Ethereum Aldım, Bakalım Kar Edebilecekmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 Aralık
25 Aralıkta 613'ten ethereum aldım, Stop olarak 594 ten yüzde 3 olarak stop girdim
Bakalım bu sefer stop mu olacak, kar olarak mı işlemleri kapatacağım zaman gösterecek
Ethereum'un şuanki fiyatı 690
Yatırım Tavsiyesi Değildir

25 Aralık
25 Aralıkta 613'ten ethereum aldım, Stop olarak 594 ten yüzde 3 olarak stop girdim
Bakalım bu sefer stop mu olacak, kar olarak mı işlemleri kapatacağım zaman gösterecek
Ethereum'un şuanki fiyatı 690

satıp kar'ı al artık :D ben sattım

siz tekrardan aldınız mı, ben en son 613'ten aldım, halen satmadım, indikatöre göre al sat yapıyorum, indikatör sat verirse satacağım

ben çoktan satmıştım şuan başka tokendeyim. açıkcası buradan girmezdim tekrar 680 lere düşmüştü oradan girip şuan tekrar satardım :) yatırım tavsiyesi değil.

herkes de nasıl bitcoin hedefi 30k ise ki bu hedefe gelindi. ETH için de bu hedef 800 ve 1k ama bu piyasa garip ne olacağını bilemeyiz.

dipnot: kar aldığın sürece hiçbir zaman zarar etmezsin. düştüğün de tekrar satın alırsın

bu konuya 26.12.2020, 15:03 tarihinde paylaştığım grafik şuan ETH 9520 TL benim grafiğime bakıp yatırım yapanlar ne kadar kazanacaktı? bunun hesabını siz yapın bir teşekkürü çok görmeyin

GRAFİĞE BAKTIĞIMDA SABRINIZ VARSA BEKLEYİN HAFTALIKTA YAPTIĞI FORMASYONU TAKİP EDİYOR BEKLERSEN BAN Bİ ÇAY ISMARLARSIN :)

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

mz3l4WT5
mz3l4WT5

Son düzenleme:
Coin işlere girecek arkadaşlara uyarım 2 sene önce falan bitcoin ilk defa 20 bin $ bandını kırmıştı. Herkes çosuyordu, coğunluk bir bitcoin 1 milyon olacak diyordu. Aslında bu bitcoinin arkasındaki güçlerin keriz ve acemi silkelemesiydi. Bitcoin deli gibi düşmeye baslamıstı, en yüksekten alan acemiler birer birer dökülmeye başlamıştı. Allah bilir dünyada kaç kişi intihar etmiş ya da evinden ocağından olmustur.düşüş bandındaki bitcoini daha fazla düşürmek için küresel güçler her gün ama hergün bitcoin ile alakalı olumsuz haberler yaymaya başladılar. Amaç Üstten sattıkları bitcoinleri alttan almak.gardınızı alın olumsuz haberlerin çıkması yakındır. Hergün büyük bir borsa hack saldırısına uğrar:) :)

11 OCAK 2021

25 Aralıkta 613'ten aldığım Ethereum'ları 1100 dolardan sattım
Yüzde 80 Kar ile pozisyonu kapattım

Son düzenleme:
sana tavsiyem borsaya koyduğun kendi paranın tümünü çek, 9k kâr yaptım diyosun, onunla devam et. kafan hep rahat olur aksi halde hırsına yenik düşer bugün 14k attığın yere yarın 50k atmaya niyetlenirsin daha yüksek kazanç şu bu diyip bi noktada patlarsın. bu işlerin sonu bi şekilde kumara doğru ilerliyor çünkü, farklı riskler alıyorsun.

sana tavsiyem borsaya koyduğun kendi paranın tümünü çek, 9k kâr yaptım diyosun, onunla devam et. kafan hep rahat olur aksi halde hırsına yenik düşer bugün 14k attığın yere yarın 50k atmaya niyetlenirsin daha yüksek kazanç şu bu diyip bi noktada patlarsın. bu işlerin sonu bi şekilde kumara doğru ilerliyor çünkü, farklı riskler alıyorsun.

Ben daha önce Borsa İstanbuldan 60 70 bin lira zarar ettim. Ozamanlar teknik analizden anlamıyordum, insanların dediği hisse senetlerini tepede alarak zarar etmiştim. Şimdi kendime göre bazı tekniklerim var. Mesele tekniğe dökülünce yatırım yapmış oluyorsun. Kumardan farkı bu. Ve Bitcoin ile Ethereum dışında asla başka coin almam. Bu ikiside piyasanın 2 numarası. Kısa sürede 50x artmaz yaza 50x azalmaz. Ve Doğru yerden aldığın vakit güzel karlar edebiliyorsun.

Ben daha önce Borsa İstanbuldan 60 70 bin lira zarar ettim. Ozamanlar teknik analizden anlamıyordum, insanların dediği hisse senetlerini tepede alarak zarar etmiştim. Şimdi kendime göre bazı tekniklerim var. Mesele tekniğe dökülünce yatırım yapmış oluyorsun. Kumardan farkı bu. Ve Bitcoin ile Ethereum dışında asla başka coin almam. Bu ikiside piyasanın 2 numarası. Kısa sürede 50x artmaz yaza 50x azalmaz. Ve Doğru yerden aldığın vakit güzel karlar edebiliyorsun.

yükseliş trendi geldiğinde tüm teknikçiler 3-5 kazanır(teknikçi değilim, ona rağmen 24 saatte 90k $ kazandığım dönemi bilirim). piyasa 1 trilyon $ hacimden 100 e eridiğinde o teknikçiler, grafikler çizip duranların hepsi ortadan kaybolur. bugün trend sürecinde her şey ve kazanman normal ama yarın bakalım tekniklerin, grafiklerin ne sonuçlar doğuracak. ortada her gün grafik çizerek dolanan birileri var ama içlerinde hiç milyoner olan görmedim doğru dürüst, hepsi sağda solda refli linkle birilerini kaydettirip komisyon koparma telaşında oluyor genelde. neyse ben uyarımı yapayım da gerisi sana kalmış kolay gelsin

Son düzenleme:
biri seni maliyeye felan sikayet etse basina is alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri