Eskilerden Spam yapan kaldı mı?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bence Spam sonu olmayan bir kahramanlık hikayesi, Kendinizi yormak yerine düzgün bir kategori bulun ve o alanda uzmanlaşın derim bende şu an arıyorum.

Hocam geçen gün sen EY ALGORİTMA SEN Mİ BÜYÜKSÜN BEN Mİ diye konu açmamış mıydın, neden halen kategori arıyorsun ki :)

Usta o konu üyelere gönderme içindi :D Paylaşımcı yaklaşımını tebrik ederim kral olması gereken budur. Kategori daha bulamadım ki adam akıllı şimdi bir kaç gündür animasyon düşünüyorum kafamda oturtabilirsem başlayacağım.

Usta o konu üyelere gönderme içindi :D Paylaşımcı yaklaşımını tebrik ederim kral olması gereken budur. Kategori daha bulamadım ki adam akıllı şimdi bir kaç gündür animasyon düşünüyorum kafamda oturtabilirsem başlayacağım.

O paylaştığın izlenme her ne kategorisi ise onunla abone kas bir yandan, çünkü canlı bir kanal ve canlı aboneler sağlar isen her zaman önde başlarsın. Ben şuan spam içeriklerle abone kasma derdindeyim kanallara.

Hatırladığım kadarıyla dizi çalışıyordun ve buna devam etmek istesen de adil kullanım üzerinden yürü. Özgün bir kanalın olur

https://www.ytpara.com/youtube-hakk...tif-icerik-tekrarlanan-icerik-sayilir-mi.html

O paylaştığın izlenme her ne kategorisi ise onunla abone kas bir yandan, çünkü canlı bir kanal ve canlı aboneler sağlar isen her zaman önde başlarsın. Ben şuan spam içeriklerle abone kasma derdindeyim kanallara.

Hatırladığım kadarıyla dizi çalışıyordun ve buna devam etmek istesen de adil kullanım üzerinden yürü. Özgün bir kanalın olur

https://www.ytpara.com/youtube-hakk...tif-icerik-tekrarlanan-icerik-sayilir-mi.html

Evet dizi kanallarım var ustam, Abone de var ama nedense sıfırdan başlama isteği var içimde hem gelen başarıyı ölçme amaçlı hemde kendimi deneme amaçlı. Evet youtube gözünde belki arka planda olacağım izlenme bile gelmeyecek belki ama yine de hangi kategori olursa olsun denemek istiyorum.

Adil kullanım hakkı olayını biliyorum, Ama tekrar eden içerikten youtube yedirir mi bana acaba? Yedirirse bunun üzerinden yürüyebilirim. Hak sahibi telif atma durumu hiç olmadı bu arada. PK açık olsa atar mı orasını bilmiyorum ama sanmıyorum. Kanal 100K abone ulaşırsa o zaman sıkıntı yaratabilirler belki :D
Not: bahsettiğim kanalın milyon izlenmesi var :)

Son düzenleme:
Evet dizi kanallarım var ustam, Abone de var ama nedense sıfırdan başlama isteği var içimde hem gelen başarıyı ölçme amaçlı hemde kendimi deneme amaçlı. Evet youtube gözünde belki arka planda olacağım izlenme bile gelmeyecek belki ama yine de hangi kategori olursa olsun denemek istiyorum.

Adil kullanım hakkı olayını biliyorum, Ama tekrar eden içerikten youtube yedirir mi bana acaba? Yedirirse bunun üzerinden yürüyebilirim. Hak sahibi telif atma durumu hiç olmadı bu arada. PK açık olsa atar mı orasını bilmiyorum ama sanmıyorum. Kanal 100K abone ulaşırsa o zaman sıkıntı yaratabilirler belki :D
Not: bahsettiğim kanalın milyon izlenmesi var :)

Dizi yorumlama, bölüm yorumlama gibi şeyler yapabilirsin, gidip komple diziyi atarsan pk da gider kanal da gidebilir ama sadece FALANCA DİZİ 2.BÖLÜM (02.04.2020 (günün tarihi) ) diye başlık atıp yorumalama yaptığın içeriği atarsan hem tık gelir epey hem de adil kullanımdan yararlanırsın.

Dizi yorumlama, bölüm yorumlama gibi şeyler yapabilirsin, gidip komple diziyi atarsan pk da gider kanal da gidebilir ama sadece FALANCA DİZİ 2.BÖLÜM (02.04.2020 (günün tarihi) ) diye başlık atıp yorumalama yaptığın içeriği atarsan hem tık gelir epey hem de adil kullanımdan yararlanırsın.

Hmm adilden onu mu kastettin ustam o olayı biliyorum ama ortalanma izlenme düşük oluyor haliyle izlenme de düşüyor, bunu yapabilen sağlam kanallar var mesela örnek: Vine Tufanı
Ama bu kanalın abonesi ve izlenmesi çok fazla olduğunu düşünüyorum. Ayrıca google boostluyor her videosu google ilk sayfa da resimli index alıyor. Bu kanalın geçmişinden ve köklü olmasından kaynaklı sanırım. Bunun gibi kopya kanallar ise çok azı bu başarıyı yakalamış durumda diğerleri ise kayda değer para kazandığını düşünmüyorum.

Ben daha sağlam kazanmak istiyorum. Evet trafik yüksek o içeriklerde ama yiyemedikten sonra önemi yok diğer türlüsü de tatmin edici değil.

Ben şimdilik adil kullanım ile kanalı onaya yolladım bakalım onay vericek mi youtube yüksek ihtimal benden hak sahibinin yazılı iznini isteyecek :D

Ustat bur bır form paylasıldı senın tanıdıkmı spamda rakam yukselınce para kazanma gıdıyor cunkı bu rakam spamın baya uzerınde:D

Benim tanıdığım birine ait ;)

peki google bu parayı yedirir mi? asıl soru bu. biz 1 ayda gelir 5 hane olduğu zaman tedirgin oluyorduk bikaç günde bu miktarlar ne kadar garanti ki? zannetmiyorum bu ödemeyi alabildiğini.

Sen zannetsen de zannetmesen de bu ödemeyi alıyorlar ve çatır çatır yiyiyorlar :D

Bunu kanıtlamak zorunda da değilim ama sırf birilerine azim olsun diye paylaşıyorum.

BOL KAZANÇLAR...

Sen zannetsen de zannetmesen de bu ödemeyi alıyorlar ve çatır çatır yiyiyorlar :D

Bunu kanıtlamak zorunda da değilim ama sırf birilerine azim olsun diye paylaşıyorum.

BOL KAZANÇLAR...

Hocam adsense dilini değiştirdin galiba :D adsense size ait olmasın :D Tebrikler

BOL KAZANÇLAR...

reis nasssı ya...

vay anasını yav ne güzel kazanıyorlar ben de özgünden günde 1 tl ye ulaşsam seviniyorum :D

BOL KAZANÇLAR...

Hey maşallah. Hocam bu arkadaş aşmış işi.

katip hocamda hala actığı konuda bir ümit tekrarlanan dan yaşadığı sıkıntıya çareler fikirler gelcek diye beklesin :D

konu olmuş altın günündeki çekirdek çıtlayan teyzelerimizin aboo bu böyle kazanmış bu şöyle satmış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri