Eşleşen üçüncü taraf içeriği Herkezin Sorunu

T
  • Kullanıcı torosweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
T

torosweb

Guest
Eşleşen üçüncü taraf içeriği herkezin en büyük sorunu çoğu videolarımızda çıkıyor ve iyi izlenim alsakta para kazanamıyoz. Peki bunun bize yararı varmıdır yada zararı

para kazanma dısında ne gibi yararı olur derseniz iyi izlenim aldıysa açıklama kısmından veya videoya link gömülebilir abone kasılabilir

Zararı hesap para kazanma olayı devre dısı olurmu zamanla veya ihtar yermıyım

Bilen bili açıklarsa ve Eşleşen üçüncü taraf içeriği yazan videolarda parayi ilk yükleyen veya video sahibi kazanıyor gibi söylenım oluyor reklam çıkmayan seyden nasil kazancak buda ayrı bir soru

Faydasi,cok izleniyorsa abone sayina vs katkisi olur.Belli bir sure izlenim almamaya baslamissa liste disi yapin videoyu dursun.Farkli bi zarari olmaz tek basina.Ama iste 2 uyari daha gelirse kanal tehlikeye goere.2. uyariyi alinca silersiniz bunu en azindan 2 uyari hakkiniz vs kalir.Ben genelde liste disi yaparim yada baska uyari yoksa kanalda o sekil birakirim.Abone cekmeye faydasi olur oyle videolarin.

Faydasi,cok izleniyorsa abone sayina vs katkisi olur.Belli bir sure izlenim almamaya baslamissa liste disi yapin videoyu dursun.Farkli bi zarari olmaz tek basina.Ama iste 2 uyari daha gelirse kanal tehlikeye goere.2. uyariyi alinca silersiniz bunu en azindan 2 uyari hakkiniz vs kalir.Ben genelde liste disi yaparim yada baska uyari yoksa kanalda o sekil birakirim.Abone cekmeye faydasi olur oyle videolarin.

eşleşen 2 taraf içeriği benim kanallarıma da sıklıkla geliyor gelince siliyorum. 10-15 tane gelmiştir şimdiye akdar ama bir zararını görmedim.bu yorumdan sonra da aklım bulandı açıkcası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri