Eşleşen Üçüncü Taraf İçeriğini Geçmek İçin

FurkanErol

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, ben çizgi filmler yüklüyorum. Ve ne yazık ki eşleşen üçüncü taraf içeriği geliyor (Eğer tam ekran yüklersem). Videonun üstünde çok oynayınca da çok kötü gözüküyor video. Çerçeveli olunca da insanın izleyesi gelmiyor. Bana tam ekran video yüklemem için yapılabilecek şeyler önerir misiniz? (Örneğin ne şekilde efektler verirsem geçebilirim? Görsel içerikten eşleşen geliyor, seste sıkıntı yok)

El-Tepki: vay sen hoşgelmişsen forumumuza, sefalar getirmişseeeen :)

El-Cevap: Forumun arama kismini kullanabilirsiniz hocam, cevaplar var orda :)

cervece+ hızlandırmadan başka yolu yok ha vrdır full hd atanlar onlarda bmw audi ile boğazda turluyor şuan cevap veremezler:D

Yeni güncellemelerden sonra 1-2 yeni açık çıkmış
Bunlarla yükleyenler var
Biraz Araştırma yap bence

Siz burada bahsederseniz daha da aydınlanmış olurum. Ben gerekli araştırmaları şimdi yapmaya başladım. Sizler de bilgilerinizle daha da aydınlatırsanız çok daha mutlu olurum.

Siz burada bahsederseniz daha da aydınlanmış olurum. Ben gerekli araştırmaları şimdi yapmaya başladım. Sizler de bilgilerinizle daha da aydınlatırsanız çok daha mutlu olurum.

zamanında paylaşılan tüm açıklar fixlendi yani birçoğu artık işe yaramıyor. Durum böyle olunca insanlar hiç bişey paylaşamaz oldu. Arkadaşların dedği gibi bilen adamda zaten parayı kırıyor rakip çıkmasını istemiyor.

Sizin yapacağınız tek şey sizin gibi aynı içerikleri yükleyen kanalın videolarını izleyip, deneme yanılma yöntemiyle yöntemi sizin bulmanız olacaktır.

kolay gelsin.

Bu tür konular artık genele açıklanmıyor anında fixleniyor malesef o yüzden kimse açıklamaz

Burası çok önemli bir yer google bile izliyor burayı bence :)

bu konuyu gorunce içim bi hos oldu,2 sene oncesıne gıttım,
artık dunya engelınıde gecsen zorlastı yt

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri