Erdoğan müjdeyi açıkladı: 320 milyar metreküp doğalgaz bulduk!

https://twitter.com/ProfDemirtas/status/1296720700275855360

hocam o dediğiniz prof 360 derece döndü şimdi çok iyi bişey vs vs diyor. ilk attığı tweetle alakası olmayan şeyler yazmış.

Hocam durum zaten ÇOK İYİ BİR ŞEY. Buradaki bir kaç arkadaş anlamakta zorluk çektiği için konuyu anlamamaktan ısrar ediyor.

Türkiye'den bahsediyoruz, bunun çıkarılmasının çok fazla maliyetli ve çok uzun süreç olacağından bahsediyorum. Durumumuz şuanda kötü olduğundan bahsediyorum. Ben neden istemeyim sınırsız gaz bulalım dolar 2 olsun her şeyin ucuzunu yiyelim.

Ama bazı insanlara laf anlatmak eşeğe semer vurmaktan daha zor bir şey. Varsınlar öyle düşünsünler tek ülkemizi seven onlar, diğerleri her zamanki gibi vatan haini ve teröristtir :)

Arkadaşlar dünkü konu siyasetten kitlendi.

Bu konuyu kitlemeyelim saygı çerçevesin de fikirlerinizi sunun, taraflar birbirini aşağılamasın, herşeyin fazlası zarar. Konunun takibinde olacağım hakaret, aşağılama vb.. saygısızlık olursa ceza uygulayacağım.
[MENTION=85476]ayarlarizya[/MENTION] [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] saygı çerçevesinde eleştirilerinizi sunduğunuz için teşekkürler.

Dediğim gibi kişilere, kurumlara ve şahsınıza yönelik hakaretlerden kaçının.

Geçen hafta boğazlardan dev petrol pompası geçmişti. büyük ihtimal bizim sondaj kuyusu için getirildi.

320 milyar metreküp doğalgaz bulunuş 2023 yılın da halkımızın kullanıma sunulacakmış bulunan gaz yatağı sadece bir kolu daha büyük ana kaynağının araştırılmasına devam ediliyormuş ALLAH'a şükürler olsun.

Yap işlet devret planlıyıcılarına hayırlı olsun.
Her zamanki gibi hedef 2023 hiç şaşmıyor.
7 ila 10 yıl deniliyordu çıkartılma tarihi baya öne çekilmiş oda olumlu.
Hayırlısı olsun vatana millete, birde beklenen kadar yüksek değil miktar malesef.
Daha bakalım ilerde fazla kaynak bulunabilecek mi.

Dip Not : Dolar burdan gelecek haberle 2 gündür aşağı iniyordu tekrar 7.20 ler seviyesinden 7.32 seviyelerine geri geldi.
Dolar bu haberi beğendi.

Niye herşey 2023 e ayarlanmış gibi ya

Minimum 7-8 yılda çıkarılabilecek rezerv 2023 yılına sabitlenmiş oldu yeniden.

2023 yılından sonra da 2028 denir 2 dönem cepte :)

YoHhqe

Hayırlısı olsun. İlk aşamada 320, sonrasında daha fazla olduğu tahmin ediliyor(biliniyor)

5 yıl da olsa 20 yıl da olsa doğalgazda dışa bağımlılığın olmaması güzel bir şey.

Ayrıca sırf ideolojik sebeplerle ülkenin faydasına gram mutlu olamamak da üzücü. Allah şifa versin.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun. İlk aşamada 320, sonrasında daha fazla olduğu tahmin ediliyor(biliniyor)

5 yıl da olsa 20 yıl da olsa doğalgazda dışa bağımlığın olmaması güzel bir şey.

Ayrıca sırf ideolojik sebeplerle ülkenin faydasına gram mutlu olamamak da üzücü. Allah şifa versin.

Amin....

Doğalgazı işleme işi muhtemelen Socar, Gazprom, Sibur tarzı bir firmaya verilecek. Türkiye'de bunu yapabilecek disiplinde ve kalitede şirket göremiyorum.

Dipnot : İstersen tonlarca altın bul, üretim olmadan ancak günü kurtarırsın.

Fruit-Ninja-for-WeChat.jpg

Hayata bakış açınız buna döndüyse asla mutlu olamayacak ve dokunduğunuz "herşeyi/herkesi" de mutsuz ve umutsuz edeceksiniz...

Doğalgazı işleme işi muhtemelen Socar, Gazprom, Sibur tarzı bir firmaya verilecek. Türkiye'de bunu yapabilecek disiplinde ve kalitede şirket göremiyorum.

Dipnot : İstersen tonlarca altın bul, üretim olmadan ancak günü kurtarırsın.

Limak Holding, Cengiz Holding, Kolin, Kalyon varken başka şirkete vermek olur mu hocam:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri