Eşleşen Video Ama Dolar Aktif

• Kullanıcı garbiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

garbiyar

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar zoomin.tv partnerli bir kanalım var. bu gün 2 video Eşleşen üçüncü taraf içeriği uyarısı almış fakat dolar işareti aktif reklamlarda çıkıyor. ayrıca eşleşen orjinl içerik bir partnerlik sistemine aitmiş hiç aktif deil.

şuan para kazanıyormuyum acaba bu arada itiraz etsem mi sizce ne dersiniz?

Su an bu para kazanan ama uyari veren videolarinizin uzerinden video sahibi para kaznamakda siz degil.

Merhaba arkadaşlar zoomin.tv partnerli bir kanalım var. bu gün 2 video Eşleşen üçüncü taraf içeriği uyarısı almış fakat dolar işareti aktif reklamlarda çıkıyor. ayrıca eşleşen orjinl içerik bir partnerlik sistemine aitmiş hiç aktif deil.

şuan para kazanıyormuyum acaba bu arada itiraz etsem mi sizce ne dersiniz?

bugun bir videoda yaptigm denemede, eslesen verince muyap tarafainda, para kazanma kapatildi,

Muslera06 ninda dedigim gibi kazanclar size gelmiyordur ancak para kazanmaninda aktif olmasi beni sasirtti, eslesme vereni incelemek lazim.

bugun bir videoda yaptigm denemede, eslesen verince muyap tarafainda, para kazanma kapatildi,

Muslera06 ninda dedigim gibi kazanclar size gelmiyordur ancak para kazanmaninda aktif olmasi beni sasirtti, eslesme vereni incelemek lazim.
Partnerlerin cogunda Eslesen verdiginde para kazanmasi devam eder.Ben oyle biliyorum.

Partnerlerin cogunda Eslesen verdiginde para kazanmasi devam eder.Ben oyle biliyorum.

evet abi, awesomeness de oyle oldu ama firsat bulup zoominde bir turlu deneyemedim , bugun denedim ama eslesme verince dolar karardi.

video duzenle dedigimde de par akazanma sekmesi yoktu, duzenleden ses kismina geldim eslesen sesi kaldirdim, ozaman acildi.

eslesme muyap tarafindandi yani bu sabha kadar awesomeness tecrubelerimde bende kapanmadigini biliyordum ama bu sabah zoominde kapandi.

Eşleşen 3.taraftandan kazanıyorum gözüküyor. Toplamda x,xxx dolar oldu para alırsam eger demektirki 3.taraflar bana geliyor partnerde.
Mantiken sence Mukmunmu Oyle birsey ? Video Eslesen verecek Uyari gelecek,Para kaznamasi aktif olacak ama sen alacaksin parayi :)

Kesinlestiginde o x.xxx'den kac xx kaldigini yaz sen :)

Mantiken sence Mukmunmu Oyle birsey ? Video Eslesen verecek Uyari gelecek,Para kaznamasi aktif olacak ama sen alacaksin parayi :)

Kesinlestiginde o x.xxx'den kac xx kaldigini yaz sen :)

abi mantıken ters ama panelde hergün para geliyo. Paneldede para gözükmemesi lazım.
Abi bi videomda heleki bu parayı kim alacak 3.tane 3.taraf var

Eşleşen videonun sayfasını açın kaynak kodlarında pub id yazın normal videolardakiyle aynı ise para siz geliyordur bence.

Eşleşen videonun sayfasını açın kaynak kodlarında pub id yazın normal videolardakiyle aynı ise para siz geliyordur bence.

eşleşen videolarda da normal videolarda da pub id aynı, para şimdi bize mi gelecek şimdi.

bu arada konu dışı ama birşey daha soracam hocam youtube kanal analizinde geçen ay kazanç 395$ bunun %30'u partner kesintisi olacak başka bir kesinti olur mu acaba, çünkü partner panel istatistiklerine bakıyorum ilk girdiğim ay 15$ kazanmışım normalde ama partner panelde 6,66 $ net kazanç yazıyor.

O halde videoların hepsi böyle bu parayı kim alacak.

Sanırım geçen ay bununla ilgili bir konu açmıştın. Peki sonuç ne oldu? Eylül ayının ödemeleri kesinleşti ve dolar hesapları hariç herkes aldı. İçerideki paralarla ilgili bir gelişme var mı? Normalde sürecin sonuçlanması lazım çünkü eylül ayındaydı konun.

Sanırım geçen ay bununla ilgili bir konu açmıştın. Peki sonuç ne oldu? Eylül ayının ödemeleri kesinleşti ve dolar hesapları hariç herkes aldı. İçerideki paralarla ilgili bir gelişme var mı? Normalde sürecin sonuçlanması lazım çünkü eylül ayındaydı konun.

partner bu kanal adsensede gelir olmadıgı için partnere geçirdim deneme amaçlı daha ödeme zamanı gelmedi. İçinde biriken x,xxx dolardan xxx verseler yeter 300 - 500 yeter yani. Bu tablodan anlamaya çalıştıgım normalde eşleşen 3.taraf tek bi yere ait olur bu videolar kompozisyon ve hangi kısmımlarında eşleşme oldugu belli değil. Aynı videoları başka kanala atıncada 3.taraf vermiyor. Bu kanalın hiti çok yüksek oldugu için videoyu atıyorum 10 k 20 k izlenim alıyo ondan sonra 3.taraf veriyo.

Ödeme zamanı gelince görecez kardeş.
Biriken Paraları 4' e mi bölecekler yoksa bana hiç vermeyip diger taraflaramı gidecek görecez.

partner bu kanal adsensede gelir olmadıgı için partnere geçirdim deneme amaçlı daha ödeme zamanı gelmedi. İçinde biriken x,xxx dolardan xxx verseler yeter 300 - 500 yeter yani. Bu tablodan anlamaya çalıştıgım normalde eşleşen 3.taraf tek bi yere ait olur bu videolar kompozisyon ve hangi kısmımlarında eşleşme oldugu belli değil. Aynı videoları başka kanala atıncada 3.taraf vermiyor. Bu kanalın hiti çok yüksek oldugu için videoyu atıyorum 10 k 20 k izlenim alıyo ondan sonra 3.taraf veriyo.

Ödeme zamanı gelince görecez kardeş.
Biriken Paraları 4' e mi bölecekler yoksa bana hiç vermeyip diger taraflaramı gidecek görecez.
Inşallah paranin tamamını veya en azından bir miktarını alabilirsin.

benimde 2 tane videomda eşlesen geldi ama dolarlar aktif.video içerikleri dizi fragmanı ve awe ye partnerli kanal.şimdi bu videolardan gelen para banamı yoksa karsı tarafamı gidiyor.resim :
vpgmj.jpg

Bu youtube un yeni getirdiği bir özellik."Şarkıyı ben yorumladım" ı işaretleyip para kazanmayı açarsanız bu videodan para kazanabilirsiniz.
benimde 2 tane videomda eşlesen geldi ama dolarlar aktif.video içerikleri dizi fragmanı ve awe ye partnerli kanal.şimdi bu videolardan gelen para banamı yoksa karsı tarafamı gidiyor.resim :
vpgmj.jpg

Bu youtube un yeni getirdiği bir özellik."Şarkıyı ben yorumladım" ı işaretleyip para kazanmayı açarsanız bu videodan para kazanabilirsiniz.

hocam dediginiz yere nereden ulasabilirim.
video yöneticisine,eşleşen yazan yazıya tıkladım yok.
sadece 2 videoda bu şekilde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri