Eşleşen gelen videonun parasını alamıyorsunuz

dervegider

Kayıtlı Üye
Belki bir gün popüler video tutturan birine eşleşen gelir ve bu konuyu arattırır diye yazıyorum.

Cumartesi gecesi bir video koydum. Popüler oldu. Pazar günü geceye kadar toplam 400.000 izlenmesi oldu. Pazartesi öğlen videoya eşleşen geldi. Videoyu silmedim. Analytics biliyorsunuz parayı 2 gün sonra falan açıklıyor (Adsense değil partner), ne kadar para kazandırdı bilmiyordum. Pazar günü eşleşen gelmediği için o günün kazancı gelir diyordum. Ama analytics'e pazar günü kazançları bu sabah yansıdığında o videonun parasını eklememiş. Yani analytics'e kazanç yansımadan eşleşen gelirse gelecek olan paraya elveda deyin. :)

Not: Adsense bağlı kanalda durum nasıl tecrübe etmedim, anlattıklarım partnere bağlı kanallar için geçerli.

bendede durum aynı partnere mail attım yakında gelecek dediler bilmiyorum artık 3 günlük para yalan olursa kötü olur

eğer kanal yeniyse 1 hafta içinde yansıyacaktır ben öyle biliyorum

eşleşen nasııl öyle videoyu yükledikten 2 gün sonra geliyor anlamıyorum. ben adsenseliyim böyle bi durumla karşılaşmıyorum hemen buluyor. bence partner lerde var bi iş. onlar para sömürüsü için kurulmuşlar.

evet öyle oluyor zaten?

ben çok yaşadım 500 k izlenim geldi ondan sonra dünya engeli falan gelen para sadece 10 $

2 aylık kanalım var ama 2-3 haftadır çalışıyorum forumda eşleşen gelene kadar ki parayı alırsınız diyorlar ama bilmiyorum.

Eşleşen gelene kadarki analytics'e yansıyan kazancı zaten alırsın. Ben bir videodan 6 ay boyunca kazanç sağladım yedim bitirdim parayı sonra eşleşen geldi, o yediklerimi geri mi alacaklar sanki benden? :D Ama analytics'e yansımadıysa para alamazsın.

Eşleşen gelene kadarki analytics'e yansıyan kazancı zaten alırsın. Ben bir videodan 6 ay boyunca kazanç sağladım yedim bitirdim parayı sonra eşleşen geldi, o yediklerimi geri mi alacaklar sanki benden? :D Ama analytics'e yansımadıysa para alamazsın.

hocam çabuk konuşmayın bence 3-4 gün kadar bekleyin o zaman belli olur anca

az daha sabır.dün 5 aylık kanalıma eşleşen ve dünya engeli yağdı.ilk ay hariç diğer 4 ay 3 bin dolar üzerinde kazanç elde ettim.hepsinde de aldım.

arkadaşımın başına gelen bir olay.

3 farklı partnerle çalışıyordu aynı videoyu 3 farklı yere yüklüyor içlerinden 1 tanesi eşleşen vermişti. Dieğerleri vermemişti :) adsense bağlı kanal direk eşleşen veriyor. Partnerine göre değişir bu durum ;)

partnerlerin ünlem konusunda daha rahat olmasının sebebi de bu olsa gerek, kontrole girmeden atlıyo daha sonra karşısına çıkıyor

sanmıyorum hocam eğer öyle birsey olsaydı partner bana demezdi yakında yansıyacak diye

Bundan 1-2 ay önce Awede bu durumu yaşamıştım ama videonun kazancı anylticse yansımıştı.

az daha sabır.dün 5 aylık kanalıma eşleşen ve dünya engeli yağdı.ilk ay hariç diğer 4 ay 3 bin dolar üzerinde kazanç elde ettim.hepsinde de aldım.

Yazıyı okumadan ya da anlamadan sadece başlığa bakarak yazmayın ne olur. Ben de biliyorum dediğinizi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri