eşleşeni ne kadar bekletmek doğru olur

• Kullanıcı wTndx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

wTndx

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar

ben başka bi kanaldan video çekiyorum.ama 10 videodan 6 sı falan eşleşen yiyor.mesela ben gece bota bıraktım bot 100 video çekti.o eşleşenleri ertesi gün öğlen silsem bi zararı falan olur mu ?

kısacası eşleşen maksimum ne kadar süre durmalı ?

Ben 6 aydır bekletiyorum sorun yok. Hemde en az 30-40 tane var. Eski kanalda 300e yakın vardı 3-6 ay arası bekledi hiç bir sorun oluşmadı

bence hemen silin bir koyun bir sürüyü bozar

Dünya geneli olanları 1 saniye bile tutmayın :)
Eşleşende hadi 10 saniye olabilir :)

Eşleşenden çok korkmamda, Dünya geneli almış videodan acayip tırsıyorum.
Ama yinede en kısa sürede silmek iyidir.

bnmde 7aylık duran eşleşen var hatta bir tane kanalımda 152video var hepsinde eşleşen var :):)

8 eşleşen gelince kanal kapanır falan diye duydumda tırsıyorum :D

eşleşenleri genellikle kabul ediyorum abone gelir diye , sıkıntı olur mu?

partnerlerde eslesenı kabul edınce kazanmaya devam edıyosunuz.kazandıklarınız sıze gelıyor. o yuzden youtube hem eslesen olup hem para kazanan bı hesabı barındırmaz gorusundeyım.adsense ıcın bılemıcem ama bende bulundurmuyorum hıc.cunku benım dusuncem para kazanmalar eslesen ve dunya genelınden dolayı kapatılıyor.yakın zamanda telıften kapanan kanallarım olmasına ragmen para kazanma gıtmedı. bu dusuncem buradan gelıyor.

Ben şu an kaldırdım , content id kırmızı yanıyordu. Bir kaç hafta durduktan sonra kaldırmak mantıklı , abone bakımından.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri