Ethereum Aldım, Bakalım Kar Edebilecekmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 Aralık Sonuç

16 Aralıkta 589 dolardan aldığım ethereumları halen satmadım ve yüzde 2 zarar ile stop oldum, 578 dolar stop girerek stop oldum
sistem sat verirse satıyorum, alış sinyali verirse alacağım, ancak eğerki bitcoin ciddi düzeltme yaparsa, bitcoin alacağım, bitcoin 1 düşerse altcoinler 3 düşüyor, altcoinler bu denli kırılgan
ancak kendime göre düzgün bir strateji uyguladığım için yüzde 2 zarar ile sattım malı,
Sistem birdaha al sinyali verirse alırım burdan son durumu paylaşırım
Yatırım Tavsiyesi Değildir

24 Aralık Sonuç

16 Aralıkta 589 dolardan aldığım ethereumları halen satmadım ve yüzde 2 zarar ile stop oldum, 578 dolar stop girerek stop oldum
sistem sat verirse satıyorum, alış sinyali verirse alacağım, ancak eğerki bitcoin ciddi düzeltme yaparsa, bitcoin alacağım, bitcoin 1 düşerse altcoinler 3 düşüyor, altcoinler bu denli kırılgan
ancak kendime göre düzgün bir strateji uyguladığım için yüzde 2 zarar ile sattım malı,
Sistem birdaha al sinyali verirse alırım burdan son durumu paylaşırım
Yatırım Tavsiyesi Değildir

Yuzde 2 bir sey degil saglik olsun gunu geliyor yuzde 50 kayip yasiyoruz.
Keske 670 dolardayken satsaydin.
Bence sistemi sinyali dinleme yukselirse sat duserse yerine koy.
Gene de benim gorusum suanda bu fiyat yuksek bu yuzden risk de yuksek uzak durmak lazim ...

Eskiden BTC fazla yükseldiğinde hep Çinden bir yasak yada dava haberi gelirdi, sonra BTC düşmeye başlardı. Bu sefer Amerikada XRPye dava açmışlar, 2 günde %50den fazla düştü. Dahada düşerse diğer alt coinlerede sıçrayabilir. Yatırım Tavsiyesi Değildir

Son düzenleme:
650 dolarda satmıyorsun ama 578 den stop giriyorsun sistemin baya kötüymüş hocam. şu an ki fiyatıda 592 dolar.

Bende uzun suredir almiyordum bugun xpr nin dibe battigini gordum 1000 euroluk aldim. Egerki dahada inerse 5000 euroluk daha alacagim simdi tam alma zamani.

Bende uzun suredir almiyordum bugun xpr nin dibe battigini gordum 1000 euroluk aldim. Egerki dahada inerse 5000 euroluk daha alacagim simdi tam alma zamani.

Çok yanlış. Bence sizin yaptığınız zaten yanlis bir de insanları yönlendirmeyin. Xrp neden dibe battığını araştırın yaptığı illegal işleri öğrenin. Yarin 6000 euro sana 2bin euro olarak geri döner

Çok yanlış. Bence sizin yaptığınız zaten yanlis bir de insanları yönlendirmeyin. Xrp neden dibe battığını araştırın yaptığı illegal işleri öğrenin. Yarin 6000 euro sana 2bin euro olarak geri döner

şuan xrp'e dava açtılar illegal transfer işleri yapıyor diye ama mahkeme hayır xrp suçsuz derse prim yapacak kanka belki o arkadaşta o yüzden almıştır

dipnot; yargıç xrp'i suçlu bulursa xrp tüm borsalardan silinecek yani para çöpte olabilir x3-x4 kat primde yapabilir. Gerçi konu ethereum aldım konusu :D

şuan xrp'e dava açtılar illegal transfer işleri yapıyor diye ama mahkeme hayır xrp suçsuz derse prim yapacak kanka belki o arkadaşta o yüzden almıştır

dipnot; yargıç xrp'i suçlu bulursa xrp tüm borsalardan silinecek yani para çöpte olabilir x3-x4 kat primde yapabilir. Gerçi konu ethereum aldım konusu :D

Evet konu dağıldı ama insanları bilgilendirmek lazım. Şuana kadar 2 borsa xrpyi delist etti sirada coinbase olduğu söyleniyor. Xrp davayı kazanma gibi bir şansı yok. Kullanıcısını dolandıran bir şirket.

geçtiğimiz sene coin adı ver diye darlayan biri vardı mahalleden git ripple al madem dedim ertesi yıl ripple batıyor ha. vay be, çocuk umarım yüklü girmemiştir ya da çıkmıştır da elinde patlamaz. dolandırıcılık yapıyolarmış demek

Kripto paraların coştuğu dönemlerin başında 0,80 Ethereum almıştım.
1,5 yıl bekledim.
Hatta unutmuştum da...
Bozdurduğumda hiçbir kazancım olmadı.
Aldığım fiyata satmıştım.
Bir Amerikan Doları değil yani. :D

650 dolarda satmıyorsun ama 578 den stop giriyorsun sistemin baya kötüymüş hocam. şu an ki fiyatıda 592 dolar.

işte benim sistem karı gördünmü sat sistemi değil, nezaman alış sinyali verirse ozaman alırım, nezaman satış sinyali verirse ozaman satarım, kar yada zarar ile alakalı bir durum değil,
Şöyle söyliyim daha önce nerden al ve sat sinyali verdiğine baktığımda, mart ayında 135 dolardan al sinyali vermiş, 380 dolarda sat sinyali vermiş, ondan sonra 360 dolarda al sinyali vermiş 575 de sat sinyali vermiş, buna baktığım zaman neden küçük karlar için satayım ki, dediğiniz 650 dolar, yüzde 9'luk bir kar, ben daha yüksek karları hedefliyorum

işte benim sistem karı gördünmü sat sistemi değil, nezaman alış sinyali verirse ozaman alırım, nezaman satış sinyali verirse ozaman satarım, kar yada zarar ile alakalı bir durum değil,
Şöyle söyliyim daha önce nerden al ve sat sinyali verdiğine baktığımda, mart ayında 135 dolardan al sinyali vermiş, 380 dolarda sat sinyali vermiş, ondan sonra 360 dolarda al sinyali vermiş 575 de sat sinyali vermiş, buna baktığım zaman neden küçük karlar için satayım ki, dediğiniz 650 dolar, yüzde 9'luk bir kar, ben daha yüksek karları hedefliyorum

anladım hocam. tabi ki tercih meselesi. mesela %9 diyorsunuz ya ama bugun 650 doları 3 defa test ettiğini görüyoruz bu durumda kar oranı %15 e kadar çıkıyor. her zaman bir düzeltme oluyor. bu şekilde daha çok kar getireceğine inanıyorum açıkcası.

[MENTION=48076]captan price[/MENTION]-price sinyal var mı hocam eth için :) bu aralar büyük rakamlar konuşuluyor şubat için

Son düzenleme:
Benim anlamadığım neden altcoinlerle uğraşıyorsunuz ?

Alın btc kafanız rahat olsun 30bin ken başladım 30 dan 60 oldu sattım 2 ay sonra
tekrar 30 a düştü bu sefer 2 tane aldım şuan 183 bin tl

ve şöyle yurtdışı işlemlerin çoğunda btc kullanılıyor 1 milyon tlyi göreceği günler gelecek

Benim anlamadığım neden altcoinlerle uğraşıyorsunuz ?

Alın btc kafanız rahat olsun 30bin ken başladım 30 dan 60 oldu sattım 2 ay sonra
tekrar 30 a düştü bu sefer 2 tane aldım şuan 183 bin tl

ve şöyle yurtdışı işlemlerin çoğunda btc kullanılıyor 1 milyon tlyi göreceği günler gelecek

çok değil 100k iken 140k olacak dediler alamadık. şimdi 187k olmuş. neresinden gireceğiz düşünüyoruz.

GRAFİĞE BAKTIĞIMDA SABRINIZ VARSA BEKLEYİN HAFTALIKTA YAPTIĞI FORMASYONU TAKİP EDİYOR BEKLERSEN BAN Bİ ÇAY ISMARLARSIN :)

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

mz3l4WT5

[MENTION=48076]captan price[/MENTION]-price sinyal var mı hocam eth için :) bu aralar büyük rakamlar konuşuluyor şubat için

Dün tekrar sinyal verdi sistem, 613'ten aldım stop olarak 594 ten yüzde 3 olarak stop girdim, 594 ve altına düşerse sistem satar otomatik olarak

Yatırım tavsiyesi değildir,

Dün tekrar sinyal verdi sistem, 613'ten aldım stop olarak 594 ten yüzde 3 olarak stop girdim, 594 ve altına düşerse sistem satar otomatik olarak

Yatırım tavsiyesi değildir,

sinyal veren sistem umarım moondicator değildir :) çünkü çok fazla sinyal veriyor o ve ayıklamak gerekiyor onları

sinyal veren sistem umarım moondicator değildir :) çünkü çok fazla sinyal veriyor o ve ayıklamak gerekiyor onları

hayır değil, sadece indikatör kullanmakta yetersiz ne yazıkki, yatay piyasada çok sayıda sahte al sat sinyalleri verebiliyor indikatörler, bu durumda destek direnç çizilmeli, direnç nezaman kırılırsa ozaman alım yapılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri