Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence Spam sonu olmayan bir kahramanlık hikayesi, Kendinizi yormak yerine düzgün bir kategori bulun ve o alanda uzmanlaşın derim bende şu an arıyorum.
Hocam geçen gün sen EY ALGORİTMA SEN Mİ BÜYÜKSÜN BEN Mİ diye konu açmamış mıydın, neden halen kategori arıyorsun ki![]()
Usta o konu üyelere gönderme içindiPaylaşımcı yaklaşımını tebrik ederim kral olması gereken budur. Kategori daha bulamadım ki adam akıllı şimdi bir kaç gündür animasyon düşünüyorum kafamda oturtabilirsem başlayacağım.
O paylaştığın izlenme her ne kategorisi ise onunla abone kas bir yandan, çünkü canlı bir kanal ve canlı aboneler sağlar isen her zaman önde başlarsın. Ben şuan spam içeriklerle abone kasma derdindeyim kanallara.
Hatırladığım kadarıyla dizi çalışıyordun ve buna devam etmek istesen de adil kullanım üzerinden yürü. Özgün bir kanalın olur
https://www.ytpara.com/youtube-hakk...tif-icerik-tekrarlanan-icerik-sayilir-mi.html
Evet dizi kanallarım var ustam, Abone de var ama nedense sıfırdan başlama isteği var içimde hem gelen başarıyı ölçme amaçlı hemde kendimi deneme amaçlı. Evet youtube gözünde belki arka planda olacağım izlenme bile gelmeyecek belki ama yine de hangi kategori olursa olsun denemek istiyorum.
Adil kullanım hakkı olayını biliyorum, Ama tekrar eden içerikten youtube yedirir mi bana acaba? Yedirirse bunun üzerinden yürüyebilirim. Hak sahibi telif atma durumu hiç olmadı bu arada. PK açık olsa atar mı orasını bilmiyorum ama sanmıyorum. Kanal 100K abone ulaşırsa o zaman sıkıntı yaratabilirler belki
Not: bahsettiğim kanalın milyon izlenmesi var![]()
Dizi yorumlama, bölüm yorumlama gibi şeyler yapabilirsin, gidip komple diziyi atarsan pk da gider kanal da gidebilir ama sadece FALANCA DİZİ 2.BÖLÜM (02.04.2020 (günün tarihi) ) diye başlık atıp yorumalama yaptığın içeriği atarsan hem tık gelir epey hem de adil kullanımdan yararlanırsın.
Ustat bur bır form paylasıldı senın tanıdıkmı spamda rakam yukselınce para kazanma gıdıyor cunkı bu rakam spamın baya uzerınde![]()
peki google bu parayı yedirir mi? asıl soru bu. biz 1 ayda gelir 5 hane olduğu zaman tedirgin oluyorduk bikaç günde bu miktarlar ne kadar garanti ki? zannetmiyorum bu ödemeyi alabildiğini.

Hocam adsense dilini değiştirdin galibaadsense size ait olmasın
Tebrikler
Kanal kapanması artık pek yok hocam, bunların taktiği "vur kaç", pk kapanana kadar az da para kazanmıyorlar![]()
Forever Hoc Vien Youtube <3![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.