Eski Üyeler Neden Forumu Bıraktılar

Captain Price

Kayıtlı Üye
Bu forumda kimler geldi kimler geçti. Yıldızlar geçidi gibiydi.
Neden eski üyeler artık foruma girmiyorlar. Neye kime küstüler.
İnsan arada bir uğrar hasbihal eder.

Webarchive ile forum geçmişine bakıp biraz maziyi yad edelim

ytpara.com yokken youtubepara.com vardı. Sonradan ytpara.com alındı ve youtubepara.com ytpara.com'a yönlendi

24 Ocak 2013

https://web.archive.org/web/20130124061542/http://www.youtubepara.com:80/

Diğer zamanı kaydırıp bakabilirsiniz

youtubepara.com' un ytparaya dönüşmesi

https://web.archive.org/web/20130425083036/http://www.ytpara.com/

Gerçi Ytpara.com 2013 Martta kuruldu ancak 2013 Nisanda Webarchive kaydı var

Hey gidi günler, Eğlenceli iyi zamanlardı

hayatımın en eğlenceli zamanlarıydı 2015-2016 yılları. bu forumda neler yaptık ne sohbetler kurduk, ne arkadaşlıklar edindik. hala bir çoğuyla görüşürüm. hiç unutmam gece sabahlara kadar tomorrowland konseri vardı o dönem 6-7 kişi onu izleyip hayal kurardık :D

forumun boş olma sebebi youtube bir çok kişi için bitti. sadece hala uğraşanlar, şanslı olanlar ve hala kazanabileceğine inanıp gece gündüz çalışmaya devam edenler şu an forumda. ama paylaşım yapılacak pek bir şey kalmadığı için forum çok pasif

Arada bir girip bakıyorum fakat yönetim kadrosu dahil sanki aktif görünmüyor. 1-2 yıl kadar önce moderatör alımları forumda ne gibi değişiklikler yapabiliriz diye konu açılmıştı, 2 tane arkadaşımız moderatör olarak alındı onlarda biraz aktiflik gösterdi fakat şuan yine forumda pek aktiflik kalmadı artık

hocam linklere bi baktım güzel bir paylasım olmus sene 2013 :) tabi o zamanlar benim yt ile alakam beki 1-2 video izliyordum günde :)

site de sizlere göre yeniyim ama bir olay durum olursa adminler ilgileniyor.Daha yeni basladım zamanlarda baslarda durum olmustu ilgilenmişlerdi.(Tekrardan tesekkür ederim.)

Sürekli olarak derseniz admin Rewossky hocam sitede günlük aktif olarak var.kendisine de buradan tesekkür ederim :) kendisi de bir cok soru ve görüslerde herkese yardımcı olmaktadır.

spam zorlastikca bazı insanlar döküldü bazıları adapte olamadı.

YouTube sürekli engel çıkaracak bizde sürekli o engelleri aşacağız bu işin kuralı bu.

bu işe 2014 de girdim. hey gidi günler o zamanla yöntem paylaşmalar gelirleri 4 hane 5 hane 6 hane şeklinde ifade etmeler vardı. ve hiç unutmam beni acayip heyecanlandıran bir konu vardı. boş zamanlarınızda neler yapıyorsunuz şeklinde bir konuydu. ve samsung diye bir arkadaş demiştiki boş zamanlarımda para sayıyorum:D videoyapın sahibi efe hocam vardı o olağan üstü yazılım vardı. mnote ve era nın bi botu vardı yutubum falan gibi birşeydi onuda kullanmıştık... güzel günlerdi. eski üyeleri boşver adminler bile artık sitede yoklar. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] olmasa forum ne hale gelecek düşünmek dahi istemiyorum:rolleyes:

Hocam eski üyeler geliyor gelmesine de, "Ben geri döndüm", "Eskiler nerde ben geldim", "Forumun dedesi geldi" tarzında başlık açıp, iki selam verip gidiyor. Forumun sıkıntısı bana göre bakımsızlık. Arkaplanda bir çalışma mevcut mu bilemem tabi ama, gram gelişme göremiyorum ben. Halen daha mobil uyumsuz leş bir tema, rewossky dışında yetkili gördüğümüz kimse yok. Sadece vergi dava vs konusu olduğunda gelip iki post atan birkaç admin. Forumdaki başlıklar zaten yıllanmış, güncel anlatımla bir tarif mevcut değil. Kategorilere giriyorsun aradığını bulamıyorsun. Bir de bunların üstüne öteki daha bilindik forum da alımları açınca buraya son darbeyi vurdular, ticaretçiler de oraya gitti. Daha yazılacak çok şey var da.

youtube spam bitmesiyle birlikte sorunlar da bittiğinden forum gerileme dönemine girdi gibi. özgün çalışanlar da pek foruma uğramıyorlar.

Parayı buldular eskiler,, oyüzden şimdi de para yemeyle ugraşmaktalar sanırım

youtube yıl geçtikçe daha popüler olmasına rağmen özgün içerik yapan insan sayısıda azalıyor ilginç bir şekilde e spamıda youtube engelleyince insanlar başla işlere yöneldi büyük çoğunlukla.

şahsen ben buradayım :)

çogumuz burdayız aslında :) ama yapıcak bişey yok.önceki mesajlardada belirtildigi gibi forumun çogu ytyi bıraktı,ben de onlardanım.forum yt üzerine kurulu,yt genel olarak bitince aktiflikde kalmadı haliyle.

siteye girenlerde sessizce gezip çıkıyor.

çoğu vergi borcuyla cebelleşmekte.
kimi yatırım yaptı kimi yedi içti.
forum hayatlarınıda bitirdiler.

selamın aleykum,
bende 2013 yılında yani ytparanın kurulduğu yıl başlayan kişilerdenim,
2013-2015 arası en iyi zamanlardı güzel rakamlar kazandım, (yardımcı olan herkesten Allah razı olsun)
daha sonraları yutup spamı bitirince, her gelen katı kuralla bu işi yapanlar bir bir bıraktı,
bende bıraktım ama aniden bırakmadım, para kazanamasamda bi iki kanalım var.
En büyük darbeyi adsense vurdu, İnsanların 5 hane 6 haneli adsenselerdeki paralar kesinleştikten sonra google adsenseleri banladı, daha sonradan 1000 abone ve 4K izlenim şartıda gelince, %95 i bıraktı vs,

Foruma gelirsek çok uzun süre durmasamda, sık kullanılanlarda hep başlarda duruyor ve girmediğim hafta yoktur hemen hemen 2013 den beri..

Şuan site, wordpress, makale, pinterest işiyle uğraşmaktayım, çok yoğun olmasa da, ilerlemeye çalışıyorum

Çalışma sitilim zaten hard spam değildi hiçbir zaman, son zamanlarda daha da özgünleştirerek çalışıyorum, kendi geliştirdiğim basit bir taktikle %99 özgünleştirilmiş resimler üretebiliyorum, tek sıkıntı adsensenin sağının solunun belli olmaması

Biraz konudan konuya atladım gibi oldu ama..
eskilerden bazı tanıdığım arkadaşlar vardı, çoğunun adını nickini unuttum,
aklıma gelen bi kaç kişiye burdan selamlar...
[MENTION=11000]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=12586]MKunkcu[/MENTION] [MENTION=10539]By.Solver[/MENTION] @Bonna [MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION]
[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION]

youtube spam bitmesiyle birlikte sorunlar da bittiğinden forum gerileme dönemine girdi gibi. özgün çalışanlar da pek foruma uğramıyorlar.

bu arada dediklerine katılıyorum..

Son düzenleme:
herkese selamünaleyküm eskisi gibi değil artık bazı sosyal iletişim araçları arttıkça buralarda soru cevaplara konu açmalara gerek kalmadı gibi. artık herşey skype wp telegram vb iletişim araçlarında dönüyor. artık kimsenin bilmediği birşeyde yok gibi forum ha var ha yok hükmünde benim için :)

O temmuz 2015 gecesi.. Adamlar eliyle koymuş gibi buldular bizi aga :) Şimdi ise forumun aylık aranma hacmi yerler de geziyor. İlk kurulduğu zaman ki döneminden bile daha da az. Yani artık kimse kalmadı.

Ytpara artık benim için de arada bakıp çıktığım bir forum oldu. Daha çok diğer forumlar da aktif oluyorum. ytpara adı niş bir ad olduğu için youtube dışına çıkamıyor. Bu da haliyle forumu pasif konuma düşürüyor.

Umarım o dönemde çabalayıp uğraşan herkes elle tutulur şekilde başarılarını sürdürüyorlardır.

burası benim için bir forumdan öte aslında. yt çalışmadığım dönemler bile alışkanlıktan hep takılmışımdır :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri