlu var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri