Beklenen gün geldi. Tolga demo nickli arkadaşdan 11 adet 2006 yıllarına ait 44 tl karşılığında satın aldım. Uzun lafın kısası bu maillerin sadece 2-3 tanesi kullandım geri kalan maill 1 yıl köşede bekledi.
Geçtğimiz aylarda boşda duran hesaplar hepsi telefon onayı düştü. Bu mailleri satın aldığımda garantili olarak bana satıldı. Bu mailler kullanıcı hatası değil tamamen gmail açılma tekniğinden dolayı kanallar ünleme düşmüştü.
Tolga demo mesajlarıma çok geç cevap vererek bayram tatıili dönüşü bahane etti. Bu arkadaşa sorduğumda bizden kaynaklı değil neymiş efendim tüm mail satıcılarında bu sorun var. Bu arkadaşa garanti kavramını anlamamak için her yolu denedi özelikle kelime oyunu... En sonunda mailleri kurtaracağını söyledi 3-4 gün sonra ucret talep etti. Tüm sinirlerim ayarlarını bozdu.
Şikayet konusu açıyordum 30 dakika boyunca detaylı yazıyordum elektrıkler gitti. Tamamen sinirlerim bozuldu.İlerde satış konusu açarsa bu şahsa kesinlilkle satış yapmaması için bu günü bekledim.
Bu arkadaşa anlatılmaz öfkem ve agız burunu dağıtasım var. Sebebi kelime oyunu yapması.... Not Skype konuşmalar var.
Bu arkadaş forumda hiçbir şekilde gmail satışı yapmasını istemiyorum. Skype konuşmalar gerekli görüldüğü vakit ekleyeceğim.
@
era