ERKALE.NET | Bulgaristan Lokasyon | VDS - Dedicated | Otomatik Kurulum (Windows & Linux) | Otomatik Ödeme (3D korumalı) | 1 Dakikada Teslim VDS paketl

Merhaba,

Öncelikle herşeye aynı kişi bakmıyor, türkçe konuşamayan fakat iş yapan elemanlarımızda bulunmakta. Türkçe destek olarak 1 kişi teknik elemanımız bulunmakta. Makinaların genel durumu stabil durumda. Müşterilerimizle hiçbir zaman insancıl olmuyan konuşmalara girmedik, bu konudaki yargınızı ve tutumunuzu kesinlikle tastif etmiyorum. yukarıda 1 saat içerisinde ticket cevap gelmesini istemişsiniz, ticketler 24 saat içersinde cevaplanmaktaıdır altını çizerek söylüyorum bunu. Daha çok personel alabilmemiz için kullandığınız paketlerin fiyatını arttırmamız lazım, bugunun borsası ve giderlerimiz euro üzerinden olduğu için bu mumkun değil. Eğer hizmetten menmun değilseniz geri ödemenizi çıkabiliriz, bunun için bir ticket açmanız yterlidir.

Saygılarımla.
ERKALE Destek Ekibi

işte sizden beklediğim konuşma buydu açıkçası, hayır ben aylarca kullandım sizin ürünlerinizi zaten sıkıntım yoktu o yüzden bir geri ödeme istemiyorum. sadece hızın neden öyle olduğunu merak etmiştim ona da pişman oldum zaten. teşekkür ederim umarım bir daha sorun yaşamam, kolay gelsin hayırlı geceler.

up/down yt render vs. işleri için hangi paketi önerirsiniz ve hangi işletim sistemini önerirsiniz?

up down vds/vps sunucu

up/down yt render vs. işleri için hangi paketi önerirsiniz ve hangi işletim sistemini önerirsiniz?

Merhaba,

Render için en azindan Pro paketi öneriyoruz. Up down içinde en azindan Giris paketini öneriyoruz. Her iki islem icinde Pro paket idealdir.

Konu Güncel. Yeni r610 sanallaştırma için aktif olmuştur.

Adsense kullanımı için sıfır ip adresleri gelmiştir. Sipairş vermeden önce canlı destekden iletişime geçiniz.

Saygılarımızla,

ERKALE.NET

Herhangi bir zorluk yok bakir bölge diyebiliriz. Bu amaçla kullanılıp devamlı ödeme yapan arakdaşlar olduğu için bizde stok açma kararı aldık.

Ödemeyi nasıl alcaz hocam alabilme yöntemi olsaydı orayı da denerdik:)

sizinle bi konuda görüştük döneceğim dediniz hocam yaklaşık 2 saat oldu hala bekliyorum.Dönüş yapmayacaksanız yapmayacağım deyin en azından.

Test amaçlı başvuru yapılmıştır, duruma bağlı alacağım. İlginiz için teşekkürler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri