Eşleşen 3. Taraf Geçirme Kendi Yöntemim

• Kullanıcı ArtigmA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ibrahim bey sizin botunuzda sanırım bu konudaki gibi benzer islemler yapabiliyor dimi ? zoom derinlestirme kırpma kesme ? sanırım son guncellemelerde olacaktı. camtasia yerine bu youploader ile bu tip videoları gecemezmiyiz ?

Konuyu açan arkadaşın yöntemini deneyin, olmaz ise bu Yöntemi denersiniz. eşleşmeleri %90 oranında atlatmayı başardım alattaki yöntemle. Ne kadar dayanacak bekleyip görecez :)

KULLANILAN PROGRAM AYNI Camtasia Studio 8

GÖRSELLER İÇİN
xRY0z6.gif

SES EŞLEŞENİ İÇİN

KZDZlG.gif

ses eşleşeni için ses sekmesine girip sesi kaldırabiliyoruz.Böylece eşleşen kalkabiliyor.

Konuyu açan arkadaşın yöntemini deneyin, olmaz ise bu Yöntemi denersiniz. eşleşmeleri %90 oranında atlatmayı başardım alattaki yöntemle. Ne kadar dayanacak bekleyip görecez :)

GÖRSELLER İÇİN
xRY0z6.gif

SES EŞLEŞENİ İÇİN

KZDZlG.gif
Hocam çok sağolun ama bir sorun var videoyu kaydet dediğimde render as yani 7 dakikalık videoyu 10 dkdır %4te dönüştürüyor böyleyse eğer çok ağır ilerliyor ve zaman kaybı yaratıyor.Bunun için çözüm varmı?

Hocam çok sağolun ama bir sorun var videoyu kaydet dediğimde render as yani 7 dakikalık videoyu 10 dkdır %4te dönüştürüyor böyleyse eğer çok ağır ilerliyor ve zaman kaybı yaratıyor.Bunun için çözüm varmı?

sizin sistem ile ilgili bir sorun olabilir. Bende 45 dk videoyu 10-15 dk da dönüştürüyor.

Yöntemi deneyeceğim bakalım ne olacak. Teşekkürler.

Ses için çözüm yok gibi. Sesle oynasan bile bir ucundan yakalar ve eşleşen verir.

hocam biraz daha oyna içerikle misal şamp liginde oyunculara odaklarsan görüntüleri eşleşen yemezsin. zoom olayını biraz daha derinşeltirirsen geçirebilirsin.

hocam içerikle biraz daha oyna derken ne yapmalıyız ve zoom derinleştirmek isterken sayılar azalıyor muydu artıyor muydu?

---------- Mesaj saat 11:29:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:25:11 civarında gönderildi. ----------

GÖRSELLER İÇİN
xRY0z6.gif

SES EŞLEŞENİ İÇİN

KZDZlG.gif
hocam biraz yazı falan da koysaydın ya bilmeyenler için

Teşekkür ederim en yakın zamanda deneyeceğim :)

işe yaramıyor..! kelimesi yerine, neden yapamadım, beceremedim, ben de olmadı vs... demek zormu geliyor acaba?

Burada milletin işine yarayan (ücretsiz) bir yöntem paylaşılıyor. %90 oranında eşleşene takılmıyor yöntem.

işte kanıtı

x3apo0.gif

ORJİNAL VİDEO

O Ses Türkiye - Cengizhan Yıldırım 'Annem' - YouTube

PROGRAM İLE DÜZENLENMİŞ VİDEO
https://www.youtube.com/watch?v=gW0_G_fzfug

her video da %100 işe yarıcak diye birşey yok. Ama her yolu denemek lazım olmuyorsada yapacak bişey yok ;)

Yok arkadaş gene yakalandım 2 güne, her periyodik taramada yakalıyorum bunların hepsini denedim.
Bir sorum var;
Yayın sesinden (konuşmalardan) , dikkat müzikten bahsetmiyorum yorumcuların konuşmaları diyelim, görüntüden yakalayamadığına göre bu sesleri görüntü eşleşeni olarak veriyor olabilir mi ?? Müzik olarak veremez çünkü müzik değil.

Dediğim gibi bu sesleri görüntü eşleşeni olarak verebilirmi, neticede görüntü ile elli kez oynasamda diyaloglardan yakalanabilir video ve bunuda eşleşen olarak verebilir bence.
Sizin fikriniz nedir ?

Hocam flv dosyalarını nasıl gösterebiliriz codec desteği yok sanırım alternatif program var mı

hocam ben kaç gündür buna uğraşıyordum.Dünya genelinde engellendiyi aşabiliyormuyuz bu şekilde ? 10 numara paylaşım çok teşekkürler.

Yok arkadaş gene yakalandım 2 güne, her periyodik taramada yakalıyorum bunların hepsini denedim.
Bir sorum var;
Yayın sesinden (konuşmalardan) , dikkat müzikten bahsetmiyorum yorumcuların konuşmaları diyelim, görüntüden yakalayamadığına göre bu sesleri görüntü eşleşeni olarak veriyor olabilir mi ?? Müzik olarak veremez çünkü müzik değil.

Dediğim gibi bu sesleri görüntü eşleşeni olarak verebilirmi, neticede görüntü ile elli kez oynasamda diyaloglardan yakalanabilir video ve bunuda eşleşen olarak verebilir bence.
Sizin fikriniz nedir ?

hocam düzenlemeye çalıştığın videoyu özelden yollarmısın bide ben bakayım istersen

Hocam flv yi hallettim de yaptığım videoyu nasıl kaydedicem :D :D
kendimi çok aptal hissettim şuan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri