Episode tarzı kelimelerde topluluk ihlalini geçme

heavensdoors

Kayıtlı Üye
Merhabalar eklediğim çoğu videoda episode tarzı kelimeler yazıyorum malesef topluluk ihlaline yakalanıyorum birçok şey denedim araya | - . gibi işaretler koymayı gibi ama bir türlü geçemiyorum bazı kişilerin koyduğunu biliyorum ama malesef bir türlü geçemiyorum bütün çalışmam boşa gidiyor bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı?

Merhabalar eklediğim çoğu videoda episode tarzı kelimeler yazıyorum malesef topluluk ihlaline yakalanıyorum birçok şey denedim araya | - . gibi işaretler koymayı gibi ama bir türlü geçemiyorum bazı kişilerin koyduğunu biliyorum ama malesef bir türlü geçemiyorum bütün çalışmam boşa gidiyor bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı?

etiketmi açıklamamı,başlıkda episode olucak tabi

ben galiba başlığa sadece odaklandım hocam etikete hiç episode girmiyorum ama açıklamada var omu sıkıntı oluyo acaba

başlıkta dizi ismi asla değişmeyin izlenmez episode yerine e eps vs yazılabilir ama açıklama yazıcaksan imdb yada wikiden alın aynı başlık aynı etket açıklama olmasın aslında ana neden ses ve görüntüdür başlık değil

kendi cep telefonunla bir video çek sonra attığın içerikte kullandığın başlık etiket açıklama ne varsa aynısını videoda dene. Baktın sıkıntı yok video yayınlanıyor sorunsuz. ozaman videonun kendisi ile alakalı bir durum vardır. Deneme yanılma ile kendin çözebilirsin.

artık bazı çizgilerde para kaznmaya uygun değil çıkıyor çok ilginç çok feci güncellemiş youtube

kendi cep telefonunla bir video çek sonra attığın içerikte kullandığın başlık etiket açıklama ne varsa aynısını videoda dene. Baktın sıkıntı yok video yayınlanıyor sorunsuz. ozaman videonun kendisi ile alakalı bir durum vardır. Deneme yanılma ile kendin çözebilirsin.

aynı videoyu deneme 1 2 diye falanı başlıkla yapıyorum hocam bi sıkıntı çıkmıyor ses ve görüntüde değilde malesef şu kelimelerden dolayı kaynaklanan bi sıkıntı var sadece açıklama etiket girmemeyi denemedim birde öyle deneyeyim bakalım

Bence videonun birebir kopyasını yüklüyorsanız bundan olma ihtimali yüksek. Videoyu YouTube a yeni videoymuş gibi render yaptıktan sonra yükleyin. Bir de bu şekilde deneyin.

Bu durum icerige gore degisir hocam bende oyle oldu.. sana tavsiyem A dizisi oyunculari izlenim aldirir serkan & heaven I episode A - A s1e1 selametle

Bence videonun birebir kopyasını yüklüyorsanız bundan olma ihtimali yüksek. Videoyu YouTube a yeni videoymuş gibi render yaptıktan sonra yükleyin. Bir de bu şekilde deneyin.

onuda denedim malesef olmadı hocam

---------- Spam Engelliyici 05:15 ---------- Önceki Mesaj 05:14 ----------

Bu durum icerige gore degisir hocam bende oyle oldu.. sana tavsiyem A dizisi oyunculari izlenim aldirir serkan & heaven I episode A - A s1e1 selametle

tavsiyelerin için saolasın hocam deneyeceğim ben tarih falan giriyorum 19 june 2016 gibi bu sıkıntı oluyo mu acaba oda kafama takıldı şimdide onu değiştireceğim

20/6/2016 20 jun, 20 june, ben kapanmanin bunla alakali oldugunu dusunmuyorum hocam.. Bazi iceriklere etiket aciklama girebiliyoruz bu da demek oluyor ki episode kelimesini gizleyerek kullan ya da kullanmana musaade eden bir icerik degil ihtimaller var☺

direkt yt to yt yapma ve başlık etiket ve açıklamarda episode gibi kelimeleri uzun yazma buna rağmen topluluk geliyorsa pm yolla bana

Son düzenleme:
aynı sorundan bende muzdaribim suana kadar malesef hiçbir çözümünü bulamadım :(

Edit: ve sabah oldu hala uyuyamadım :D :D

Ben birinde görmüştüm. Bazıları E p i s o d e yazıyor ama direk klavyeden değil başlat-çalıştır-karakter eşlem bölümünden farklı anlaşılır harflerle. Etkisi olur belki deneyin :)

Direk episode yazınca uygun değil hatası veriyor. Ama şu şekilde yazabilirsin.

Dizi ismi E01S01 şeklinde. Anlaşılmaz diye düşünme, anlıyorlar :) Öyle ki hergün kanala 1-2 video atardım. Yoruma yazarlardı. Atıyorum, E03S05 ne zaman ekleyeceksin. (tabi ki ingilizce olarak :)

Birde kanaldan direk kopyalama yapmayın. Youtube da değişik bir algoritma var. Ben her zaman direk çekmek yerine torrent sitelerinden yada internet download manager kullanarak dizi sitelerinden indirerek edit yapıp öyle atardım. Bu şekilde sıkıntı olmayacaktır.

Birde dediğim gibi muhakkak edit yap. Örneğin çerçeve koyma filtre ekleme gibi. Yani videoyu yeni baştan düzenle. Düz mantık atma. Zaten kanalı komple kopyala kanalına yapıştır devri kanımca bitti.

Direk episode yazınca uygun değil hatası veriyor. Ama şu şekilde yazabilirsin.

Dizi ismi E01S01 şeklinde. Anlaşılmaz diye düşünme, anlıyorlar :) Öyle ki hergün kanala 1-2 video atardım. Yoruma yazarlardı. Atıyorum, E03S05 ne zaman ekleyeceksin. (tabi ki ingilizce olarak :)

Birde kanaldan direk kopyalama yapmayın. Youtube da değişik bir algoritma var. Ben her zaman direk çekmek yerine torrent sitelerinden yada internet download manager kullanarak dizi sitelerinden indirerek edit yapıp öyle atardım. Bu şekilde sıkıntı olmayacaktır.

Birde dediğim gibi muhakkak edit yap. Örneğin çerçeve koyma filtre ekleme gibi. Yani videoyu yeni baştan düzenle. Düz mantık atma. Zaten kanalı komple kopyala kanalına yapıştır devri kanımca bitti.

Haftalardır kafama takılan bir soru sormak istiyorum. Bende senin şeklinde render yapıp atmak istiyorum torrent sitelerinden fakat her diziyi atabiliyor muyuz? Örneğin game of thronesu indirip atsam? Eşleşen vs. gelir mi? Sahibi tarafından telif atılır mı? aydınlatırmısın abi :/

Haftalardır kafama takılan bir soru sormak istiyorum. Bende senin şeklinde render yapıp atmak istiyorum torrent sitelerinden fakat her diziyi atabiliyor muyuz? Örneğin game of thronesu indirip atsam? Eşleşen vs. gelir mi? Sahibi tarafından telif atılır mı? aydınlatırmısın abi :/

Ne bu kamera şakası felan mı var :) Bence hiçbirşey olmaz. Biz bunu niye denemedik :)

Yaklaşık 3 aydır episode kelimesi girince başlıkta benim kesin patlıyordu video artık yazmıyorum rahat rahat uslu uslu duruyor (izleniyor) videolar

bunlar,videoyu youtubedan alıp yükledigindede olan şeyler hocam.hatta youtubedan indirdiginin yakalanmama şansı daha yüksek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri