Eskişehirde olanlar içeri.

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
[MENTION=112]Throck[/MENTION] ve ben bi eskişehir buluşması düzenlemek istiyoruz,
eğer yeterli sayıya ulaşırsak toplanmak isteriz.
[MENTION=520]rey[/MENTION] dışında eskişehirde olanlar konuya yazarsa sevinirim.

Ne zaman buluşacaksınız.Ocak gibi olursa belki gelebilirim.

Yaz okulunda osmangaziden ders almıştım. Güzel şehirde yaşıyorsunuz :)

Ne zaman buluşacaksınız.Ocak gibi olursa belki gelebilirim.

ocak gibi de olur,biz bu hafta sonu düşünüyoruz.

---------- Mesaj saat 04:43:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:38:18 civarında gönderildi. ----------

Yaz okulunda osmangaziden ders almıştım. Güzel şehirde yaşıyorsunuz :)

İSTANBUL 'un bir mahallesi etmez ;)
Gece 00:57 de barlar sokağı kapandı,dedim siz napıyosunuz AVM mi burası :eek:

Es es kikiki :) Memleketimi seviyorum ya ama İş yerim İstanbul oturduğum yer Kocaeli. İleriki zamanlarda bir Cumartesi Akşamı buluşma yaparsanız, bende gelmek isterim gençler ama bu ara zor.. Herkese iyi eğlenceler..

[MENTION=2824]vdspower[/MENTION] [MENTION=1964]Ciubotariu[/MENTION] [MENTION=3128]betmo[/MENTION] @tolga_sezer [MENTION=4208]rustler[/MENTION] [MENTION=520]rey[/MENTION] [MENTION=112]Throck[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

8 kişiyiz arkadaşlar.Skype:bonna1907 özel msj kutumu boşalttım.
Pazar günü öğlen düşünüyoruz tam saati sizlerden gelen mesajalra göre değerlendireceğim.
not:youtube-adsense ve kazançlar hakkında yani iş hakkında konusmak icin toplanmıyoruz.Maksat muhabbet...

[MENTION=2824]vdspower[/MENTION] [MENTION=1964]Ciubotariu[/MENTION] [MENTION=3128]betmo[/MENTION] @tolga_sezer [MENTION=4208]rustler[/MENTION] [MENTION=520]rey[/MENTION] [MENTION=112]Throck[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

8 kişiyiz arkadaşlar.Skype:bonna1907 özel msj kutumu boşalttım.
Pazar günü öğlen düşünüyoruz tam saati sizlerden gelen mesajalra göre değerlendireceğim.
not:youtube-adsense ve kazançlar hakkında yani iş hakkında konusmak icin toplanmıyoruz.Maksat muhabbet...
Hacım öğleden sonra olursa iyi olur gibi.15:00 mesela.

bir ayağım eskişehir'de. ocakta filan buluşma olursa gelebilirim bende.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] konuyu görmemişim beni de yaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri