Neden firavun diyorum söyleyeyimmi..Binlerce Müslümanı 1-2 gün içinde gözlerini kırpmadan şehit ettiler.
Mursinin yıkılmasının sebebi uzun süre dikta iktidarlla yönetilen bi ülkeyi hızlı bi şekilde İslam ülkesi çerçevesine taşıması..Şeriatı getiricem demesi...anayasada Mısırın İslam ülkesi oldugunu belirtmesi...
Baltacıların bi kısmı darbeye destek vermek suretiyle hapisten çıkarılan kişilerdir.
Dhkpc terör örgütü pkk nın şehir yapılanmasında kullandıgı bir koludur.
Mursiyi Türklere yakın kılan şey İslami görüşü ve Müslüman bir lider olması (bence)
Mursi başka bir ülkeye gitse yada herhangi bir şekilde çekilse bile o halk sokaklardan geri çekilmez..Mısırdaki direniş sadece Mursi için değil.Mısır Halkının gelecegi içindir...
İnsanları sokaga döken diktatör rejimdir.
Firavun olarak bahsettiklerim Müslümanlara gözünü kırpmadan ateş edenlerdir.Bunların içinde kim varsa o firavundur benim gözümde.
tamamen cehalet. bu savaş yunanistanda olsa bunları söylermiydin?
madem islamı korumak için sokakta o insanlar ve baltacılar sisi firavun o zaman neden baltacılar ellerinde baltalarla allahuekber sesleriyle adam kovalıyor?
dhkp-c pkk nın şehir koludur sözün taban bir kelimedir cok cahilsin inan bana benim ailesinden cok sayıda kişinin dağda oldugu arkadaşlarımda var.
siyaset bilgim üst düzeydir.
her eylemi her öleni şehit olarak sıfatlandırmaktan vazgecin şehitligin bir saygınlıgı var 1-2 kişi yüzünden şehit kelimesinden sogutmayın bizleri.
mısırda ölenlerin hicbiri şehit degildir.
bazı insanların idealleri veya düşünceleri dogrultusunda sokaga sürülmüş cahil insanlardır. neye karşı mücadele ettigini bilmeyen insanlardır.
bunun en büyük örnegi 68 yılı türkiye'sidir.
yine müslümanlık ve demokrasinin aynı anda olmayacagının en büyük örnegide türkiye'dir.
mursi devrilmiş olmasına ragmen hala mitingler düzenlemeye calışır ülkeyi kaos ortamına sokmaya calışırsa ordu ülkenin menfaati acısından sokaktaki insanlara zor kullanmak gerekirse öldürmek zorunda kalır bu heryerde böyledir.
güzel ülkemde yapılan her haberi anlatıldıgı gibi anlayan insan cok fazla ne yazikki.
özgürlügümüz uğruna gezi adına sloganlar atarkende kominist ilan edildik vatan haini ilan edildik.
su anda siside aynı durumu yaşıyor.
ordu mursiye 48 saat süre verdiginde mursi neden hicbir iyileştirme calışması yapmadı?
cnkü diktasını kaybetmek istemiyordu.
burda 1 tane kadın için bizler tartışırken. suriyede yapılan kimyasal saldırıyı niye kimse konuşmuyor?
sen ve senin gibilerin siyaset bilgisi yok hicbir zamanda olmadı.
sadece anlatılanlara inandınız inanmayada devam ediyorsunuz.
ben sırf özgürlügüm için yaşam standartlarımı geliştirmek için tkp üyesi bazı arkadaşlarımla slogan atarken , attıgım sloganları duymazdan gelip sırf arkadamdaki kızın tkp bayragı kaldırdıgı için bizi ve bizim gibileri kominist - ateist- vatan hayini yapan sizlersiniz.
bu cahil düşünceleriniz.
mısır demokrasiyi hak eden bir ülke. şeriat gerici bir düşünce sistemidir.
katı müslüman kurallarıyla yönetilen her ülke gerilemeye - hayatları boyunca savaşla muhattab olmaya mahkumdur.