Erotik flim

• Kullanıcı niksiz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hacılar erotik film çalışanlar var neden çalıştıklarını ben çözemedim, çünkü ben de denedim sayfa TO %0,20 lere kadar düşüyor, iyi izlense de tık alamıyorsun.

sana bunun sebebini kesin sölim :D sebebi gerçi sende biliyosundur belki kanala videoyu atıyosun en okkalı yerdende esim koyuyosun 10 filim başka atmıyosun adam kanala giriyor filimin konusu umrunda bile değil tabi haliyle habire sahne görmek için ileri geri sarıyo arada çıkan reklama tıklıyo ama o heycan dan aslında ne yaptığını bilmiyor işte bütün sebeb bu :D.. anladın sen onu.

Film başlı başına tehlikeli bir kategori. Youtube kuralların da erotik materyalın yasak olduğu yazıyor. Youtube rağmen bu konuda neden ısrarcı oluyorsunuz ? Film çalışmak istiyorsanız geliri yüksek olan kategoriler var onlara yönelmeniz daha akıl işi. Serkan hocamız da erotik kategoriden uzak durmamızı söylemişti bir sohbetin de.

Son düzenleme:
2 3 bini geçip bırakıyolarsa sebep belli yoksa ya iş yapıyorum ayağına şey yapıyor ya da dediğin gibi.

Yok partner için değil Milyon izlenime kadar ciddi erotik film çalışanlar var istatistiklerinden memnunlar galiba ama sayfa TO beni hiç sarmadı

bence elleri meşgul olduğundan reklamlara tıklama olmayabilir mi

Yok partner için değil Milyon izlenime kadar ciddi erotik film çalışanlar var istatistiklerinden memnunlar galiba ama sayfa TO beni hiç sarmadı

belki abone filan kasıyorlardır hocam?ben normal film,dizi dahi çalışmıyorum bu arada sadece fikir yürütüyorum.bunu baştan belirteyim de :p

Youtube da erotik materyal yasak olduğu yazıyor. Daha neyi tartışıyorsunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri