Eski tarihli mailleri nasıl buluyorlar?

revios

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bi süredir üzerinde çalıştığım bir konuyu paylaşmak istiyorum. amaç kesinlikle birini suçlamak değil.Arada görüyorum 2006 2007 tarihli mail satıyorlar bu adamlar 2006 2007 den beri spam yapan kişiler değil ki hatta o tarihlerde trde yt bile bu kadar çok kullanılmıyordu bu mailleri nasıl buluyorlar o halde ? bunun üzerine bir araştırma yaptım 1 kanalda şunu fark ettim bu tür kanallarda gmailin tarihi 2016 ama kanalın tarihi 2010 sanki gmailsizde kanal açılıyormuş gibi bence bu ytnin bir açığı o kanalların about kısmındaki tarihler sadece görüntü kanallarin gerçek yaşı o değil tabi bu sadece bir teori siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

aman Ali Rıza bey agzımızın tadı kaçmasın :)

bunu bende merak ediyorum. bi terslik var bu eski kanal olayında. müşterilerim sürekli bana eski kanal diye getiriyor. şunlara +15 yapalım hocam. iyi yapalımda mübarek insan bu kanallar neci?

kanalımızın mailinin açıldığı tarih 28 october 2016 (ekim 28) buda resmi Screenshot by Lightshot

şimdi youtube kanalımıza bakıyoruz about diyoruz aaa oda nesi kanal 2010 da yapılmış Screenshot by Lightshot

iyide youtube kanalı yapabilmemiz için gmaile ihtiyaç varken bu nasıl olur?

kanallara giriş yapıyorum onay yapacağım. yarım saat soru cevaplıyorum. zelandadan giriş yapılmak istendi bu senmisin. pakistandan hindistandan çinden orası burası derken yav bi kanala 10 ayrı ülkeden birileri girmeye çalışıyorsa bu kanallar kaç kişiye satılmış arkadaş. hack mail değilse millet nereden biliyor id ve şifreyi.

bu kanalların kaynağı neresi. bunu irdelemek lazım. içerikleriniz hiç oluyor. şuan nerdeyse her kanal satıcısı bu eski kanallardan piyasaya pompalıyor. onbinlercesi satıldı. ben satmıyorum müşterilerimede tavsiye etmiyorum. hatta bir adım daha ileri gideyim şuan neredeyse her kanal satıcısı kendilerinin üretmedikleri kanalları satıyorlar. bizim kanal işi çok ince iştir. 1 kanalla binlerce dolar kazanabilen insanların daha titiz olmaları lazım 3-5 kuruş daha ucuz diye yurtdışı kanala para akıtmak ne kadar mantıklı iyi düşünmek lazım.

etkinliğim bölümünden eski kanalların geçmişine bakabilirsin, geçmişte ne aramış ne izlemiş görebilirsin hepsini. Böylece kanalın eski olup olmadığını ve eski kanal sahibinin hangi dili konuştuğunu da öğrenmiş olursun.

Sözüm meclisten dışarı, ancak konunun gerçekten üstüne gidilirse ortaya yeni bir dolandırıcılık dalgası çıkabilir gibi bir şey seziyorum sanki.

Geçenlerde benim de dikkatimi çeken şey şuydu: 2-3 sene önceki bazı maillerimi hatırlayıp girmeye çalıştım. Baktım google mail adresini tanıdı. Mesela bazı mailler var ki o adresi benden başka kimse alamaz. şifre vs girdim kabul etmeyince hesabı almaya çalıştım ama ya ispanyolca, ya ingilizce, ya da başka dilde güvenlik sorusu falan çıktı. Bir anlam veremedim. Yani o mail adresinin benim olduğundan adım gibi eminim.

Bazı maillerden de eminim ki kanal spamdan kapandığı için kökten silmiştim. Peki bir mail kökten silinse de aynı mail adresi tekrar alınabiliyor mu? Benim bildiğim alınmıyor.

Kafamda cidden deli soruyor dönüyor.

bır kısmı hack ıle alınmıs bır kısmı parayla ıle hackleyenlerden alınmıs maıl:)

valla benim bazı kanalların profil resimlerini değişmek istediğimde rus karıların fln fotoları oluıyor amatör :D yada karıkoca foto çekinmişler vs :D

cvp

valla benim bazı kanalların profil resimlerini değişmek istediğimde rus karıların fln fotoları oluıyor amatör :D yada karıkoca foto çekinmişler vs :D

benımkınde bırtane atletlı adam vardı kıllı felan bozmadım o tarz bır kanalda degerlendırdm ama kapandı bır sure sonra begenmedıler sanırım resmı):

etkinliğim bölümünden eski kanalların geçmişine bakabilirsin, geçmişte ne aramış ne izlemiş görebilirsin hepsini. Böylece kanalın eski olup olmadığını ve eski kanal sahibinin hangi dili konuştuğunu da öğrenmiş olursun.

hocam bunu gerçekten yapabiliyormuyuz ? kayıtların silinme ihtimali varmı ?

üstüne gidilmesi gereken bir konu bir hile var ortada ama bilemiyorum nasıl olduğunu

üstüne gidilmesi gereken bir konu bir hile var ortada ama bilemiyorum nasıl olduğunu

Hile yok. Bir kisi gidiyor youtube.com a 2007 senesinde uye oluyor. [email protected] gibi bir mail adresiyle uye oldu diyelim.
Sene 2016 da youtube a girip ,google hesabina gidip gmail ekle diyor.
Google da bu youtube kanalinin gmailini [email protected] yapiyor. Eger uygun degilse baska secenekler de oluyor gmail ismi icin.
Eski kanal satan kisi orjinal sekilde mailleri bi ara bana sattigi icin biliyorum.ama bu kisiler mailleri yillardir nasi ele geciriyo hala bilmis degilim

Son düzenleme:
benimde halen hotmail hesaplı bir youtube hesabım var. tahminen 2007 senesinde üye olmuştum. halen kullanıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri