envato nedir ?

frnvr

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar

envato nedir ne için kullanıyorsunuz ne işe yarıyor acaba
hangi işlerinizde kullanıyorsunuz ?

Ben genel de stock video ve fotoğraf için kullanıyorum.

İhtiyaç i olan ses içinde kullanabilir baya yararlı

ücretsiz şeyler var mı acaba ?

mesela yıllık abonelik alırsak ücretsiz tam sürüm site teması indirebilir miyiz ? .

ücretsiz yok bildiğim kadarı ile

aylık ve yıllık üyelik aldığınız zaman üyeliğiniz boyunca her şeye erişiminiz oluyor.

farklı forum sitelerin den ucuza temin edebilirsiniz.

ücretsiz yok bildiğim kadarı ile

aylık ve yıllık üyelik aldığınız zaman üyeliğiniz boyunca her şeye erişiminiz oluyor.

farklı forum sitelerin den ucuza temin edebilirsiniz.

üyelik alırsak herşey mi ücretsiz oluyor ?
yoksa üyeliğe rağmen tekrar mı ücret ödüyoruz herhangi birşey alırken örneğin tema

Bir aylık üyelik aldınız diyelim 30 gün boyunca istediğiniz şeyi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, fakat üyeliğiniz bitince sanırım kullanma sınırı geliyordu. Detayları ticket atıp öğrenebilirsiniz.

Bir aylık üyelik aldınız diyelim 30 gün boyunca istediğiniz şeyi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, fakat üyeliğiniz bitince sanırım kullanma sınırı geliyordu. Detayları ticket atıp öğrenebilirsiniz.

kullanma sınırı derken hesaba mı yoksa aldıklarımıza mı
örneğin tema yada intagram için herhangi bir fotoğraf aldık kullanamaz mıyız artık

kullanma sınırı derken hesaba mı yoksa aldıklarımıza mı
örneğin tema yada intagram için herhangi bir fotoğraf aldık kullanamaz mıyız artık

Üyeliğe para ödemediğinizde önceden indirdiğiniz şeyleri artık kullanamazsınız diye bir madde okuduğumu hatırlıyorum. Emin olmak için kullanım şartlarını dikkatlice okuyun, sonra başınız ağrımasın.

https://elements.envato.com/license-terms

Burada yazıyor. Genelde tek kullanım evet. Üyeliğiniz devam ettikçe o içeriği tekrar lisanslayıp kullandırıyorlar. Yani o kadar da avantajlı değil üyeliğiniz bitip lisans olayına takılırsanız.

hocam nerden çıkardınız böyle bir şeyi ?

genel de bu tür hizmetler de üyeliğiniz bitse bile sınırsız şekil de kullanılmaya devam eder. (örn: bir video da x bir müziği kullandınız) bu müzik ömür boyu o video da sorunsuz kalır.

Kullanım maddelerin den birin de şöyle yazıyor:

Future proof licensing, even if you unsubscribe
If you unsubscribe, you can't use items from Envato Elements any more. But any existing uses that you registered are still covered. Now that's peace of mind!

İndirdiğimiz şeyler envato ya kayıt oluyor üyeliğimiz bitse bile bunları kullanabiliyoruz. Sadece Üyelik bittik den sonra daha önce indirmediğimiz şeyleri kullanamıyoruz. Bu da mantıklı olan şey diğer türlü herkes üye olur üyeliğini iptal eder.

hocam nerden çıkardınız böyle bir şeyi ?

genel de bu tür hizmetler de üyeliğiniz bitse bile sınırsız şekil de kullanılmaya devam eder. (örn: bir video da x bir müziği kullandınız) bu müzik ömür boyu o video da sorunsuz kalır.

Kullanım maddelerin den birin de şöyle yazıyor:

Future proof licensing, even if you unsubscribe
If you unsubscribe, you can't use items from Envato Elements any more. But any existing uses that you registered are still covered. Now that's peace of mind!

İndirdiğimiz şeyler envato ya kayıt oluyor üyeliğimiz bitse bile bunları kullanabiliyoruz. Sadece Üyelik bittik den sonra daha önce indirmediğimiz şeyleri kullanamıyoruz. Bu da mantıklı olan şey diğer türlü herkes üye olur üyeliğini iptal eder.

Anlıyorum hocam ama şöyle de bir madde var "Each time you download an item, you get an ongoing license for a single, specified use. Want to use an item again? No problem! Visit your downloads and simply register it again for a different end use."

üye değilim ama sanırım her kullanım için lisanslama yapıyorsunuz. Yani üyeliğiniz bittiğinde indirdiğiniz ürünü lisanslayıp kullandığınızda başka proje için kullanmanız için lisanslamanız gerekiyor e o da üyelik gerektiriyor. Benim anladığım bu. Sizin yazdığınız madde de buna çıkıyor zaten. Lisansladığınız bir videoyu kullandınız diyelim onda sorun yok diyor. O lisanssız olmuyor. İçeriği diyelim ki freestock videoyu tekrar lisanslamadan kullanamıyorsunuz. Yani ömür boyu bedavaya sizin olmuyor. O açıdan üye olacaklar ona göre planını yapsın.

---------- Spam Engelliyici 15:47 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

Anlıyorum hocam ama şöyle de bir madde var "Each time you download an item, you get an ongoing license for a single, specified use. Want to use an item again? No problem! Visit your downloads and simply register it again for a different end use."

üye değilim ama sanırım her kullanım için lisanslama yapıyorsunuz. Yani üyeliğiniz bittiğinde indirdiğiniz ürünü lisanslayıp kullandığınızda başka proje için kullanmanız için lisanslamanız gerekiyor e o da üyelik gerektiriyor. Benim anladığım bu. Sizin yazdığınız madde de buna çıkıyor zaten. Lisansladığınız bir videoyu kullandınız diyelim onda sorun yok diyor. O lisanssız olmuyor. İçeriği diyelim ki freestock videoyu tekrar lisanslamadan kullanamıyorsunuz. Yani ömür boyu bedavaya sizin olmuyor. O açıdan üye olacaklar ona göre planını yapsın.

Ayrıca sizin dediğiniz gibi olsa herkes on binlerce ürünü kayıt eder 1 aylık üyelik alır ve ömür boyu kullanır. O şekilde olmaz. Adamlar da batar zaten.

Merhaba.Uzun zamandır aktif olarak kullanmaktayım envato üyeliğimi... İndirdiğiniz içerik lisanslanır ve lisansınız bittikten sonra da üyeliğiniz aktifken kullandığınız içeriklerin lisansı iptal edilmez.Yalnızca uyarmak istiyorum ki envato elements ile envato marketi sakın karıştırmayın ona göre üyelik alın.İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba.Uzun zamandır aktif olarak kullanmaktayım envato üyeliğimi... İndirdiğiniz içerik lisanslanır ve lisansınız bittikten sonra da üyeliğiniz aktifken kullandığınız içeriklerin lisansı iptal edilmez.Yalnızca uyarmak istiyorum ki envato elements ile envato marketi sakın karıştırmayın ona göre üyelik alın.İyi çalışmalar dilerim.

farkları nedir

Merhabalar, iyi günler

Ben şimdi envato elements üyeliğimi aldım diyelim. müziği buldum kullandım ve lisansını youtube veya instagram üzerinde yansıttım. 1 yıllık üyeliğim bittikten sonra o müziklerin lisansı iptal edilmiyor. yorumunuzu doğru anladım değil mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri