Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
varmı hala spam ile uğraşan arkadaşlar yeni yöntemler, açıklar bulan arkadaşlar var mı? birbirimizi motive edelim
spam yaaprken ünide harçlık çıkartmak için uğraşırdık. hayatımızı yaşattı etti şimdi mühendis olduk firmalarda çalışıyoruz ama spamcılığı unutamıyoruz![]()
ingilizcede hala devam etmekte, ozellikle google trends uzerinden son 1 gun icinde amerika uzerinde trend olan haberlere bakarak en kotusu websitesinin video gorutusunu ekliyorum o bile izlenim aliyor... kazanma bazen gunluk $xx olabiliyor sadece 1 videodan...
Vay bee ortak.![]()
yakında güzel bir ürün çıkarmayı planlıyorum kaldığınız yerden devam edebilirsiniz ^^
Ne kadar yakın? merak etim açıkçası![]()
aksilik çıkmazsa 10-15 gün içinde toplu tiktok video indirme sistemi ve toplu video edit sistemini yayına alıcam.
haricen tüm işlemleri otomasyona sokup youtube kanalına yükleyecek sistemle de uğraşıyorum. o biraz daha zaman alacak mesele çünkü video edit sistemini ayrı bir sisteme entegre etmek meşakkatli bir süreç. olabilitesine bakıcam olmuyorsa indirme, düzenleme ve yükleme sistemi ayrı ayrı tutulup tek paket halinde satışa konulacak. üç sisteme tek tık yapılacak o andan sonra sistemler kendi kendine videoları indirip editleyip kanala atmaya başlayacak. bunun için belirgin bir takvim yok. youtube ve indirme aşamaları tamam, edit sisteminin entegrasyonuna uğraşılacak. halledilemezse ayrı ayrı. net gün veremiyorum ama 1,5-2 ay içinde son kararı verilip yayına girer diyeyim.
not. bu çalışmaların tümü shorts odaklıdır. dileyen videoları çıkarıp ayrı bir sistemde birleştirerek uzun videolar çıkararak da yükleyebilir. birleştirme işi ona kalmış, sistemde yer almayacak. en azından şu an için.
böyle bir sistemde müşterin olurum. şuan indir yükle yapmak çok zor geldiği için bulaşmıyorum. çok fazla otomasyona alıştım
eski spamcılardanız o zorlukları biliriz bu otomasyon işlerine zorlukları çözmek için girdik ^^
yt ile sınırlı kalmayacak bu arada. pinterest'ten insta reels'e, tiktok'a her platforma otomasyonlar kurulacak. hedefte bu var bakalım. pek çok kişinin işlerini kolaylaştırmasını umuyorum. fiyat makul tutulmayacak ama bunu şimdiden belirteyim. az müşteri öz müşteri hesabı güdülüyor. hedefler döviz odaklı olduğu için fiyat da döviz üzerinden çıkacak.
BAS ile nasıl video editleme yapacaksınız. Siz BAS ile yazılım yazıyordunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.