Esnafı Döven Turist (vol. 15 Kişiye Saldırdım)

• Kullanıcı Ozzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
:D eline sağlık hocam, birinin yapması gerekiyordu çok güzel olmuş:)

olmamış. neden? direk orjinal videoya hiç ellemeden müziği koymuşsun. en azından müzik videoyla bir hareket etmeli replay motion falan hareketlendirmeliydin. senin yaptığın arkasına direk müzik koymak.

[MENTION=20137]Ozzy[/MENTION] Elin gavuru gelmiş bizim türk kardeşlerimizi haşamata çevirmiş sende videosunu koymussun hoş olmamış bence. (kendi görüşüm)

Elin oğluna helal olsun kardeşim. Bende senin bu düşünceni essefle kınıyorum hemde. Adama suları devirdiği diye sopayla sandelyeyle 15-20 kişi dalsınlar. Ondan sonra adamım diye gezsinler ortalıkta. Bunlar benim vatandaşım değil kardeşim. O turist varya bunlardan daha Türk'tür. 1 Türk 10 kişiye bedeldir derler ama tam tersi olmuş. Rezilde olmuşlar dahada beter olsunlar. Ayrıca bu adam gavur değil Müslüman sanırım. Ben röportajından bunu anladım ama tam olarak bilmiyorum tabi.

Bu arada şarkı harika gitmiş.

Son düzenleme:
[MENTION=20137]Ozzy[/MENTION] Elin gavuru gelmiş bizim türk kardeşlerimizi haşamata çevirmiş sende videosunu koymussun hoş olmamış bence. (kendi görüşüm)

Görüşündür saygı duyarım hocam ama 15 kişiye karşı tek kişi de pek adil değil bence :)

olmamış. neden? direk orjinal videoya hiç ellemeden müziği koymuşsun. en azından müzik videoyla bir hareket etmeli replay motion falan hareketlendirmeliydin. senin yaptığın arkasına direk müzik koymak.

Bazı yerlerde şarkının sözlerine uydurmaya çalıştım ama kullandığım program sorun çıkarınca pek senkron gitmedi, bazı yerlerde zoom ve replay verdim dikkatli izleyenler görecektir. Yorumun için sağol :)

en yüzsüz olanı ne biliyormusunuz dişi kırılan şahıs dün habercilerden dişimi yaptırın röportaja çıkarım deyip 10 bin lira istedi yuhhhh dedim. Bunlar dayağı hakediyorlar

Sesi duyabilmek için annanemin işitme cihazını taktım, gayet memnunum

Kusura bakma hocam valla bu şarkıya bile eşleşen koymuşlar neyi kurutacaklarını şaşırttılar, ben de çareyi ancak bu şekilde bulabildim. Gelecek videolarda sesi kısmadan halletmeye çalışacağım ses önemli çünkü :D

Seste eşleşen olduğu için epey oynamak zorunda kaldım, ses az çıktığı için kusura bakmayın arkadaşlar.

Her Çarşamba ve Pazar günü böyle videolar yükleyeceğim artık, kanalımı takip ederseniz sevinirim :)

https://www.youtube.com/watch?v=72KgdjuuvHo

Videonun açıklama kısmı biraz hatalı. Adam boksör olmadığını sadece vücut geliştirme konusunda uğraştığını ve boks eğitimi aldığını söyledi. Video komik olmuş ama beğendim :)

Ya Müslüman olmasa ne olacakki. 15-20 kişiye dalmak Türklük mü? Bumu bizim insanseverliğimiz misafirperverliğimiz? Çokta güzel dayak yemişler eline sağlık İrlandalı arkadaşımızın..

yok hocam o manada bişey demedim ben de dövdüğü iyi olmuş dedim. Müslüman birine gavur denmesini düzeltmek istedim.

hocam mesajı da reportu da çözmek için 3,5 dakika düşündüm ama bende anlayamadım :)

Hocam aynı yazıyı 2 kere yazmışım. :D Sonra diğerini editledim. Report ettim silinsin diye. :) Ama edit olarak kalsada olurmuş. Neyse konu dağılmasın. :)

yok hocam o manada bişey demedim ben de dövdüğü iyi olmuş dedim. Müslüman birine gavur denmesini düzeltmek istedim.

Aynen sanırım arkadaş olayı hiç takip etmemiş kafasına göre yorum yapmış.

şu konuda haklısınız arkadaşlar bi kişiye 15-20 kişi girmek Türklük değil (adil de değil) ben düşünemedim. ama yinede hoş olmamış bence.

Az bile yapmış, insafsız herifler ellerine ne bulurlarsa saldırmışlar insan insana yapmaz keşke hepsini dağıtsaydı. Bunu destekleyene de yapana da bırak türkü insan bile demem ben.

İzleyip izleyip gülüyorum yok böyle bir şey. Yumruğu yiyen adam rezil oldu ya ahaha Ben daha o sokaklarda gezemezdim şahsen taşınsın bence :D Ayrıca akrabalar arasında izledilerse fena makara çevirirler o herifle ilgili :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri