P
pagemaster
Guest
Selamlar öncelikle.Ben ersan145. Forumdan sınırsız olarak banlandım sebebiyse davet ettiğim kişi sınırsız banlandığı için. Olay şu şekilde yaşandı. Önce arkadaşın denem12 hesabına davetiye yolladım. Sonra Tatar adlı üyeliği varmış ona yolla en iyisi dedi. Tatar'ada yolladım bende. Deneme12 hesabından davetiyeyi çekemedim geri. Bu büyük bir problem bence öncelikle onu halledin çünkü yanlışlıkla gönderme gibi durumlarda kişiler yolladığı davetiyeyi geri çekebilsin. Her neyse ben Tatar'a kefil oldum kendisini özelliklede uyardım katiyen siyasi tartışmaya girip banlanma bende sorumlu olurum senden dedim. Tamam dedi ama daha ilk günden 3 gün banlanmış. Sonrada deneme12 ye gelen davetiyeyide onaylayıp kendisi olduğunu söylemiş herhalde belli olduğuna göre haliyle o sınırız banlanınca ersan145 yani bende sınırsız banlandım. Burada hata bende banımın kalkmasını rica edemem ama bu gönderilen davetiyenin geri çekilmemesi büyük bir sorun. Tabi kefil olarak davetiye gönderdiğim kişininde rahat durmaması benim hatam ona yapacak bir şey yok
Sadece bunu belirteyim dedim forumda kimliğim gizli takılmak istemiyorum. Dilerseniz bunuda banlayın multi account sebebiyle. Ha bu hesabı nasıl buldum buda rastlantı oldu biraz
Banlandıktan sonra konuları okumak için yeni üyelik açarken her zaman kullandığım bu kullanıcı adını kullandım ve bu kullanıcı adı alınmıştır hatası verdi. Demek zamanında açmışım diyerek denedim ve giriş yaptım. Sevindim bu durumada ama bunuda belirtmek istedim. ersan145 benim. Hoşgeldiniz p.m. sinide daha yeni okudum accoriondan gelmiş zamanın adminlerinden heralde hatırlamıyorum banlanmış falan.