Eşleşen gönderen Firmayı Çökerttim konuya gelin acil.

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
selam arkadaşlar geçende bir konu açılmışdı ansızın videolara gelen eşleşen lerden herkes aynı sıkıntıdaydı adı Al Sabah Newpaper galiba tam hatırlamıyorum sahte eşleşen ler atıyor arkadaşlar buna kesin emin oldum. dün akşam itibari ile 150 k izlenen 2 hafta önce attıgım bir videoya bur dan eşleşen geldi içinden büyük firmaların videoları olan bir kanalım dı. eşleşene itiraz ettim ve o eşleşenleri kaldırdılar diğer kanalım daki aynı firmadan olanlarda kalktı onlara itiraz etmedim büyük olasılık o şer....ler patladı. :)

Benim de iki tane iyi izlenimli videoma geldi aynı yerden 1-2 gün önce. Ben de ne yazık ki videoları silmiştim.

keşke silmeseydin bende 1 ni sildim pişman oldum sonra dedimki adam vine videosuna da çizgi filimede atıyor bir anormallik var dedim ve eşleşen itirazında yazdım bunu bu tarz videolarda kendisine ait oldugunu idda eden kişiler bu tarz videolara hak talep ediyor ve açıgınızı kullanıyor die ve videonun asıl sahipleri bunlar değil araştırılıp dönüş yapılmasını rica ediyorum dedim ve kanala baaktımki eski haline dönmüş.

gerçekse yarın tekrar 3.taraf çıkar.

gerçekse derken benim yaptıklarım gerçek diğer kanlımdakilerde kalktı. neden dersen adam 1 senelik ordan burdan aldıgım derleme yaptıgım videolara bile eşleşen atmış gelmesi imkansız her karede 4 saniye var bir kedi video su bu birsürü videodan 4 saniye miyavlama derlemesi oana bile atmış koca firmanın videosunda bile var daha atamaz eminim atarsa kanal kapanacagını bilsemde videonun asıl sahibi olan ünvanı ile beraber atarım.

Gercek oldugunu sanmiyorum
Biri content id li kanal almis millete asalaklik yapiyodu iyi oldu ona umarim bidaha duzeltemez belini

eşleşenin sahte olması olası değil, sizin videoyu kullanmanıza izin vermiştir sahtekarlıktan değil yani. bir diğer ihtimal de youtube'un sisteminin yanlış algılaması olabilir. bende olmuştu bir şarkıyı olmayan bir şarkıyla eşleştirmişti firma özür dileyerek geri almıştı üçüncü taraf eşleşenini.

eşleşenin sahte olması olası değil, sizin videoyu kullanmanıza izin vermiştir sahtekarlıktan değil yani. bir diğer ihtimal de youtube'un sisteminin yanlış algılaması olabilir. bende olmuştu bir şarkıyı olmayan bir şarkıyla eşleştirmişti firma özür dileyerek geri almıştı üçüncü taraf eşleşenini.
Dun bu adam hakkinda konu acildi alakasiz videolara eslesen yollamis hatta esleseni belli olan videolara bile
Adam ya tutarsa umuduyla millete salladi sonunda ispat edemediginden dolayi patladi

bu alemde son 5 aydır anladıgım ve ögrendim birsey var oda video at izlensin değil , artık dünya geneline sahte belge ,eşleşen atma , flaglayıp bir alt sıradaki kanalı öne çıkarma , sahte telif , video önlerine tıkla diye yalvarmalar , aklına ne gelirse dün akşamki başıma gelen son eşleşende anladımki meydanı toplayan birisi var video kaegorisnde yt de sahip olmayınca direk sahipleniyor yt de itiraz bölümü bu yüzden var. adam alakasız alakasız yerlerden eşleşen atıyor adını vermicem kategoriler çöp olmasın die ama eminim açıyor bir kanal id alıyor video atmadan direk atılanlardan parseli topluyor.

İtiraz ettiğimizde sonuç alabildiğimizi duymak güzel.

benimde çok iyi videolarıma eşleşen geliyor bu kişiden

evet her eşleşen için bu geçerli olmuyor ama,eşleşene itiraz edildiği vakit başarı oranın var

gerçekse derken benim yaptıklarım gerçek diğer kanlımdakilerde kalktı. neden dersen adam 1 senelik ordan burdan aldıgım derleme yaptıgım videolara bile eşleşen atmış gelmesi imkansız her karede 4 saniye var bir kedi video su bu birsürü videodan 4 saniye miyavlama derlemesi oana bile atmış koca firmanın videosunda bile var daha atamaz eminim atarsa kanal kapanacagını bilsemde videonun asıl sahibi olan ünvanı ile beraber atarım.

bende bi ara çok sinirlenmiştim hayrettinin videolarını atmıştım buzmyvideosmuydu neydi böyle bir firmadan eşleşen geldi mesaj attım tehdit ettim kanalınızı kapatırım dedim hatta 3.taraflara itiraz ettim bazıları kalktı sonradan öğrendim ki gerçekmiş :)

Hocam aman dikkat, sakata gelmeyin gerçek firmalara atmayın sakın. Hatırlarsanız forumdan bir kaç kişiye dava açmışlardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri