- Web sitesi
- www.mehmetaliertunc.com
Merhabalar,
Dünya engelini çerçevesiz bir şekilde izleyenlerin rahatsız olmayacağı şekilde geçebiliyorum. Artık kanalları tam oturttuğum ve şükürler olsun oldukça yüksek bir kazanca ulaştığım için boş zamanımda dünya engeli ve eşleşen geçme hizmetine başlamış bulunmaktayım.
Dizi içeriklerini geçmekte daha başarılı bir yöntemdir. Transparan vs.. kullanmam kesinlikle.Çizgi Film kesinlikle kabul etmiyorum.
Video Başı Fiyatlar
Çalışma Şekli ;
İletişim : PM veya Skype : mehmetaliertunc
Not : Demo video neden yok diye soracak olanlar için şimdiden belirtmek isterim zaten size iş öncesi demo sunulacak.
Dünya engelini çerçevesiz bir şekilde izleyenlerin rahatsız olmayacağı şekilde geçebiliyorum. Artık kanalları tam oturttuğum ve şükürler olsun oldukça yüksek bir kazanca ulaştığım için boş zamanımda dünya engeli ve eşleşen geçme hizmetine başlamış bulunmaktayım.
Dizi içeriklerini geçmekte daha başarılı bir yöntemdir. Transparan vs.. kullanmam kesinlikle.Çizgi Film kesinlikle kabul etmiyorum.
Video Başı Fiyatlar
- 30 DK'ya Kadar = 0,50 TL
- 1 Saat'e Kadar = 1,50 TL
- 2 Saat'e Kadar = 3,00 TL
Çalışma Şekli ;
- Toplu alımlarda verdiğiniz videoda dünya engelini geçer, size sunarım. Eğer onayı vermeniz durumunda ücreti alır işi tamamlarım.
İletişim : PM veya Skype : mehmetaliertunc
Not : Demo video neden yok diye soracak olanlar için şimdiden belirtmek isterim zaten size iş öncesi demo sunulacak.
Şimdi bi video deneme yaptık gayet güzel geçiyor arkadaş izleyici rahatsız etmez tavsiye ederim düşünen varsa.
Son düzenleme: