Müzikten nasıl eşleşen vermiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam çok sağolun ama bir sorun var videoyu kaydet dediğimde render as yani 7 dakikalık videoyu 10 dkdır %4te dönüştürüyor böyleyse eğer çok ağır ilerliyor ve zaman kaybı yaratıyor.Bunun için çözüm varmı?Konuyu açan arkadaşın yöntemini deneyin, olmaz ise bu Yöntemi denersiniz. eşleşmeleri %90 oranında atlatmayı başardım alattaki yöntemle. Ne kadar dayanacak bekleyip görecez
KULLANILAN PROGRAM AYNI Camtasia Studio 8
GÖRSELLER İÇİN
![]()
SES EŞLEŞENİ İÇİN
![]()
Hocam çok sağolun ama bir sorun var videoyu kaydet dediğimde render as yani 7 dakikalık videoyu 10 dkdır %4te dönüştürüyor böyleyse eğer çok ağır ilerliyor ve zaman kaybı yaratıyor.Bunun için çözüm varmı?
Işe yaramiyor
hocam biraz daha oyna içerikle misal şamp liginde oyunculara odaklarsan görüntüleri eşleşen yemezsin. zoom olayını biraz daha derinşeltirirsen geçirebilirsin.
hocam biraz yazı falan da koysaydın ya bilmeyenler içinKonuyu açan arkadaşın yöntemini deneyin, olmaz ise bu Yöntemi denersiniz. eşleşmeleri %90 oranında atlatmayı başardım alattaki yöntemle. Ne kadar dayanacak bekleyip görecez
KULLANILAN PROGRAM AYNI Camtasia Studio 8
GÖRSELLER İÇİN
![]()
SES EŞLEŞENİ İÇİN
![]()
Yok arkadaş gene yakalandım 2 güne, her periyodik taramada yakalıyorum bunların hepsini denedim.
Bir sorum var;
Yayın sesinden (konuşmalardan) , dikkat müzikten bahsetmiyorum yorumcuların konuşmaları diyelim, görüntüden yakalayamadığına göre bu sesleri görüntü eşleşeni olarak veriyor olabilir mi ?? Müzik olarak veremez çünkü müzik değil.
Dediğim gibi bu sesleri görüntü eşleşeni olarak verebilirmi, neticede görüntü ile elli kez oynasamda diyaloglardan yakalanabilir video ve bunuda eşleşen olarak verebilir bence.
Sizin fikriniz nedir ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.