Eslesenli Cizgi Film kanali Yapabilirim

GetReaL

Kayıtlı Üye
ingilizce baslik ile son 48 saat görüntülemesi 250-500k olan kanal yapabilirim. Bunun icin talep etmem gereken fiyat nedir? Icerik telifli olur, para kazanma acik veya kapali olur zaten önemli degil amac özgün kanala hit cekmek.

Kanallari yapmam tahminimce 15-30 gün sürecektir. Sizden fiyat önerisi almak istiyorum. Eger uygun gelirse ugrasip yapabilirim. Lütfen özel msj atmayin konu üzerinden hizmetin ederini bildirin.

2 bin ila 4 bin arası fiyat biçebilirsin, eğer videolar kısaysa ve küçük yaş grubuna hitap ediyorsa

Telif gelebilir. 1 aylık kanal :) 6 aylık kanal olsa 3 katıda eder.

Hocam simdi kanali satabilecek duruma gelmesi icin 6 ay beklememiz mi gerekiyor? :) Bir de eslesenli icerige telif geliyor mu ki? 6 ay boyunca 48 saate bir 250k izlenim alsa kac milyon izlenim yapar düsündünüz mü hic :)

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

Yani günlük 200k görüntüleme mi olacak kanal ?

Gercek zamanli kismindan son 48 saate baktigimiz yer 250-500k arasi olucak. Yani Dediginiz gibi günlük 200k olabilir.

2k 4k veren varsa ben de bu işe girerim.Kanalla para kazanma ile uğraşmam.

Hocam simdi kanali satabilecek duruma gelmesi icin 6 ay beklememiz mi gerekiyor? :) Bir de eslesenli icerige telif geliyor mu ki? 6 ay boyunca 48 saate bir 250k izlenim alsa kac milyon izlenim yapar düsündünüz mü hic :)

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

Gercek zamanli kismindan son 48 saate baktigimiz yer 250-500k arasi olucak. Yani Dediginiz gibi günlük 200k olabilir.

Geliyormuş eşleşenli olsada. İçerikten içeriğe değişir. "yapar , olur" lar demek kolay hocam. Yüksek fiyata satmak istiyorsanız kanalı bekletip satın veya direk siz video sonu reklam alarak haftalık ödeme alın özgün kanallardan gibi gibi

2k 4k veren varsa ben de bu işe girerim.Kanalla para kazanma ile uğraşmam.

Son aylarda sürekli forumda konular aciliyor. Eslesenli kanal alinir. Cocuk kanali yapilabilecek kanal alinir vs. diye. O yüzden bir yoklamak istedim kim ne fiyata almak istiyor diye. Aklima yatan teklifi verebilen olursa yapabilirim.

Tabi ki satarsınız.Ama para kazanmalı kanallar bile 3/4 k'ya satılmıyorken.Çıkıp bu fiyatlara satılır demek yanlış.Ben onu belirtmek istedim.Mesela satış bölümünde 50k'dan fazla abonesi olan özgün kanal bile bu fiyatlara giderken,
çok ta büyük paralar beklememek lazım.

Son aylarda sürekli forumda konular aciliyor. Eslesenli kanal alinir. Cocuk kanali yapilabilecek kanal alinir vs. diye. O yüzden bir yoklamak istedim kim ne fiyata almak istiyor diye. Aklima yatan teklifi verebilen olursa yapabilirim.

Geliyormuş eşleşenli olsada. İçerikten içeriğe değişir. "yapar , olur" lar demek kolay hocam. Yüksek fiyata satmak istiyorsanız kanalı bekletip satın veya direk siz video sonu reklam alarak haftalık ödeme alın özgün kanallardan gibi gibi

Bu dediginizi zaten yapiyorum. Acacagim kanali da zaten bu sekilde 15-30 günde büyütücem yoksa mümkün mü o kadar kisa zamanda o izlenime cikmak. Özgün projelerim zaten var. Bu ektradan yapabilecegim birsey olur.

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:27 ----------

Tabi ki satarsınız.Ama para kazanmalı kanallar bile 3/4 k'ya satılmıyorken.Çıkıp bu fiyatlara satılır demek yanlış.Ben onu belirtmek istedim.Mesela satış bölümünde 50k'dan fazla abonesi olan özgün kanal bile bu fiyatlara giderken,
çok ta büyük paralar beklememek lazım.

Haklisiniz hocam. Benim bir beklentim yok. Forumdaki talebi gördügüm icin bir aklimdan gecti bu sekilde. Daha cok ben xxx fiyata alirim kullanmak isterim diyen birileri olucak mi bakalim.

Hocam öncelikle yanlış anlamyın forumda bazen yazı dilinden yanlış anlaşılabiliyor.

Dogmamış çocuga don biçiyorsunuz.Bence kanalı yapın 20k usa aboneyemi ulaştı konu açın fiyat biçin ya da fiyatı ne olur acaba diye konu açarsınız.

Hepimiz biliriz ki bir kanal tutması şansdır.Tamamen şans önemli olmasa bile en önemli etkendir.Aynı içegirin farklı içerin tutması için izlenim alması lazım.Dananın kuyrugu burda kopuyor burdada size gerek kalmıyor adam kendisi izlenim alır kanalını tutturur.

Hocam öncelikle yanlış anlamyın forumda bazen yazı dilinden yanlış anlaşılabiliyor.

Dogmamış çocuga don biçiyorsunuz.Bence kanalı yapın 20k usa aboneyemi ulaştı konu açın fiyat biçin ya da fiyatı ne olur acaba diye konu açarsınız.

Hepimiz biliriz ki bir kanal tutması şansdır.Tamamen şans önemli olmasa bile en önemli etkendir.Aynı içegirin farklı içerin tutması için izlenim alması lazım.Dananın kuyrugu burda kopuyor burdada size gerek kalmıyor adam kendisi izlenim alır kanalını tutturur.

Hocam 1. si kullanmayacagim kanali neden acayim? 2. si de ben yapabilecegime emin oldugum icin bu sekilde konu actim. Ben isin sans kisminda degilim. Bana evdeki kedinizin yemek yeme videosunu yollayin 1 milyon izletirim. Ben günlük yüksek izlenim aliyorum cok fazla da takipcim var. Bunlara kullanarak patlatamadigim kategori yok.

Üstüne basarak söylüyorum illaki yapicam diye birsey yok. Kafamda bir fiyatta yok. Beklentimde yok. Talep olursa bir hizmet sunucam.

Hocam 1. si kullanmayacagim kanali neden acayim? 2. si de ben yapabilecegime emin oldugum icin bu sekilde konu actim. Ben isin sans kisminda degilim. Bana evdeki kedinizin yemek yeme videosunu yollayin 1 milyon izletirim. Ben günlük yüksek izlenim aliyorum cok fazla da takipcim var. Bunlara kullanarak patlatamadigim kategori yok.

Üstüne basarak söylüyorum illaki yapicam diye birsey yok. Kafamda bir fiyatta yok. Beklentimde yok. Talep olursa bir hizmet sunucam.

O zaman kanalla uğraşmak yerine kişilerden video alıp patlatın!
Hem ufak paralarla sürüm yapmış olursunuz.

Nedense son zamanlarda kanal fiyatlarında acayip bi artış var 4k dan aşşağı kanal veren yok ama nedense satılanda pek yok.

Dolarin yükselmesinden dolayi olabilir hocam. Ben bu isi yapacagima gider 1 kanala izlenim gönderir yine 1-2k rahatlikla alabilirim. Hic kafami agritmama gerek olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri