Eşleşen üçüncü taraf içeriği hakkında.

uKaLaBoY

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak şimdi bende eski bir kanal vardı içinde videolarda vardı tabi para kazanmayı filan daha ilk defa az önce aktif ettim ama kanalın içindeki videoların bazıların eşleşen üçüncü taraf içeriği yazıyor önemli olan o degil yani o videolar kiminle eşleşiyorsa benim kanalımdaki videodan kazanmaya devam etsin sıkıntı yok videoları kaldırmak yada silmek istemiyorum.

Sorum işe şu eğer videolar kalmaya devam ederse kanal açısından sıkıntı çıkar mı kanalım filan kapanır mı veya benim diger videolardan para kazanma olayıma zararı var mı? Yoksa hiç bir şekilde sorun olmas mı ?

Eşleşen içerikleri sil hocam

problem o zaten silmemem gerekiyor videolar kalmaya devam etmesi gerekiyor.Videoların hitiyle alakası yok tanıtım videosu gibi bişi ve yıllar önce webtasarım yaptıgım kişinin sitesinde youtube üzerinden izletiyor videoyu.Eğer silersem sorun olur benim açımdan.

Benim kanalımda 3.taraf içerikli bir çok video var, 20.000 hitli üstelik bir tanesi fakat hiç bir sıkıntı çıkarmadı bana. Şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı fakat ileride yada daha yüksek hitli videolarda bir problem çıkarır mı o konuda bir fikrim yok.

ozaman guzel bir cevap veriyim..

EVET

neden evet hemen aciklayim..

simdi arkadasim, eslesen ucuncu taraf kim tarafindan yoneten kim tabi ki bu durumu degistiriyor fakat sundan kesin emin olamazsiniz, bir eserin birden fazla hak sahibi vardir ve bu hak sahilerinin biri yayindan akldirmayin reklam yayinlansin ve o paradan ben kazaniyim, derken bir diyeri dur hemserim ne yapiyorsun sen kaldir videomu diyebiliyor.!!!

benim mesela boyle para kazanma durumu falan yokken agri dagi efsanesi adl parcaya slayt yapmistim, cokta guzel olmustur :) muyap tarafindan eslesti muyap babacandir :D o yayinla arkadasim izleyici abone sana parasi bana diyor ama nerden ciktiysa ben acik acik soyluyorum MURAT SES eger burrayiokursa bana ulasabilir insanliktan nasibini almamis yoksun kalmis vatandas IHTAR atti mail attim kardeim ben cahilim anlamam boyle ihtar falan bak bana bu video ile ilgili soyl email geldi yayinlanmasinda sakinca yok diyordu gel etme eyleme su ihtari kaldir dedim ama kayideye bile almadi yani arkadaslar kara sizin....

bence evet skinti eder

Eşleşen taraf ıçerıklerınden bır ıkı kanalım para kazanmaya kapatılmıştı sadece,uyarı olarakda maıle bırden çok eşlesen taraf ıçerık oldugundan para kazanmaya kapatıldı dıye uyarı almıştım...

ozaman guzel bir cevap veriyim..

EVET

neden evet hemen aciklayim..

simdi arkadasim, eslesen ucuncu taraf kim tarafindan yoneten kim tabi ki bu durumu degistiriyor fakat sundan kesin emin olamazsiniz, bir eserin birden fazla hak sahibi vardir ve bu hak sahilerinin biri yayindan akldirmayin reklam yayinlansin ve o paradan ben kazaniyim, derken bir diyeri dur hemserim ne yapiyorsun sen kaldir videomu diyebiliyor.!!!

benim mesela boyle para kazanma durumu falan yokken agri dagi efsanesi adl parcaya slayt yapmistim, cokta guzel olmustur :) muyap tarafindan eslesti muyap babacandir :D o yayinla arkadasim izleyici abone sana parasi bana diyor ama nerden ciktiysa ben acik acik soyluyorum MURAT SES eger burrayiokursa bana ulasabilir insanliktan nasibini almamis yoksun kalmis vatandas IHTAR atti mail attim kardeim ben cahilim anlamam boyle ihtar falan bak bana bu video ile ilgili soyl email geldi yayinlanmasinda sakinca yok diyordu gel etme eyleme su ihtari kaldir dedim ama kayideye bile almadi yani arkadaslar kara sizin....

bence evet skinti eder

O zaman şöyle bişi söliim ben o kanala bir daha video filan eklemicem zaten yani sadece kanal duruyorken ve izlenmeden varken diger videolarda para kazanıyım istedim.Yani o kanal benim açımdan çokta önemli degil eğer ihtar filan yiyip 2-3 kere kanal kapanırsa adsensem kapanır mı yada diger kanallarım kapanır mı ? Kanalı dogrulama filan yapmadım.Adsense ilişkisi dışında bana dair hiç bişi yok yani.

Yada videoları gizliyim ama işte o bahsettigim siteden yani linke ulaşan kişi izliyebilsin ?

O zaman şöyle bişi söliim ben o kanala bir daha video filan eklemicem zaten yani sadece kanal duruyorken ve izlenmeden varken diger videolarda para kazanıyım istedim.Yani o kanal benim açımdan çokta önemli degil eğer ihtar filan yiyip 2-3 kere kanal kapanırsa adsensem kapanır mı yada diger kanallarım kapanır mı ? Kanalı dogrulama filan yapmadım.Adsense ilişkisi dışında bana dair hiç bişi yok yani.

Yada videoları gizliyim ama işte o bahsettigim siteden yani linke ulaşan kişi izliyebilsin ?

ihtardan dolayi kapaniliniz kapanmasi diger kanallara yada adsenseye zarar vemez eger ki adsense gmail hesabiniz ile bu kapanma tehlikesi olan gmail hesabi ayni degilse.... gecersiz tiklama hile tarzi seyler yaptiginizda durum degisik bir olay aliyor yada cok fazla kanal acmalarda yani ip ile skintili bir duruma duserseniz diger kanallarinizi etkiliyor ihtar alma ip ile takip edilmiyor bu yzuden telif hakki nedeniyle ihtar alan kanallarda adsene ye yada diger kanallara herhanbir ceza gelmez

ihtardan dolayi kapaniliniz kapanmasi diger kanallara yada adsenseye zarar vemez eger ki adsense gmail hesabiniz ile bu kapanma tehlikesi olan gmail hesabi ayni degilse.... gecersiz tiklama hile tarzi seyler yaptiginizda durum degisik bir olay aliyor yada cok fazla kanal acmalarda yani ip ile skintili bir duruma duserseniz diger kanallarinizi etkiliyor ihtar alma ip ile takip edilmiyor bu yzuden telif hakki nedeniyle ihtar alan kanallarda adsene ye yada diger kanallara herhanbir ceza gelmez

anladım dostum sagolasın o zaman şu şekilde yaptım liste dışı yaptım videoları öyle kalsın kanal kapanırsada sıkıntı degil başka birinin ihtar göndereceginide pek sanmıyorum zaten teşekkürler tekrardan.

anladım dostum sagolasın o zaman şu şekilde yaptım liste dışı yaptım videoları öyle kalsın kanal kapanırsada sıkıntı degil başka birinin ihtar göndereceginide pek sanmıyorum zaten teşekkürler tekrardan.
rica ederim, bunun icin burdayim kolay gelsin iyi calismalar

7-8 aylık kanallarımda eşleşen içerikler duruyor kapanma vs olmadı birşey. ama mantıken olmaması en iyisidir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri