Erkekler Dikkat!

Konu için teşekkür ederim , bu yazdıklarım kesinlikle sana değil.

Ben şunu anlamıyorum Türkiye'nin en kötü şeyleriyle başka ülkenin en iyileri neden karşılaştırıyorlar , bu kadar kendimizi karalamaya neden meraklıyız. Sadece bu resimler için söylemiyorum İstanbul'un en varoş yerinin resmini alıyorlar birde avrupanın en lüks yerini bakın biz bu kadar geriyiz kötüyüz hesabı yapıyorlar sonra.Çok ilginç bir milletiz.

Ben şunu anlamıyorum Türkiye'nin en kötü şeyleriyle başka ülkenin en iyileri neden karşılaştırıyorlar , bu kadar kendimizi karalamaya neden meraklıyız. Sadece bu resimler için söylemiyorum İstanbul'un en varoş yerinin resmini alıyorlar birde avrupanın en lüks yerini bakın biz bu kadar geriyiz kötüyüz hesabı yapıyorlar sonra.Çok ilginç bir milletiz.

Çok sağol yorumun için ben zaten gülmemiz için paylaşmıştım :D.Bizim vatandaşımızın durumu belli o fotoğraftaki adamlarında karşılaştırılıcak bir durum olamaz zaten :)

Hahah :D Süper kahraman bizde daha etkili bence...

kikoya katılıyorum

bunlar hep böyle çakal herifler habertürke diyorum ha bekım saçlarıymış bizdede kıvanç var onlardan 1 tane bizden 10 tane erkek çıkar kasmış kerem bursin tek başına yeter :D

Bu kadar sacmalanmaz yabancı erkekleri ile türk kekoları olsa başşlık hak verirdim ama bu sacma sapan bir degerlendime.

aslında bizim örümcek adam gerçekde daha çok benziyo örümceğe :)

Bunun en büyük sebeplerinden biri içimizde ki hain medyanın yıllardır bizi bu gibi düşüncelere itecek haberler yapmasıdır ve yavaş yavaş insanlara bunu empoze etmişlerdir. Yabancıların yaptığı cahilliklerden çok onların iyi huylu yönlerini haber alarak bizde bu psikoloji oluştu maalesef mesela kırmızı ışık olayı en basit örnek. Orada rahat gibi gözüken ama bizde berbat gözüken hayat şartları buna bir örnek. Bunlar bizi hep onlara karşı imrendirdi ve şimdi komedi adı altında kendimizle böyle alay ediyoruz yurdum insanı başlıkları altında. Sonu nereye varır bilinmez.
Benzer bir olay Amerika'da yaşandı. Eski Amerikan filmlerinde Zenciler(Siyahlar) hep kötü adam rolünde oynatıldı. Ya mafya babası ya bir hırsız katil vb. ve insanlara zencilerin böyle olduğu algısı verildi. Tabi zamanla bu aşıldı yavaş yavaş. Onlarda aşıldı ya da aşılmaya çalışılıyor ama bizde bilmiyorum aşılamadı sanırsam.

Edit: Bakın ben bile artık nasıl etkilenmişsem bizi savunmaya çalışırken bile son cümlede bizi küçümser bir cümle kullandım yani bilmiyorum artık içimize nasıl işlemişse

10 numara galeri olmuş hele ki kot pantolonlu süper kahraman ferhat güzele bayıldım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri