Eşi Dostu Olmayan Biriysen ve Tek Adsense Yetmiyorsa Napmalısın ?

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
Benzer derdi olan vardır elbet , konu açıp işin üstadlarından fikir edinelim dedim.
Şimdi bana demeyin bu kadarlık eski üyesin , araştırmadın mı falan filan
herşeyden az çok biliyorum ama bu kadar gereksiz konu açılırken benim çoklu adsense çalışanların ağızlarından tecrübelerini işitmek istemem batmaz heralde :D

Neyse , çevremizde pek yakınımız yok diyelim.Olanlar da bu tarz işleri kumar falan görüyor , bulaşmak istemiyor.

Dolayısıyla pin için adres sıkıntı. Hatta ben birkaç aya yurda gidecem benim gibilere iyice sıkıntı.

Adsense kontrol bilmiyorum bazıları hepsine aynı pc den giriyor..jakabyo 7 dolarlık vds lerden giriyorum demişti..

Burda pin mesele yani..
Postaneden kutu kiralama vardı sanırsam ama iki üç tane kiralanabilir mi mesela , bunu yapan var mıdır ne kadar masrafı oluyor

kısacası çoklu adsense çalışıp eş dostu pek olmayanların tecrübelerini öğrenmek için açtım konuyu

ayriyetten Banka hesabı mevzusuna gelince kredi kartı oluşturmazsak öyle 5 6 ayda bir şu kadar masraf kesintisi olmaz sanırım değil mi
yine aynı bankanın farklı hesaplarına ödeme alanlar duymuştum..var mı aramızda öyle çılgınlar hala sıkıntı yaşamayan .d

bu arada herkesin kazancı hayırlı olsun..

Akbank için konuşuyorum iki adet otamaik ödeme talimatı verdin mi kesinti yapmıyorlar...

1 den fazla var :D Anlatayım sana ilk önce bankalar caddesine gittim her bankaya girdim hesap kartı için başvuru yaptım. 15 gün sonra kartları toplamaya gittim. kart sayısını söylemicem çünkü ben bile bazen hatırlamayıp çıkarıp sayıyorum :D kartları almadan önce zaten adsense başvurularını yapmıştım. hepsinin adresleri aynı mahalle bi kapı noları farklı zaten mahelleli beni tanıdığı için zarflar geldiğinde direk bizim eve yolluyorlardı evdede kim varsa artık alıyordu. şuanlık bir sıkıntı yok :) tüm adsenselere aynı aynı tarıyıcı aynı ip adresi ile giriyorum işte risk budur ve şuana kadar hiçbir problem olmadı :D

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] tüm hesaplar sizin adınıza mı açıldı, öğrenebilir miyim?

1 den fazla var :D Anlatayım sana ilk önce bankalar caddesine gittim her bankaya girdim hesap kartı için başvuru yaptım. 15 gün sonra kartları toplamaya gittim. kart sayısını söylemicem çünkü ben bile bazen hatırlamayıp çıkarıp sayıyorum :D kartları almadan önce zaten adsense başvurularını yapmıştım. hepsinin adresleri aynı mahalle bi kapı noları farklı zaten mahelleli beni tanıdığı için zarflar geldiğinde direk bizim eve yolluyorlardı evdede kim varsa artık alıyordu. şuanlık bir sıkıntı yok :) tüm adsenselere aynı aynı tarıyıcı aynı ip adresi ile giriyorum işte risk budur ve şuana kadar hiçbir problem olmadı :D

Hay maşallah risk baya var ya hocam

Benim de 3 Adet Adsemsem Var. İkisi Benim Adıma Farklı Bankalar Aynı Adres Yalnız Daire Numarası Varklı. Biri Eşim Adına İlk Adsemse ile Aynı Adres :)

1.adsensede posta kodu 10/3 dü diğer adsenseye 10/6 yazdm

hocam aynen öyle gizlimiz yok aylardır bısey olmadı aynı ıp den kac kanala girdiğim bellı değil hatta ardı ardına giriyorum bir şeyi saklamak ıstıyorsan göz onune bırak muhabbeti hatam varsa düzeltin :) :D

valla adsensem yok 4 5 partnerle beraber calısıyorum ne para kazanma kapanma derdım var ne 15 dk kapanma derdım var nede unlem derdım var tavsıye ederım sızede partner quızı ve lıfe ı

@вєякαη aynı bilgisayardan bütün adsenselerine giriyor diye biliyorum, hiç sıkıntı olmamış bu güne kadar söylediğine göre..

bende 5 adsenseye aynı bilgisayardan giriyorum, abartılmadığı sürece her hangi bir problem olacağını da sanmıyorum.

ptt ye gittim ''posta abone kutusu'' için. yıllığı 50 kuruş dedi birden fazla kutu alabilirsin dedi ama depozito kısmı var bi de işin
her kutu 15 lira depozitosu oluyormuş
kiraya bak depozitoya bak :/

komşunun falan adresini yaz ama kendi isminle yada anne babanın isminle kayıt ol sıkıntı çıkmaz gibi. komşuda yanlış gelmiş sanır sana getirir pini.

komşunun falan adresini yaz ama kendi isminle yada anne babanın isminle kayıt ol sıkıntı çıkmaz gibi. komşuda yanlış gelmiş sanır sana getirir pini.
bizim aileden hayır gelmez bana , şu posta kutusu olayıyla yapacağım
ama kız arkadaşıma deneteceğim senin dediğin şekil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri