Eski Adsenselere Yapılan 2. Operasyon

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
hocam 1 aydır arka arkaya açtığım adsense düşünce tartışma konuların da defalarca söylüyorum "40 yıllık adsense çalışanıyım ben böyle bir rezillik görmedim" esasında bir hesabın ban yemesi yada spama düşmesi çok zordur. hele hesabın düşme olayı hiç kolay değildir. bunların hepsi eski güncelleme. olağanüstü bir dönem geçiriyoruz.

eylül 14 - 15 diyecektin herhalde

Evet hocam eylül 14-15
Ben de yaklaşık 1 senedir yapıyorum bu işi hep Adsense çalıştım hiç sorunum yoktu bu döneme kadar
Valla sona ermesini beklemekten başka yapacak birşey yok gibi gözüküyor ki inşallah sona erer.
Tekrar bi Adsense açtık bakalım ne olcak

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] tekrar hoşgeldin :D

ben adsense hakkında konu açmak istemiyorum artık. böyle önemli konuları 14 15 yaşında ki ergenler gelip sulandırıyor yada ilyas abileri parelel bir evrende bunların canını çok yakmış ondan başıma musallat oldular :) neyse aranızdan biri mutlaka eylül ayı demiyorum bak, ekim başında açılan adsenselerin spama düşme oranını sorgulasın. robot'un hala sistemde aktif bir şekilde dolaşıp dolaşmadığını başka türlü anlayamayız.

Evet hocam eylül 14-15
Ben de yaklaşık 1 senedir yapıyorum bu işi hep Adsense çalıştım hiç sorunum yoktu bu döneme kadar
Valla sona ermesini beklemekten başka yapacak birşey yok gibi gözüküyor ki inşallah sona erer.
Tekrar bi Adsense açtık bakalım ne olcak

Son düzenleme:
ben adsense hakkında konu açmak istemiyorum artık. böyle önemli konuları 14 15 yaşında ki ergenler gelip sulandırıyor yada ilyas abileri parelel bir evrende bunların canını çok yakmış ondan başıma musallat oldular :) neyse aranızdan biri mutlaka eylül ayı demiyorum bak, ekim başında açılan adsenselerin spama düşme oranını sorgulasın. robot'un hala sistemde aktif bir şekilde dolaşıp dolaşmadığını başka türlü anlayamayız.

Aynen hocam haklısınız biz de şahsen artık arkadaş gurubumuzla bilgi alışverişi yaparak birşeylere çözüm üretmeye çalışıyoruz forumdan artık bilgi almak çok zor maalesef satış konuları ve geyik konularından geçilmiyor

Edit: Pardon yanlış konuya yazmışım.

Son düzenleme:
hayırlısı be hocam senin gibi adamlar çok kafa yoruyor, çok emek veriyor. sizin gibilerin kazanmasını isterim.

Tutarındaki Kazancınızdan Toplam %-2 Kesinti Yaşamışsınız
8Tl fazla kesinleşmiş.
:D
Yarın kısmetse pin yola çıkar, Adsense banlanmazsa KASIM 22'de ödeme almayı planlıyorum.
Herkesin Adsenseleri hayırlı olsun.

1 ve 6 ekimde açtığım adsenselerde bir problem yok şuanlık hocam ilerleyen zamanlarda ne olacak göreceğiz

ayrıca yt işinin bitip bitmediğini bu ay sonundaki ödemeden anlıycaz.

görünen ve anlaşılan o ki;toplu kapanma ve banların yaşandığı eylül fırtınasından sonra hiç bir şeye elimi sürmeyerek (çalışmayarak) fazla birşey kaybetmemişim...
aksine psikolojik olarak yıpranma ihtimalimi ortadan kaldırmışım,ortalık hala durulmamış...inşallah sonu hayırlı olsun bu işin ve zorlanarakta olsa birşeyler çıkarmaya devam edelim...
büyük kazançlar kaldı içerde,elimde 1 tane bile adsense kalmadı,yeni başvuruda yapmadım,bu süreçte internet hattım değişti,bakalım biraz durulma hissedip başlayınca neler olacak...
hakkımızda hayırlısı...

üç günde bir tarama yapan robotun sistem ayrılacağına dair umudum var. ama bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. pek çok arkadaş uzun zamandır quiz çalıştığı için adsense olayına yabancı. adsense normala dönse bile quiz'e çalıştığınız gibi adsense'ye çalışamazsınız. özgüne hiç değilse yarı özgüne kaymakta fayda var.

Son düzenleme:
ne robotmuş arkadaş. Sen hariç kimsenin bilgisi yok. Bence google yetkililerinin bile bu robottan haberi yoktur :(

bir şey sorucam bu adsense banlanınca nasıl anlaşılıyor?

adsenseye yazdığınız ev adresine birkaç gün içinde polis gelip alıyo seni. karakolda bir kaç soru soruyo. 3-5 kağıt imzalıyosun banlandığına dair ve içerdeki paradan feragat ettiğine dair. Bunu da siciline işliyorlar. Ardından eve dönüş

türkiye adwords çalışanlarının sistem de denetleme yapan yazılımı tanımlama biçimi robot olduğu için öyle söyledim. başkası yazılım der, bot der yine aynı kapıya çıkar. sonuçta binlerce hesabın taraması manuel yapılamaz demi ? google bu kadar yazılımcıyı niye besliyor ?:) düşün

Google-Googleplex-Mountain-View-California-headquarteres-1.jpg

ne robotmuş arkadaş. Sen hariç kimsenin bilgisi yok. Bence google yetkililerinin bile bu robottan haberi yoktur :(

adsenseye yazdığınız ev adresine birkaç gün içinde polis gelip alıyo seni. karakolda bir kaç soru soruyo. 3-5 kağıt imzalıyosun banlandığına dair ve içerdeki paradan feragat ettiğine dair. Bunu da siciline işliyorlar. Ardından eve dönüş

Üstad o eski adsense zamanındaydı. Sanırım şimdi ifade için karakola götürmeden adsense adresi nere ise orada ifadeyi alıp imzalatıp bırakıyorlarmış. Fakat sicile işleme olayı halen devam ediyor.

türkiye adwords çalışanlarının sistem de denetleme yapan yazılımı tanımlama biçimi robot olduğu için öyle söyledim. başkası yazılım der, bot der yine aynı kapıya çıkar. sonuçta binlerce hesabın taraması manuel yapılamaz demi ? google bu kadar yazılımcıyı niye besliyor ?:) düşün

Google-Googleplex-Mountain-View-California-headquarteres-1.jpg

Resim atmasan inanmayacaktım. Tamam kardeş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri