Eşleşen & Dünya Engeli Video Yükleme Hizmeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mehmetaliertunc.com
Merhabalar,

Dünya engelini çerçevesiz bir şekilde izleyenlerin rahatsız olmayacağı şekilde geçebiliyorum. Artık kanalları tam oturttuğum ve şükürler olsun oldukça yüksek bir kazanca ulaştığım için boş zamanımda dünya engeli ve eşleşen geçme hizmetine başlamış bulunmaktayım.

Dizi içeriklerini geçmekte daha başarılı bir yöntemdir. Transparan vs.. kullanmam kesinlikle.Çizgi Film kesinlikle kabul etmiyorum.

Video Başı Fiyatlar
  • 30 DK'ya Kadar = 0,50 TL
  • 1 Saat'e Kadar = 1,50 TL
  • 2 Saat'e Kadar = 3,00 TL
En az 10 video kabul etmekteyim.

Çalışma Şekli ;
  • Toplu alımlarda verdiğiniz videoda dünya engelini geçer, size sunarım. Eğer onayı vermeniz durumunda ücreti alır işi tamamlarım.
Ödeme : Enpara - Ziraat Bankası

İletişim : PM veya Skype : mehmetaliertunc

Not : Demo video neden yok diye soracak olanlar için şimdiden belirtmek isterim zaten size iş öncesi demo sunulacak.

Şimdi bi video deneme yaptık gayet güzel geçiyor arkadaş izleyici rahatsız etmez tavsiye ederim düşünen varsa.

Son düzenleme:
hocam şunu sormak istiyorum,diyelim ki çalışma için anlaşma yaptık...

siz dünya engeli geçtiniz ve video yüklendi sıkıntı yok,sonrasında videonun aynı dünya engelini yemesi ile ilgili süreç nasıl olur? aynı telif gibi o da belli olmaz mı?
bir de videolarını çekmek istediğimiz yerden mi göstereceğiz size yoksa elimizdeki videolarda mı yapılacak çalışma?

Edit:skype ekledim

Son düzenleme:
hocam şunu sormak istiyorum,diyelim ki çalışma için anlaşma yaptık...

siz dünya engeli geçtiniz ve video yüklendi sıkıntı yok,sonrasında videonun aynı dünya engelini yemesi ile ilgili süreç nasıl olur? aynı telif gibi o da belli olmaz mı?
bir de videolarını çekmek istediğimiz yerden mi göstereceğiz size yoksa elimizdeki videolarda mı yapılacak çalışma?

Edit:skype ekledim

Selamlar

1. Video'nun sonradan yiyip yemeyeceğine tabi ki garanti veremem ama tüm kanallarım şükürler olsun bu yöntemle henüz ( 3 - 4 aydır ) yakalanmadı.
  2. Videoları kendi sunucumda işleyeceğim

yaptırmayı dusunuyorumda gel gelelim bir demo görmek lazım pm olarak atarsan

yaptırmayı dusunuyorumda gel gelelim bir demo görmek lazım pm olarak atarsan

Hocam selamlar,

Şu bir gerçek ki dünya engelini geçmenin zorluğu içerikle doğrudan alakalıdır. Siz bana geçilmesini istediğiniz bir videoyu atarsanız ben size dönüş yapar demo olarak gösteririm ve eğer onaylarsanız çalışırız.

Hocam selamlar,

Şu bir gerçek ki dünya engelini geçmenin zorluğu içerikle doğrudan alakalıdır. Siz bana geçilmesini istediğiniz bir videoyu atarsanız ben size dönüş yapar demo olarak gösteririm ve eğer onaylarsanız çalışırız.
renderli mi rendersiz mi?

sadece ıkı goruntu arasındakı farkı koysaydın,gecıyorum dıyıp,fılmı ruhlar alemıne sokan vardı

Şimdi bi video deneme yaptık gayet güzel geçiyor arkadaş izleyici rahatsız etmez tavsiye ederim düşünen varsa.

mehmet aliii, iptal et satışı gözünü sevem :D sen böyle şeylerle uğraşmazdın :D

deneyelim bklm skpye ekledm

Hayırlı satışlar örnek video görebilirmiyim kalitesine bakmak isterim .

Örnek video gönderirmisiniz

Örnek Video Gönderebilirmisiniz?

hayırlı satışlar.örnek bir video pm alabilirmiyim.

bir örnek yollama şansı ız varsa sevinirimm

Not : Demo video neden yok diye soracak olanlar için şimdiden belirtmek isterim zaten size iş öncesi yaptıracağınız içeriğin demosu sunulacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri