Eşleşen geçmek için farklı bir yöntem

• Kullanıcı yigit0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

yigit0can

Kayıtlı Üye
Merhaba bu sektöre gönül veren abilerim, arkadaşlarım.

Sürekli gizli saklı birşeyler elde etmemizin bir anlamı yok. Benim şu anda youtube sektöründen tek beklentim Amerika'ya gidebilecek kadar 3-4 k para kazanabilmem. Bu yeni engellerden, sorunlardan sonra gelirim çep harçlığı seviyesine kadar düştü. Allahın izniyle bu hayalimi gerçekleştirmek için çalışıyorum. Uzun süredir kullandığım ama telif yüzünden yüzümün gülmediği bir yöntemi paylaşıyorum sizinle. Anlatım biraz karışık olabilir ama 2-3 kere okumanızda ve pratik yapmanızda çözebilirsiniz. Allah hepinizden razı olsun hayırlı geceler...

Uzun süredir kısa film yapmak amacıyla üzerinden çalıştığım bir Sony Vegas Pro 11 Programından eşleşen geçme yöntemini sizinle paylaşacağım. Bu efektleri Meksika daki bir arkadaşımdan temin ettim. Onada çok teşekkür ediyorum. Kolay bulunmayan profesyonel efektlerdir bunlar.
Programın linkini vermiyorum fakat kullanacağınız efekt paketinin linkini vereceğim. Bu yeni paketler sayesinde geçmek daha kolay fakat şunu unutmamak lazım ki "Papaz her zaman pilav yemez" yani her zaman yemiyor, fakat emin olun %80 oranında başarı sağlayabilirsiniz.

Not: Benim gösterdiklerim sadece efektlerden birisi 20 den fazla efekt var onları farklı farklı deneyebilirsiniz. Böylece eşleşenden geçme şansınız yükselecektir. Sizden ricam konu altında illegal link paylaşımı yapmanız. Teşekkürler
Benden crack vb ful sürüm yapmak için geliştirilmiş programları istemeyin. İllegal Link Paylaşımı yasak. Bu link demo sürümüdür.

krbo8v.jpg

1- Öncelikle linkini verdiğim adresten rar dosyasını indirin ve içindeki "Present Manager" Adlı programı kurun ve açın. Açtıktan sonra işaretli sekmeden Rarın içinde bulunan "present pack 6" yı seçin ve açın.
0V1XyZ.jpg

2- Açıldıktan sonra çift tıklayarak sağ bölmede açılan paketleri CTRL+A kombinasyonu ile seçin ve Edit > Copy to system tıklayın. Artık paketler sisteme yüklenmiştir.
Vp0O3j.jpg

6R9BJ9.jpg

3- Programı açalım ve istediğim bir videoyu seçelim. Video ekrana geldikten sonra aşağı bölmeye sürükleyerek işleme başlayın. Videonun sağ alt köşesinde Event FX... yazısına tıklayın.
b8r1v0.jpg

4- Açılan sekmeden Sol bölümden "Filter Packages" bölümüne çift tıklayın.(Bu bölüm yoksa 1-2 adımları tekrarlayın) Benim tavsiye ettiğim efekti seçebilirsiniz.
oQj5Nq.jpg

5- Otomatik olarak videoya işlenir. Açılan efekt ayarları bölümünde isteğinize göre değişiklik yapabilirsiniz.
27rdqO.jpg

6- Şimdi sıra geldi sese. Resimde gösterilen tuştan efekt sekmesine girebilirsiniz.(Sesi videodan ayırmak için "u" tuşunu kullanabilirsiniz.) Seste çok fazla efektler var bunlardan en uygunu seçerek eşleşen geçebilmeyi hemde orjinalliği çok bozmamayı sağlayabilirsiniz.
38753O.jpg

vzbGDR.jpg

7- Ses üzerindeki gerekli oynamaları bu bölümden yapabilirsiniz.
nPRddg.jpg

8- Son olarakta videomuzu çerçeveye alıyoruz. Bu bölmede gerekli ayarları isteğinize göre yapabilirsiniz.
QXa533.jpg

DXP1g6.jpg

9- Çıktı alarak videomuzu yüklemeye hazırdır.
ZNZ6Pa.jpg

Not: Bu yöntem %80 oranında verimlilikle yapılır. Çıktılarınızın boyutu yüksek olabilir, bunun sebebi ise programın profesyonel ve efektlerin yoğun olmasıdır. Anlayamadığınız yerlerde konu altından soru sorabilirsiniz.

Hocam sony vegas ucretli bir program. Crack vs var mi oncelikle vu problemi nasil asabiliriz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sony vegas ucretli bir program. Crack vs var mi oncelikle vu problemi nasil asabiliriz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Crack vb yasal olmayan işlemler yapılabilir. Fakat benim bu işlemleri kullanmanızı teşvik etmem etik olmaz.

Adobe After Effect ve Sony Vegas için 64 bit işletim sistemi kurmalıyım, çok teşekkür ederim parmakla gösterilecek örnek insanlardansın. :)

banada link atabilirmi en sağlamından biri acaba vegas11?

hocam wındows 8 kullanıyorum bunla ilgisi var mı bilmiyorum ama programı kurarken hata veriyo

arkaşlar sag taraf login kısım var bi isim yazın bi şifre sonra mesajınız kısıma link ekleyin bi kaç saniye sonra link gelir...

yada benim cevirmiş odluguma tıklayın link gelir..

QXa3dA.jpg

Hocam böyle yöntemlerle eşleşen %100 geçebileceksiniz yakında herkes bu tarz birşeyler üretmeli tebrik ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri